Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 146
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 1 065
Някои от момичета са новорегистрирани, не се ориентират добре в коя тема да пишат, след като беше създадена нова. Изтриването на новата тема е абсолютно науважение към труда на човека, който я е пуснал.  Naughty

До колкото виждам, Вие сте автор на изтритата тема. Регистрирана сте преди четири години и половина. За това време беше редно да се ориентирате във форума и да се запознаете с правилата му.

# 1 066
  • Нейде из лудите гори...
При положение, че нямаше други желаещи да пуснат тема, а аз утре потеглям и няма да имам възможност реших, че не е проблем. За толкова години именно не съм видяла подобно триене. Както и да е, минало - свършено. Бъдете здрави.

# 1 067
  • София
Marsy Green, ще ви върна "новата" тема когато приключите със старата. Не е изгубена.

# 1 068
  • Нейде из лудите гори...
Marsy Green, ще ви върна "новата" тема когато приключите със старата. Не е изгубена.

Благодаря   bouquet

# 1 069
  • гр. София
На мястото на рекламата ми излиза бяло поле, което закрива бутоните за отгорови, известия, поща и профил.

# 1 070
В тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765004.0 са объркани линковете към старите теми. На първа се отваря шеста. Може ли модератор да ги оправи?

# 1 071
Оправих.

# 1 072
Много ти благодаря, Мамма!   bouquet

# 1 073
  • Телиш/Плевен
Изпратих доклад за реклама в моята отчетна тема, но сега видях, че потребителката е рекламирала във всички отчетни теми, които е видяла, затова докладвам нея.

# 1 074
  • Sofia
Чист флуд.
Премахнат и санкциониран.

# 1 075
  • София
Искам да попитам как ще се поддържа тази тема-справочник, когато след няколко дни стане неактуална и потребителят, който я е пуснал, няма права да редактира първия й пост?

# 1 076
  • Телиш/Плевен
Твърдо убедена съм, че преди пет минути тази тема беше заключена, а сега е отключена. Има активна нова тема. Peace

# 1 077
Искам да попитам как ще се поддържа тази тема-справочник, когато след няколко дни стане неактуална и потребителят, който я е пуснал, няма права да редактира първия й пост?

Както във всички останали подобни случаи - чрез "Информирай модератор" или молба до модератор тук или на лични.

Твърдо убедена съм, че преди пет минути тази тема беше заключена, а сега е отключена. Има активна нова тема. Peace

Бърза едновременна реакция на две модераторки, при което се е получило заключване-отключване. Заключих отново.

# 1 078
  • София
Подозирах, че ще получа подобен отговор и късмет им пожелавам на модераторите като се има предвид колко бързо вървят някои теми в подфорума  Laughing За мен лично е доста жалък опит за имитация на други форуми. Ако бгмама иска да се развива, все си мисля, че могат да се измислят по-креативни решения, но това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 23:38 от Moharet

# 1 079
Подозирах, че ще получа подобен отговор и късмет им пожелавам на модераторите като се има предвид колко бързо вървят някои теми в подфорума  Laughing За мен лично е доста жалък опит за имитация на други форуми. Ако бгмама иска да се развива, все си мисля, че могат да се измислят по-креативни решения, но това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

Това нещо като грубо преписване от форума на Магеланци ли е?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хубаво беше да има нови и свежи идеи за развитие на "На път", а не преписвачество.
Само, че там (в Магеланци) системата функционира по различен начин и Магеланските пътеводители имат далеч по смислена идея и качество на изпълнението от направеното в този "справочник", който всъщност не включва всички теми.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 09:19 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт