Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 109
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 2 160
  • Бургас
Защо в ЛС,папката ми с получени съобщения е празна?Нищо не съм трила. Rolling Eyes

# 2 161
Никой модератор или администратор няма достъп до личните съобщения на когото и да било - нито има възможност да виждат съобщенията, нито да ги управляват и трият.

# 2 162
  • Бургас
Е,добре.Благодаря за отговора.

# 2 163
На мен не ми се струва редно една тема да се преименува 3-4 пъти през годините на съществуването си. Променя се коренно, измества се обектът, отдалечава се катастрофално от замисъла, с който е създадена. Навярно е много по-честно да се закрие старата и да се направи нова, според актуалните интереси на потребителите.
Защото иначе какво се получава? Друго заглавие, друг предмет на дискусията, а номерацията си върви, сякаш все още живее онази, първоначалната тема, за която вече всички са забравили.

Както казах, не ми се струва редно, но да попитам уважаемите модератори: как бихте коментирали подобна хипотеза, допускат ли я правилата?

Благодаря!

# 2 164
  • Sofia
Темите се правят и поддържат от потребителите.
Ако темата е еволюирала до смяна на заглавието и аудиторията е същата, не виждам проблем. Номерацията не носи никакви привилегии на темата.
В "Романтични сериали", които вероятно визирате, има предостатъчно теми за всеки актьор и проект, за да намери всеки мястото си.

# 2 165
защо тази тема е заключена ? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474127.105. Не виждам нова тема newsm78

# 2 166
Тази тема е била активна преди шест години. Ако желаете дискусия по същия въпрос, моля пуснете нова тема.

# 2 167
Тази тема е била активна преди шест години. Ако желаете дискусия по същия въпрос, моля пуснете нова тема.
извинявам се, не обърнах внимание  ooooh!

# 2 168
# 2 169
Здравейте.Вчера се регистрирах във форума,но не мога да публикувам нова тема.Защо?

# 2 170
  • София
Това дали ще отговори на въпроса:
Цитат
ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Във всички групи публикуването на теми и мнения е разрешено за регистрирани потребители, членове на съответната група.

В групите за обяви има допълнителни ограничения и теми в тях не могат да публикуват потребители с по-малко от 50 мнения.
Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973.0;topicrefid=19

# 2 171
Искам да попитам дали потребител може да трие свой пост?

# 2 172
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пост може да се редактира в рамките на 24 часа от публикуването му. Да се заличи напълно може само ако е последен в темата и никой друг не е успял да влезе във формата за писане на отговор, или да публикува след него, или да го цитира.

# 2 173
От сутринта на няколко пъти ми излиза този надпис при опит да отворя сайта

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 2 174
Извиняваме се за причиненото неудобство.
Взети са необходимите мерки, локализиран и отстранен е проблемът и не би трябвало да има повече такива сривове.

Общи условия

Активация на акаунт