Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 260
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=425462 - подписът и постовете му

# 2 146
  • Оптимист по принуда
И аз заради този субект идвах.

# 2 147
  • София
Минало бешело. Благодарим за сигнала.

# 2 148
Защо клавишните комбинации са блокирани? Копиране, изрязване, поставяне не работят, на всичкото отгоре се появяват символи вместо тях. Връщането с ъндо (не мога да сменя с клавишна комбинация и на латиница Crossing Arms ) вместо да оправи поразията при селекция и др. случаи омазва допълнително.

# 2 149
  • Ямбол
При мен не са блокирани. Може би си ги сменила с други без да разбереш.

# 2 150
Няма промени по функционалностите. Проверете настройките на компютъра/браузера си. Пробвайте с друг браузер.

# 2 151
Защо клавишните комбинации са блокирани? Копиране, изрязване, поставяне не работят, на всичкото отгоре се появяват символи вместо тях. Връщането с ъндо (не мога да сменя с клавишна комбинация и на латиница Crossing Arms ) вместо да оправи поразията при селекция и др. случаи омазва допълнително.

При мен се получава, когато езикът ми е сменен от форума. Тоест, на EN (синьото квадратче горе вдясно до ника) няма проблем с клавишните команди. Ако съм сменила на червено (фонетична български), вместо изпълняване на команди излизат символи. Решила съм си проблема, като форумският бутон ми стои винаги на EN, а сменям за кирилица от долната лента на самия компютър.

# 2 152
  • София
Когато цъкна на "ново" в някоя тема, по която има нови отговори, не ме води към последното непрочетено от мен мнение, а към някое от по-новите мнения. Съответно се налага ръчно да се връщам, особено ако са изписани няколко страници, да търся кое мнение съм прочела последно и оттам да чета. Това е от няколко дни. Не съм променяла нищо по акаунта си.
Защо се получава така?
Това продължава да се случва в мобилната версия. Ще бъде ли обърнато внимание на проблема?

# 2 153
  • София
Горе, ляво - вижте Кредора на коя клавиатура ви е вкл.
Аз успявам с клавишна комбинация да сменя Кредора и запъвам точно с ctrl+c или +v Simple Smile Сменете кредора на "EN"

# 2 154
  • София
В една тема за Виена, не се виждат снимките, които съм сложила в първия информативен пост. А не мога да редактирам. Може ли админ, да сложи три снимки?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=879105.0;topicrefid=20

# 2 155
При мен се получава, когато езикът ми е сменен от форума. Тоест, на EN (синьото квадратче горе вдясно до ника) няма проблем с клавишните команди.
...

Изглежда това е бил проблемът. При мен беше на български стандарт. Когато го смених на EN клавишните комбинации проработиха.
Благодаря.

# 2 156
Здравейте, искам да попитам следното:

Имам проблем с публикуване на отговори в темата "Не пропускайте година без цитонамазка - това може да ви коства живота". Пиша отговора и като дам "публикувай" и ми се казва, че заглавието е твърде дълго на темата. Мога да публикувам, само ако изтрия заглавието на темата и сложа един единствен символ отгоре. Дано ме разбрахте   Embarassed

С никоя друга тема нямам такъв проблем.

# 2 157
  • ту тук, ту там
Изтрий само "Re:" от заглавието и ще стане.  Peace

# 2 158
Елени, благодаря, сега ще опитам и ще докладвам дали става  Peace

# 2 159
  • София
Този профил спами с някакви клипове
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=536419

Общи условия

Активация на акаунт