Първата любов

• 8 764
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
Ама ти кажи къде да кликам, аз не виждам такава опция.

# 76
Леле вьлчо,колко си прав .Тази тема е опасна.Аз днес направих тази глупост да се поровя и успях веднага.

# 77
Може би, в крайна сметка, съм запазила от онези мигове само хубавото. Не мога да си представя да забравя някой, който така трепетно и истински/ да, тогава така си мислех Laughing/ съм обичала. ........как летя от онова неземно чувство, което, уви не изпитах никога  повече с тази му сила. Сега съм намерила моя човек, партньора, с когото си имаме детенце, обичам го, но не е същото. Знам, че е инфантилно, знам, че всичко е било детска любов, но...знам, че оттогава го търся. Чувството...... Искам да знам, че е добре. Защото там съм оставила част от сърцето си.

Това все едно аз съм го писала Heart Eyes

# 78
  • sofia
Може би, в крайна сметка, съм запазила от онези мигове само хубавото. Не мога да си представя да забравя някой, който така трепетно и истински/ да, тогава така си мислех Laughing/ съм обичала. ........как летя от онова неземно чувство, което, уви не изпитах никога  повече с тази му сила. Сега съм намерила моя човек, партньора, с когото си имаме детенце, обичам го, но не е същото. Знам, че е инфантилно, знам, че всичко е било детска любов, но...знам, че оттогава го търся. Чувството...... Искам да знам, че е добре. Защото там съм оставила част от сърцето си.

Баси тъжното! Wink

# 79
Ама ти кажи къде да кликам, аз не виждам такава опция.

Отиваш "търсене на приятели". като ти отвори следващата страница, виждаш търсене по имейл, надолу следват предложения в снимки и след тях вляво има "търсене за хора", където въвеждаш име или имейл.  Wink

Дано да е станало ясно   bouquet

# 80

Баси тъжното! Wink

smile3518 Тъжно, да!!!

# 81
Аз пък помня на всичките си гаджета първо, второ и трето име + дата на раждане и роден град, име на улица, стар телефонен номер. Помня също така имената на родителите, братята и сестрите, тук-таме и за на някоя баба или дядо данните се сещам.
Не че са много като бройка (гаджетата), ма може ли да съм чак толкова загубена, Joy Joy?!

# 82
С моята първа любов се видях последно преди седмица, а от датата на първата ни среща минаха цели 10 г. и 4 месеца, чак не мога да повярвам колко отдавна беше. Виждаме се отвреме-навреме през последните 10 години, лумва страстта отново и пак се разделяме с обичайните за нас драми и скандали, защото по мнение и на двама ни, има нещо невъзможно в това да сме заедно. Може би не и като "нормална" двойка... Сигурно защото и двамата обожаваме киното, а във връзката си виждаме възможност да изиграем една невъзможна, а ла Саган любов Crazy След поредната раздяла, окончателна (като всички останали досега Mr. Green), сме си обещали да се видим след 5 години да си показваме снимки на любимите и децата... Смахнато, но вероятно ок, ако човек мисли като нас, че романтична може да бъде единствено неизчерпаната до край любов Wink А за толкова много време се убедихме, че и любовта, и страстта ни надживяват времето, разстоянията, временните връзки и залитания настрани... Та така с моята първа и неговата първа и последна подобна любов Heart Eyes

# 83
  • Варна
Тази тема ме присети за първата ми любов, иначе никога не бих се сетила Laughing Три години въздишах по него, несподелено, но грам чувство не е останало, дори и носталгия по миналото. Просто нищо.

# 84
При мен това не важи...
Първа любов newsm78
Аз винаги съм луда по последния мъж с когото съм Joy

Има едно стихотворение:
"...-Кажи коя е първата вълна,която ти не можеш да забравиш?
-Забравям я,вълната се забравя,когато дойде другата вълна..."

Това важи с пълна сила при мен.

# 85

Баси тъжното! Wink

И при мен има нещо такова  Confused

# 86
Спомням си я, и първата, и втората и третата. Имаме деца на една и съща възраст. Отсега се чудя как ще ходя по родителски срещи. Искам да ми дадат прошка и искам да затворя вратата.

# 87
Искам да ми дадат прошка и искам да затворя вратата.

А аз пък искам прошка и вратата пак да се отвори - поне за малко Rolling Eyes

# 88
  • Провинция
Помня и първата,и втората...Сега съм с третата....Всяка любов е различна и уникална сама по себе си...Излживяването,чувствата,емоцийте,спомените...и самият човек....Всеки път е различно.Обичала съм и съм била обичана по различни начини...И сега обичам и пак съм обичана,но не същото...Първата ми любов го обичах много,втората обаче беше по-силна...,а сегашната не чак толкова,но има разбиране и уважение между нас....
Искам да ми дадат прошка и искам да затворя вратата.

А аз пък искам прошка и вратата пак да се отвори - поне за малко Rolling Eyes

.........Макар и за миг....

# 89
kragovrat, подписът ти е невероятен, нежен и толкова верен!  Hug

помня първата си любов. такава тръпка и страст, че още ми се подкосяват краката. често мисля за него, ежедневно дори. интересно ми е какво се е случило с него, къде е, добре ли е, щастлив ли е. за съжаление, всичките ми опити да разбера нещо удрят на камък. остана много неизживяно между нас. както една потребителка писа в една друга тема, "тежат ми несторените грехове", но вече е късно за каквото и да било. честно казано се страхувам да го срещна, защото не знам на къде могат да избият нещата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт