Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 087
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Телиш/Плевен
Благодаря, Tatti! bouquet

# 1 966
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А какво правим, когато сме недоволни от действията на администратор? Когато например Вие, Татти, при възникнал конфликт предупреждавате само едната страна не защото е по-виновна, а защото ви е несимпатична?

# 1 967
  • Sofia
Изключително ми е любопитно да науча, че можете да разберете кога, кого и с какво предупреждавам.
Или не?
Тогава остава абсолютната несъстоятелност на въпроса Ви.
Много бих искал да ми посочите аргументирано случай, при който съм симпатизирал на страна, какво съм направил и какво не съм.

# 1 968
Мога да дам пример с мен- при конфликт предлагате помощ на отсрещната страна, аз ви пиша възмутено ЛС (или може би в темата, не помня вече, но мисля, че беше ЛС и го пазя) и след три минути Вие редактирате поста си, предупреждавайки вече и двете страни. Но първосигнално предупредихте само мен, понеже съм ви неприятна.
Не ме карайте да ви обяснявам защо съм убедена, че имате лична неприязън към мен, мога да аргументирам и това.

# 1 969
  • Sofia
...понеже съм ви неприятна.
Не ме карайте да ви обяснявам защо съм убедена, че имате лична неприязън към мен, мога да аргументирам и това.
Значи наистина мислите, че Ви избрах измежду хилядите потребители за да Ви ненавиждам? Simple Smile Simple Smile

Не помня случая, но предвид това, че на Вас съм писал ЛС, мислите ли, че с това съм спрял? Предполагам, че съм се редактирал за Ваше удовлетворение, което не значи, че не съм предупредил и другата страна.

# 1 970
Не, не ме разбрахте- вие писахте в темата с предложение да вземете мерки в подкрепа на другата страна и аз ви писах ЛС, възмутена от едностранчивата намеса. След това Вие естествено не благоволихте да ми отговорите, но веднага редактирахте намесата си в темата, правейки я предупреждение и към двете страни (както беше редно да направите от самото начало). Което ме навежда на мисълта, че сте бил пределно наясно, че началната ви реакция е била несправедлива, затова и сте се коригирал. Този и други случаи, както и цялостния тон, с който комуникирате конкретно с мен, ми помогнаха да си направя съответните изводи. Не ми пречи, че имате лично отношение, явно съм си го спечелила с нещо (имам и идея с какво), въпросът ми е какво се прави в такива случаи? Понеже модераторите се контролират от администраторите, но ако администратор предприеме рестрикции, воден от личните си емоции (и вие сте хора все пак), тогава ощетеният потребител няма полезен ход, нали така?

# 1 971
  • Sofia

Съжалявам, но отговорът на Tatti не е задоволителен. Групи потребители решават да си бърборят ...
Темата загуби човешкия си вид, споделянето, общуването, просто само едни снимки.........
labrex, оставам с впечатлението, че се чувствате ограничени.
Спокойно може да пуснете тема с произволно заглавие, недублиращо оригиналното и различно съдържание при общите условия на форума. Хората, съгласни с правилата на оригиналната тема, че си публикуват там при тези условия изкристализирали през годините. Явно имате други изисквания - да е коментарна, да не е билблиотела и т.н. формулирайте ги и си направете тема. Предупреждавам предварително, че няма да допуснем втори спамо-чат.

Лимонадената Джо, Не знам какви войни сте водили и с кого, но създавате сценарий, раздавате роли, мислите, правите изводи, вадите заключения, че и присъди раздавате. Дали ще Ви е удобно да не ме замесвате? Simple Smile Тонът ми при комуникация с Вас е бил изключително сух и строго служебен. Извинете, че не мога да си позволя друг Wink

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 15:25 от Tatti

# 1 972
А отговор на въпроса ми ще дадете ли? Какво става, когато потребител бъде ощетен от администратор?
(с извъртането на питането към моята персона, удобно избягвайки същината на въпроса, мисля, че давате ясен такъв, но все пак нека не тълкуваме- понеже лесно е да се говори за сценарии и роли, вместо да има конкретно заявление)

# 1 973
  • Sofia
На смехотворни твърдения не смятам да отговарям, още повече, че идеята Ви е да провокирате, не провеждаме този диалог за пръв път, а аз не възнамерявам да участвам.
В тази тема спокойно можете да ме обвинявате за констатираните нередности в работата ми. Те ще бъдат разгледани и ще ми се потърси отговорност за действията ми ако това се налага, както е било винаги. Надявам се отговорът ми да Ви задоволява.

# 1 974
Много теми има, които от кой точно се модерират и администрират мен не ме вълнува!
Аз искам спокойствие и уют в кочината!

Открийте  10 -те разлики  в стара тема и нова/заключена/ тема   Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=895444.0;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=895444.0;;20

Значи аз мога да си пускам тема след тема за питка с 50 гр. мая
и веднага мога да пусна нова тема с питка с 25 гр мая
не, че ми пречи да питам в отделна тема, мая ли точно ми трябва или сода,
но това е въпрос на нова тема...
И който и там да "бди" над правилата му е все тая- или е ял и ще ме окастри,
или е гладен и ще попрочете туй онуй  newsm78

Ако една кака си направи циците за 5000 лв и доктор,
дето не е обяснил за тези пари елементарни неща...
пише у тема дето жените дават много повече, да не им отрежат циците
това как ще го опишете по правилата!?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=887888.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=892959.msg32250148#msg32250148

Ай Останете си със здраве и дано по- рядко четете за скъсани пЕрзЕвативи и пъпки тук таме  bouquet

# 1 975
На смехотворни твърдения не смятам да отговарям, още повече, че идеята Ви е да провокирате, не провеждаме този диалог за пръв път, а аз не възнамерявам да участвам.
В тази тема спокойно можете да ме обвинявате за констатираните нередности в работата ми. Те ще бъдат разгледани и ще ми се потърси отговорност за действията ми ако това се налага, както е било винаги. Надявам се отговорът ми да Ви задоволява.
Идеално отговорихте на въпроса ми и предоставихте нужната информация, благодаря!
Надявам се този диалог с цялата му любезност и изчерпателност да остане в темата, за да може да бъде полезен на съфорумците, а не да бъде изтрит.

Използвам случая и да изкажа благодарност към Бубанка за изключителната и според мен работа като модератор в подфорумите, които следя  bouquet

# 1 976
  • Sofia
Няма нужда да ми благодарите.
Нищо в това отношение не е било променяно от създаването на тези форуми.
Можете да сте спокойна. Нищо от написаното няма да бъде изтрито. Самият аз мисля да се позовавам на отбрани части.

# 1 977
Господин Администратор, след цялата тази дискусия АЗ НЕ РАЗБРАХ!!!!!:

*не Ви хареса заглавието на темата, която пуснах днес? - повторение на име - аз не смятам че е така, но може и да се окаже
** ИЛИ НЕ Е ДОПУСТИМО да има втора тема със снимки (за ежедневното ни меню)

моят въпрос е - ако темата се казва
ежедневните ни кулинарни вдъхновения - ВИЕ ЛИЧНО като Администратор каква позиция ще заемете??
Сам виждате че има нужда от промяна и хората го желаят това!!!

И понеже по-горе утвърждавате ЧЕ нищо няма да изтривате или променяте - АЗ се надявам и на откровен и искрен отговор по този въпрос.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 19:02 от sem22

# 1 978
Напълно допустимо е да се пусне нова тема, която да не дублира настояща и да е с други вътрешни "правила".
Старата тема "Ти какво сготви? Снимай, покажи?!" от години е с цел публикуване на снимки и с правила, недопускащи разводняването и с коментари и дискусии (правила, наложили се и приети от потребителите, не от модераторите и администраторите) и не смятам за удачно да се променя.
Стартирането на нова тема с идентично заглавие (с минимална разлика от една дума) би било объркващо за всички.
Ако се започне нова тема с друга цел, други правила и с друго заглавие - то това е вариант, който смятам за удачен за всички - както за хората, които пишат в досегашната тема и я харесват в настоящия вид, така и за хората, които искат да публикуват и/или коментират в тема със снимки. Дали заглавието ще е "Ежедневни кулинарни вдъхновения", "Какво сложихме на трапезата - снимки, рецепти и коментари" или някакво друго, което да не внася объркване и ясно да отличава темата, то това е Ваш избор.

Надявам се с това да успея да внеса яснота и че по този начин всички ще могат да намерят спокойствие и уют в едната или другата тема, без да се създава излишно напрежение и противоречия.

# 1 979
Кой определя правилата в дадена тема? Не може ли да се пусне анкета в онази тема, дали да има коментари или не?
П.П. Докато публикувам, Мама е отговорила. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт