Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 358
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 950
Не мога да пиша в новосъздадена тема, изписва ми грешка и се налага да влизам отново с парола.
Преди време попитах, защо всеки може да си пише, когато и както си реши, независимо от това
дали има вече такава тема или - не, няма и никакво значение дали прави реклама или не.
И точно Мама ми отговори, че това не противоречи на правилата...
Това е темата и не виждам никакъв проблем в нейното създаване.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902089.0;topicrefid=20

и няма никакъв проблем с цитираната тема и точка 7
7. Темата не е чат! Текстове без снимки, макар и закачливи или само комплименти не са желателни и ще бъдат изтривани.

Моля някой да си изпие хапчетата, да намали дозата или по друг начин да си оправи настроението...

# 1 951
  • Ямбол
А не виждаш ли, че има друга такава тема, а тази, в която искаш да пишеш е заключена?

# 1 952
  • Sofia
Желаете да пишете в заключена тема.
Моля, не изопачавайте чужди думи.
Никога не сме толерирали клониране и безсмислено делене на теми.
Тази тема в оригинал е така вече 128 издания, има си традиции, участници и самия и формат не предполага друго.
За ВСИЧКО останало в кулинарния форум има безброй възможни места за изява и участие.
Група потребители са решили, че точно в ТАЗИ тема ще си бъбрят и ако не им разрешаваме, накърняваме свободата на словото им и ще си направят паралелна.
Направиха си, санкционирахме я.

# 1 953
И аз да питам откога  е прието модератор да решава в коя тема да пиша?

Искам да пиша в готварската тема  с коментарите, искам да мога да питам, да мога да отговаря, като ме питат и да не се чудя всеки път дали постинга ми ще оцелее, понеже няма снимка в него, но са ме попитали нещо и да ми се налага да дублирам на лични отговора се и т.н. все приятни неща? В крайна сметка темата е различна от онази "нямата", дето прилича на страница от списание или просто на гугълска страница със снимки на манджи. Нека не ми се сърдят момичетата и момчетата, публикуващи снимки в нея, те нямат вина за състоянието на темата, всичкото това беше наложено от модератор. Форумите са за общуване, не за разглеждане на снимки, тема, като тази на sem22  bouquet е абсолютно нужна и пусната навреме. Признавам си, че имах същото намерение, но просто време ми липсва напоследък. Peace

Съжалявам, но отговорът на Tatti не е задоволителен. Групи потребители решават да си бърборят за конкретен/тни филми, правят си тема и споделят, не виждам да е направена една единствена филмова тема, за да не се клонират останалите. Просто начинът по който сега се публикува в спорната кулинарна тема не се харесва от доста потребители, някои престанаха и да публикуват. Темата загуби човешкия си вид, споделянето, общуването, просто само едни снимки..........никакво мърдане на мм встрани от тях. Наистина съжалявам, огромна е разликата от същата тема преди година да кажем някъде и същата в сегашния ѝ вид. Това поне се вижда. Голяма работа, че в един момент се намесиха някакви потребители, на които темата не хареса, и започнаха спорове. Във всички теми се получава. Обикновено се "почиства" и темите продължават. Но в кулинарната, неизвестно защо, бяха забранени коментарите.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 12:59 от labrex

# 1 954
  • Sofia

Тази тема в оригинал е така вече 128 издания, има си традиции, участници и самия и формат не предполага друго.
За ВСИЧКО останало в кулинарния форум има безброй възможни места за изява и участие.

В същата тема, освен картинки се допуснаха и рецепти. Безбройните коментари я разводняват и правят спамо-чат с картинки, дублиращи поне три други теми и се налага непрестанното и почистване.
Сериозно питам, наистина ли цялата група КУЛИНАРИЯ-> Готварски рецепти, Любими рецепти, е недостатъчна, та искате да съберете всичко в "албума"?

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 13:15 от Tatti

# 1 955
аз не мога да разбера как един човек може да се разпорежда с хората ,както му се ще !! Crossing Arms

Коя е тази bubanka,че да ни прави на луди от месеци наред !!!!

Как може да се говори с хора ,които са над нея ?

# 1 956
  • Sofia
Прочетете първата публикация от темата и тогава предявявайте претенции към модератора.
bubanka, просто спазва правилата на форума и темата.

Simple Smile

# 1 957
И ако не искаме някой да ни командва и постоянно да налага своето ,какво е правилно или не ......ако искаме да се смени модератора - какво може да се направи ?

# 1 958
аз не мога да разбера как един човек може да се разпорежда с хората ,както му се ще !! Crossing Arms

Коя е тази bubanka,че да ни прави на луди от месеци наред !!!!

По-конкретно, моля.
Кого съм обидила, нагрубила /на лс или в тема/, ограничила безпричинно достъпа до форума, отказала помощ ...
Изобщо подплатете обвиненията, които чета днес от Вас не за първи път, с конкретни доводи.

Говорите тук дори и в момента: Tatti

И ако не искаме някой да ни командва и постоянно да налага своето ,какво е правилно или не ......ако искаме да се смени модератора - какво може да се направи ?

Всеки друг модератор ще прави същото, което и аз.

# 1 959
Явно има нещо неправилно в правилата ви - нещо не е доизкусурено.
И Татти и Бубанка и сите тук сте хора нали - а безгрешни такива няма.
Друг е въпросът ,когато някой се приеме твърде насериозно  и да си мисли ,че може да властва над всички и всичко.
Аз като атеист вярвам ,че власт над себе си имам само и единствено аз - и ако и ще да ми наложат доживотен бан тук . Ама ние не сме вечни нали - днес сме тук - утре ни няма.
Слезте на земята малко и се осъзнайте .
Хубав ден !
Това ,което написах срещу или против правилата ли е .
Да пиша каквото мисля е против правилата - значи правилата не са наред тук .

# 1 960
  • Телиш/Плевен

Позволявам си да не се съглася, защото дори и в правилата пише, че всеки модератор има право на лична преценка. До неотдавна в подфорум имаше няколко паралелни теми със съгласието на модератора. Peace Друг е въпросът, че обсъжданият подфорум реално няма модератор и се модерира от целия екип, така че няма какво да се смени.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 14:09 от Лале в дъжда

# 1 961
  • в колонките
   И понеже съм съпричастна с мнението на Лабрекс ли ми изтрихте мнението?

# 1 962
  • Sofia
Жармен, религиозните ви предпочитания не са предмет на обсъждане.

Не налагаме нищо на никого. Форумът има правила, които потребителите се съгласяват да спазват при регистрацията си тук.

Благодаря за пожеланията, но не сме мърдали от местата си.

Кой се взима прекалено насериозно и се изживява над правила и норми е видно.

И понеже съм съпричастна с мнението на Лабрекс ли ми изтрихте мнението?
Не! Понеже:
Цитат
Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон/и без текст, отговори "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения, не се толерират!

Лале в дъжда, не виждам въпрос, освен това повдигането на тази тема отново, особено след десетократното му дискутиране публично и лично, приемам като проява на лош вкус!

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 13:42 от Tatti

# 1 963
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, не виждам въпрос, освен това повдигането на тази тема отново, особено след десетократното му дискутиране публично и лично, приемам като проява на лош вкус!      
Съжалявам. Изтрийте го, ще задам въпрос. Peace

Няма ли всеки модератор лична преценка и право да въвежда собствени правила в подфорума, за който отговаря?

И още два, но този път не към Бубанка. Ако масово потребителите не са доволни от модератора на подфорума, който посещават, имат ли право да поискат смяна? По какъв ред и начин?

# 1 964
  • Sofia
Всеки потребител на този форум може да се обърне към администратор при недоволство или несъгласие с действията на модератор.

Общи условия

Активация на акаунт