Първата любов

• 8 761
  • 116
  •   1
Отговори
# 105
Първата любов, ли? Бяхме заедно около 4 години през които се надпреварвахме да се измъчваме, бяхме луди един за друг, но още деца. Разделяхме се, събирахме се, изневерихме си...Когато окончателно се разделих с него, заминах за чужбина и 3 години не бяхме виждали лицата си. Говорехме по телефона често и когато се прибрах в Бг, излязохме на среща..Всичките ми чувства се бяха изпарили, а той ме гледаше толкова влюбено, че чак ми стана жал. Поиска да ме целуне, а аз не му позволих...Сега след още 7 години се чуваме, аз имам прекрасен човек до себе си, той също...Променил се е....Доволна съм, че не продължих да се измъчвам с него и се радвам, че той също е добре...

# 106
Първата ми любов беше мой съученик с рошав перчем и усмихнати очи, който имитираше лунната походка на Майкъл Джексън. Бях в 6 клас. Естествено, беше несподелена, той даже не научи за това. Нямам неприятни спомени, смешно ми е, когато си помисля, че през различни периоди на живота си, освен в него съм била влюбена и в повечето му приятели.  Laughing Много влюбчива съм била явно на младини.  Wink Последно го видях това лято на срещата на класа ни- поостарял, понапълнял, но иначе същият.  Laughing

# 107
Ех, тази парва любов!Виждам го когато ходя в майка ми,понеже живее срещу нас.На мен ми е приятно да го видя,знам че и на него му е приятно макар да не го показва.Имахме много емоционална вразка,която имаше повече хубави моменти от колкото лоши.Винаги ни се срещат погледите и е приятно,на последната ни среща ми беше казал"старата любов ражда не хваща".Винаги ще има място в моето сърце!

# 108
  • София
Спомням си го, разбира се. Бяхме заедно близо година, много влюбени (е, той-повече). Влезе в казарма и след няколко месеца го изоставих  Blush . Не можа да ме забрави дълго време, в продължение на 8 години се обаждаше, плачеше по телефона, пишеше писма, стихове, разкази, досаждаше на родителите ми. Стана много религиозен, подари ми библия, аз му я върнах...Преди време го срещнах- похвали се, че се е оженил, надявам се, че се чувства добре, и че е намерил жена, с която да е щастлив. 

# 109
Споменът за първта любов не винаги ми е приятен. Обичахме се много, но още деца, не знаехме как да го  правим възможно най- безболезнено. Да, имаше много красиви моменти, но и много лудост.

# 110
Помня го.Бащата на моето дете.Не съм го виждала 6 месеца и не сме се чували от 5.Не искам да знам дали е щастлив за сега.Много болка причини на мен,семейството ми и в последствие на дъщеря си.
Кришка невероятна тема,аз не бих се сетила за такава.

# 111
Болезнена тема. Почина на 18-тия ми рожден ден. Винаги съм се чудила какво би станало с нас...............

# 112
 newsm12 помня първата си любов( или увлечение),как да не я помня ,като постояно ми досажда..... #2gunfire #2gunfire.....лепка и половина е станал!!! Laughing Laughing

# 113
Помня я,да. Първата,но както се оказа впоследствие,не и най-голямата. Беше любов от пръв поглед, продължи три години. Той ме заряза, влюбил се в друга,  докато аз бях на изпит и отсъствах от града. Сега е щастливо женен и с детенце от съвсем друга жена. Малко лирично отклонение-за пръв път се влюбих в 3-и клас в съученик. И много ме беше страх да не забременея-тогава си мислех че влюбването е равно на бебе,а имах и тумбаче и си мислех, че ми личи бременността. ooooh!

# 114
  • Германия
Малко лирично отклонение-за пръв път се влюбих в 3-и клас в съученик. И много ме беше страх да не забременея-тогава си мислех че влюбването е равно на бебе,а имах и тумбаче и си мислех, че ми личи бременността. ooooh!
Много сладко  Joy Joy Joy

# 115
Тогава хич не ми беше сладко и весело. HugТи тук май не си се разписвала, или съм пропуснала?Вярвам, че имаш не една история. Heart Eyes

# 116
  • Германия
Ами писах за първия ми приятел. Иначе първата ми “любов“ беше Гошко, аз на 4, той на 3. Майка ми ми е разказвала, че така силно съм го гушкала, че доста пъти се разплаквал, миличкият  Mr. Green После като бях на 7-8 пак се видяхме и той ми каза, че още ме харесва, но аз го отрязах, защото ми се стори много нисък  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт