Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 036
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Варна, Пловдив
Здравейте, има ли някакъв начин да запазя в  профила си даден отговор на друг потребител, който е споделил информация, която ме интересува и искам да си съхраня? Досега практикувах copy-paste или запазване на линка, но може да има тънкост, която не ми е известна.
Каква друга роля, освен очевидната,  изпълнява функцията "харесва ми" под всеки коментар на потребител?
Благодаря

# 2 176
  • Ямбол
Цитираш го и си го пращаш на лично съобщение до себе си. Така цитатът ще те отведе точно до темата и отговора, и ще си стои в съобщенията ти.

# 2 177
  • Варна, Пловдив
Цитираш го и си го пращаш на лично съобщение до себе си. Така цитатът ще те отведе точно до темата и отговора, и ще си стои в съобщенията ти.
Благодаря!

# 2 178
Каква е разликата между "Текущи Известия на Форуми" и "Текущи Известия на Теми"?

# 2 179
Текущи Известия на Форуми показва списъкът с форуми (групи или филтри), за които сте включили известяване за нови теми. Известията се изпращат по имейл.

Текущи Известия на Теми показва списък с темите, за които сте включили известяването за нови отговори.
Известията за нови отговори в теми могат да се пращат по имейл или само на място в сайта да виждате индикатор за тях.

# 2 180
Значи е нормално Текущи Известия на Форуми да не добавя 1 на иконата за нови известия (знамето)?

# 2 181
Не. Знаменцето индикира и при клик показва темите, в които има нови отговори.
Известията за нови теми могат да бъдат изпращани по мейл, а в списъка с известия може да видите групите, в които има нови, непрочетени от Вас, теми http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=notification

# 2 182
Понякога знаменцето на известията ми не се маха, а не ми дава нови отговори по темите. И сега ми е зациклило...

# 2 183
  • Другата България
Защото някой се е редактирал.

# 2 184
Понякога знаменцето на известията ми не се маха, а не ми дава нови отговори по темите. И сега ми е зациклило...

Влезте в този списък http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=notification и вижте темата с "ново". Това, както е писала и Merri_An, вероятно е тема, в която потребител е редактирал публикацията си.

# 2 185
Най-накрая се оправи! Благодаря!

# 2 186
  • София
Предварително се извинявам, ако въпросът ми не е за тук.
Преди няколко дни информирах модератор с молба да изтрие мои контакти, които съм давала тук във форума преди години.
Все още нямам отговор и не знам, дали все още не е прочетена молбата ми или понеже темата е архивирана, съобщението не е изпратено.

# 2 187
Напишете ми лс с конкретни линкове.

# 2 188
А как мога да премахна занапред получаването на имейли при всяка нова публикация в следените от мен теми?

# 2 189
"Профил" - "Настройка на известията" - най-долу има "При включено известяване за тема и/или форум, да се изпраща съобщение за:" избирате "Нищо" - "Запази настройките"

Общи условия

Активация на акаунт