Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 496
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 100
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=535658;sa=showPosts
Днешна регистрация. Всяко мнение съдържа линк към един и същ сайт.

# 2 101
Извинявам се, защото явно не съм права, но продължавам да твърдя, че опцията създава възможност за некоректност.

# 2 102
Простете, но може ли, всъщност не знам, да изтриете моята тема  Sad или ако може някак да я слеете с другата, защото не съм видяла, че вече има и направих нова в подфорум Хоби.  Blush

Извинявам се.

Това е моята:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=904411.0;topicrefid=19

# 2 103
Приятна подготовка за празника: Великденски идеи и декорация! /2016 г./

# 2 104
 bubanka  bouquet
Благодаря!

# 2 105
Moже ли да се изтрие стара тема, която съм пуснала преди години? В подфорум проблемно забременяване е.

# 2 106
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Извинявам се, защото явно не съм права, но продължавам да твърдя, че опцията създава възможност за некоректност.
Ако някой иска да е некоректен няма нужда да припка да си замразява акаунта.
Време е да схванете тънката разлика между акаунт и видимо от останалите потребители профилно име. Днес, ако ми е кеф, имам повод и имам време за губене, мога 240 пъти да си сменя името, което виждате, без грам да си пипна акаунта. Утре по случай празника може да реша да се появя като ТрифонЗарезанка или като СветиВалентинка, а като мине празника да си върна настоящото профилно име, което е различно от акаунта ми. Това нито ме прави некоректна, нито злонамерена, точно както не са и тези пожелали замразяване. Peace

# 2 107
Искам да пусна нова тема с моя снимка. Как да разбера дали снимката, която ще снимам е достатъчно голяма за заглавна?

# 2 108
Искам да пусна нова тема с моя снимка. Как да разбера дали снимката, която ще снимам е достатъчно голяма за заглавна?

Точният размер е 990х300.

# 2 109
  • София
Когато цъкна на "ново" в някоя тема, по която има нови отговори, не ме води към последното непрочетено от мен мнение, а към някое от по-новите мнения. Съответно се налага ръчно да се връщам, особено ако са изписани няколко страници, да търся кое мнение съм прочела последно и оттам да чета. Това е от няколко дни. Не съм променяла нищо по акаунта си.
Защо се получава така?

# 2 110
  • София
Така е и при мен в мобилната версия. Когато съм на компютър - няма проблем.

# 2 111
  • София
При мен и в нормалната версия има същия проблем. Изписва ми 1 ново мнение, а се оказва, че са повече нови мнения.

# 2 112
Може ли да промените заглавието на темата ми в Здравословни проблеми? Искам да се махне от заглавието думите "при възрастен.

# 2 113
А на самия смартфон как да разбера размера?  Blush

# 2 114
А на самия смартфон как да разбера размера?  Blush
На всеки телефон трябва да има опция за преглед на детайлите на снимката.
При мен, на Самсунг, е през трите точки горе вдясно и Детайли.
Обикновено снимките от мобилен телефон са с доста голяма резолюция и са напълно достатъчни като размер.

Имам въпрос за който бих искала да получа малко помощ, мисля че писах в правилната тема...
Това не е правилната тема за въпроса Ви. Доколкото разбирам не сте бременна и съответно въпросът Ви не е свързан с установена бременност и протичането и.
По-правилното място за него е тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=901257

Общи условия

Активация на акаунт