Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 327
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 085
Хъм, благодаря за отговора. Това означава ли, че утре мога да помоля да ми замразите акаунта и да се появя като младеж на 25, живеещ в Челопеч? И после, като се наиграя да си размразя акаунта на лелка от Австралия?

# 2 086
Не. Модераторите и администраторите виждат профилите от даденото айпи. И ако се засекат подобни "игри", то се налага забрана за достъп.
Но ако сте регистриран потребител и поради някаква причина престанете да ползвате профила си и искате да започнете на чисто (било заради споделен здравословен проблем или поради споделяне на по-лична история, с които не желаете да ви свързват), то не считаме това за нарушение.
Ако/когато хванем и имаме достатъчно технически доказателства за подобна "игра" и поведение като  описаните от Вас, то задължително се налага забрана.
И в предишната си публикация подчертах, че има доста случаи в които категорично не става въпрос за злоупотреба и злоумишлени действия.

# 2 087
 Аз се поинтересувах заради замразения акаунт на Касита, която беше преди Имелда Маркус и не го е крила.
Тя, доколкото знам няма здравословен проблем, но е доста различна, от различните си профили. Мен лично това ме дразни. Мисля, че не е редно. Съмнявам се да се провежда задълбочен разбор на профила преди да се позволи подобно нещо.

# 2 088
  • София
Аз не знаех че Касита е била Имелда  Blush Знаех, че беше Мафани, а още преди това Франческа Салиери, ако не бъркам ника, но Имелда мислех че е съвсем различен човек, поне от информацията, която е споделяла и съм запомнила.
Подкрепям Даун ъндър

# 2 089
Мисля, че грешиш, Даун, Касита никога не е била Имелда. Най-малкото, двата профила са били активни по едно и също време. Касита е сменяла екранни имена, а има и някакъв стар профил (не го помня), но го е казвала и няма начин да е била активна от двата едновременно, щеше да се засече.

# 2 090
А коя беше Борил Grinning 

# 2 091
  • Другата България
От цялата работа единственото жалко нещо освен излагацията на някой е това, че Касита си е замразила акаунта.

# 2 092
Не знаех, че се е замразила, току-що погледнах. Може да е решила временно да си почине.

Извинявам се за офтопика.  Embarassed

# 2 093
  • ту тук, ту там
А моят въпрос беше провокиран от това, че докато четях стара тема, ми направи впечатление, че NinoTino и valerie са с различни титли, а доколкото знам и двете са се замразили временно. Не търсех каквито и да било конспирации.  Peace

# 2 094
  • Sofia
Касита никога не е била Имелда Маркус. Абсолютно различни лица, вкл. присъствали на форумни срещи и познати дори физически на по-старите потребители.

# 2 095
Значи ако се докладва за всяка изтрита снимка, тя и коментарите по нея ще се трият?

Ако е така - ще е супер! Омръзна ми да чета висящи в нищото коментари за точка или емотикон на мястото на изтрита снимка.

# 2 096

Ако е така - ще е супер! Омръзна ми да чета висящи в нищото коментари за точка или емотикон на мястото на изтрита снимка.
+1  Embarassed

# 2 097
  • Варна
Дайте идеи как да се повиши потребителския интерес още в подфорум стоматология.
Понякога ми е тегаво да си пиша сама.

# 2 098
По - често да изкарват теми от него като заглавни на първа страница.

И с Очно здраве и красота нещата са по същия начин.

# 2 099
Дайте идеи как да се повиши потребителския интерес още в подфорум стоматология.
Понякога ми е тегаво да си пиша сама.
  Къде е този подфорум, да направим калабалъка, че и аз имам нужда от помощ https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5hLU6yEVW … SedF1HL4RcbochqZA Хох

Общи условия

Активация на акаунт