Нека се обединим около позицията, че моят въпрос не касае предишни мои впечатления от други рекламни теми, а едно конкретно критично мнение в една определена рекламна тема.
В нея не ми е подаден в ръка "изискан имиджов продукт, който предполага и здравословен начин на живот", който да опитам и изкоментирам, а същият този продукт ми е представен по начина, по който разпространителят му е избрал и е заплатил да бъде презентиран точно тук.
Аз намирам този начин точно на нивото, на което съм го поставила в изтрития ми постинг, а именно, (за улеснение на останалите четящи), на недоучил стажант, който следва да бъде тактично преориентиран към нови поприща. Обнадеждена съм, че тази обратна връзка, макар и изтрита от темата, може да стане причина следващата реклама, която прочета, да съдържа поне наночастица повече професионализъм в изпълнението си.
Що се отнася до премахването на мнение, което е оф-топик, очарована съм, че все още се случват такива неща тук.

Като потребител, който винаги е проявявал безкрайно търпение и е приемал с добронамереност всичко, което се случва тук, приключвам темата от своя страна.