Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 202
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 2 070
  • София
В момента наистина го няма /преди пет минути го виждах/, предполагам, че проблемът е в сайта, на който е качен. Когато там оправят нещата, Вашият аватар отново ще бъде видим.
Ако утре все още не се вижда, пишете едно лс.

Скрит текст:
Значи ще чакам да се оправи сайта, защото и на публикувания от теб линк не се вижда при мен.

# 2 071
И на други потребители изчезнаха аватарите.

# 2 072
Вероятно са качени на същото място.

# 2 073
Вече виждам аватара на Тайна.

# 2 074
аз не. И твоя не виждам, виждам на Бубанка и Атари.  Peace

# 2 075
       В такъв случай възможно ли е да е проблем на браузъра? Преди час и нещо влизах с IE, сега - с Мозила. Виждам и собствения си аватар в момента, но не съм проверявала дали се виждаше когато прочетох за проблема.

# 2 076
  • София
А аз все още не.

# 2 077
  • Другата България
И аз не ти го виждам.
С Хром съм.

Тайне, качи си аватара от друг сайт.http://tinypic.com/

# 2 078
Дами, проблемът с аватарите не е в бг-мамма или брузъра.

# 2 079
  • Луната
Не се виждат тези, които са качени в Имгур. В Прикачи няма проблеми

# 2 080
  • София
И аз не ти го виждам.
С Хром съм.

Тайне, качи си аватара от друг сайт.http://tinypic.com/
Качих го, вече го виждам, за другите не знам.

# 2 081
  • Ямбол
Само от любопитство питам - с какво това мнение:
...
Просто тази блуза е..далеч от каквато и представа за стил.. Sick
е по-различно от моето, в което казах, че ѝ е тъкмо като за нея, че цитираното мнение не е изтрито, а моето е?

# 2 082
Не.
Потребителят може да е регистрирал нов акаунт, но да няма реален мултиакаунт (тоест няма едновременно ползване на повече от един профил), но да е прекратил участието си със стария и да ползва новия си профил. Тогава старият се "замразява".
Когато е наложен бан, забраната се вижда само от модератори и администратори. При стандартно налагане на бан не се дава ранг "Замразен".
Понякога "Замразен" се дава и при доброволно пожелалите "замразяване" на профила за известен период от време.
Допускам и голям процент зададен "Замразен" ранг вместо "Отказал се".
Подчертавам, че "Замразен" не е равносилно на бан и може да се приема за сходно или еквивалентно на "Отказал се". Не бива и не може да се приема като баннат акаунт.

Няма разлика в правата/ограниченията между двата ранга.
При доброволно пожелаване на "замразяване", независимо дали е заявен предварително за определен период или пълен отказ, рангът и наложените от него ограничения могат да се премахнат при желание на потребителя.

Мамма, това не е ли некоректно за останалите потребители? За мен тази опция дава възможност за доста нелицеприятни изяви. Ако някой не може да се сдържа и се излага или се представя за нещо, защо му се дава възможност да започне "на чисто" и да злоупотребява и заблуждава останалите?
Сега след всеки новорегистриран ще има съмнение, дали не е възроден "замразен" акаунт. Макар, че общуването във всеки форум дава някаква анонимност, с годините се изграждат отношения и подобна възможност за създаване на мулти профили ми се струва доста нечестна.

# 2 083
  • Sofia
Само от любопитство питам - с какво това мнение:
...
Просто тази блуза е..далеч от каквато и представа за стил.. Sick
е по-различно от моето, в което казах, че ѝ е тъкмо като за нея, че цитираното мнение не е изтрито, а моето е?
Благодаря за сигнала.
Премахнати са още доста коментари, няколко чифта гащи и фриволни закачки.
Използвам повода да напомня, че темата не е спамо-чат, както и че периодично премахвам всички публикации с изтрити снимки, заедно с коментарите към тях.

# 2 084
Мамма, това не е ли некоректно за останалите потребители? За мен тази опция дава възможност за доста нелицеприятни изяви. Ако някой не може да се сдържа и се излага или се представя за нещо, защо му се дава възможност да започне "на чисто" и да злоупотребява и заблуждава останалите?
Сега след всеки новорегистриран ще има съмнение, дали не е възроден "замразен" акаунт. Макар, че общуването във всеки форум дава някаква анонимност, с годините се изграждат отношения и подобна възможност за създаване на мулти профили ми се струва доста нечестна.
Правилата ограничават ползването на повече от 1 акаунт едновременно. Може да има множество и различни причини един потребител да престане да ползва един профил и да създаде друг и не винаги тези причини са с цел злоупотреба.
Дали старият ще е с ранг "Замразен" след като ни е уведомил или просто ще е престанал да го ползва - това няма как да бъде санкционирано, ако няма презастъпване на ползването на различните профили.
Ако потребителят е нарушил правилата и е получил забрана, то няма право да създаде нов профил.

Общи условия

Активация на акаунт