Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 253
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Испания
Охх, не ми помагате с остроумните си съвети. Имам предвид нещо такова :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.0

Това "нещо такова" е в подфорум, в който пише само авторът.

# 1 111
Благодаря. smileys, не се обиждай за израза. Използвах го без лоши чувства.

# 1 112
  • София
аз пак за лентите да попитам, защо някои ги има, а други не, например моята липсва  Rolling Eyes

# 1 113
  • Sofia
Лентите бяха прехвърлени на нов сървър, което наложи временното им прекъсване.
В момента би трябвало да се виждат всички.
Ако не виждате дадена лентичка, то е възможно браузерът Ви да е кеширал стара информация.
Вашата лентичка се вижда в момента.
Моля, опитайте да отворите директно адреса
https://tick.bg-mamma.com/136181

Виждате ли я така?

# 1 114
  • София
404 Not Found

# 1 115
Какво точно представлява "замразен акаунт"? Какво може и не може да прави замразения потребител?

# 1 116
  • Sofia
Замразеният акаунт може само да се логва и да си чете личните съобщения. Не може да публикува.

# 1 117
А да изпраща лс може ли?

# 1 118
# 1 119
Благодаря за отговорите, Бубанка и Татти!

# 1 120
А след, като има наложен мултиакаунтинг завинаги не може ли профила да се изтрие? Какъв е смисъла да стои във форума?

# 1 121
  • София
Това явление ми е интересно: "наложен мултиакаунтинг"  Whistling

"Мултиакаунт" означава, че потребителят сам е създал повече от една активна регистрация (акаунт). Няма как някой да му го наложи. Профили не се трият, само се замразяват - пише го в правилата.

# 1 122
А след, като има наложен мултиакаунтинг завинаги не може ли профила да се изтрие? Какъв е смисъла да стои във форума?

Мултиакаунтинг, както вече са обяснили по-горе, е регистрация и активно използване на повече от един профил от един потребител. Няма как да бъде "наложен". Може да бъде хванат и потребителят да бъде рестриктиран - да се наложи бан (забрана/ограничение за ползване). Не се трие. Стои си за архивите, както и за проверка в случай на последващи нарушения.

# 1 123
Това явление ми е интересно: "наложен мултиакаунтинг"  Whistling

"Мултиакаунт" означава, че потребителят сам е създал повече от една активна регистрация (акаунт). Няма как някой да му го наложи. Профили не се трият, само се замразяват - пише го в правилата.
мерсии

Мултиакаунтинг, както вече са обяснили по-горе, е регистрация и активно използване на повече от един профил от един потребител. Няма как да бъде "наложен". Може да бъде хванат и потребителят да бъде рестриктиран - да се наложи бан (забрана/ограничение за ползване). Не се трие. Стои си за архивите, както и за проверка в случай на последващи нарушения.
мерси Мamma  bouquet

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 20:17 от Mamma

# 1 124
По коя точка от правилата не може да съществува активна тема или нейното продължение: пример. А на потребителите се препоръчва да пишат в неактивна от месец тема, която очевидно не е припозната като подобна и подходяща?
Все едно да накараме Дюканската тема да пише в НВД темата, щото то по същество е същото.

Благодаря предарително за разясненията, защото от тези дадени в темата не съм сигурна къде е проблема, по специално с пускането на нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт