Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 023
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Sofia
От кого сте получили предупреждение?

# 2 296
  • ту тук, ту там
Мерси!  Simple Smile

# 2 297
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861892.msg32663986#msg32663986 Тук пак. Като има правила, вземете проверете цялата тема.
Благодаря за усърдието. Това е начинът тази тема да се поддържа в "гледаем вид". Спокойно можете да използвате функцията "Информирай модератор" за всички подобни редактирани публикации.
[/quote]  Да считам ли, че това е оферта за работа, на позиция " Информатор"? Или е опит за склоняване към безплатен, обществено полезен труд, на позиция " Форумна клюкарка"? Не ми отговорихте, как са белязани темите за спамо - чат. Мерси.

# 2 298
  • Sofia
Функционалността е създадена с цел докладване на публикации и части от тях, които са в противоречие с правилата. Посочих Ви правилният начин да предявите претенциите си към конкретни публикации.
Наличието на спамо-чат теми не е задължително. Обичайно потребителите припознават една такава и насочват закачливите и не толкова закачливи оффтопици натам. За клюкарника в такава се превърна темата "искам да кажа", за кулинарния "въпроси всякакви" и т.н.

# 2 299
Функционалността е създадена с цел докладване на публикации и части от тях, които са в противоречие с правилата. Посочих Ви правилният начин да предявите претенциите си към конкретни публикации.
Наличието на спамо-чат теми не е задължително. Обичайно потребителите припознават една такава и насочват закачливите и не толкова закачливи оффтопици натам. За клюкарника в такава се превърна темата "искам да кажа", за кулинарния "въпроси всякакви" и т.н.
Мерси, Тати, взе да ми се изяснява. " Въпроси всякакви" не е ли в Клюто, или бъркам. В Покажи се" продължават да пуска и трият снимки, без да ги триете. Разяснете имситуацията, че да не се хабят милите. Много се дразня, когато ме изтриете без причина, а другите не,  ха, казах си го.

# 2 300
  • Mediterraneo
" Въпроси всякакви" не е ли в Клюто, или бъркам.

Там са основните. Има и в Семейни отношения, и в Готварския, може и други да има, не знам.

# 2 301
  • HH
Преди малко се натъкнах на грешка. Като кликнах на "нови отговори" в полето, в което се изписва броя на отговорите, вмести цифра пишеш "error нови" срещу всички теми с нови отговори. Възможно ли е да се дължи на последната профилактита?

# 2 302
Преди малко се натъкнах на грешка. Като кликнах на "нови отговори" в полето, в което се изписва броя на отговорите, вмести цифра пишеш "error нови" срещу всички теми с нови отговори. Възможно ли е да се дължи на последната профилактита?
Преди седмица ми се случи (преди профилактиката), но се оправи много бързо. Та, затова и не информирах.

# 2 303
  • ту тук, ту там
Червеният надпис "Внимание! Докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 отговора" (цитирам по памет) автоматично ли се появява в края на поста, когато даденото обстоятелство е налице, или постващият сам го копира и го поставя?  Blush
Всъщност продължавам с въпрос по темата (не ми е драма, просто много ми е любопитно): когато на мен ми се е случвало да ми изпише този надпис, то е точно преди публикуването и трябва да натисна повторно "публикувай", но после не ми е излизал в поста! Как става така?

# 2 304
  • Sofia
К@тя, delpel, Проблемът е докладван на системните администратори и ще бъде разгледан

Надписът е системно предупреждение, че докато пишете са налични нови публикации, които не сте видели. Те са видими в полето под това за въвеждане на отговор и са маркирани с "ново".
Ако не желаете да се появява: Профил-> Настройки на изгледа-> Спиране на известяването за нови публикации, пуснати докато пишете нов отговор.

# 2 305
  • ту тук, ту там
Явно при мен са деактивирани по подразбиране. Просто ми беше интересно защо не ми се появяват, щом са автоматични. Всъщност предупреждение ми се появява, но не се публикува в поста ми. Благодаря, не искам да ви занимавам повече с глупости!  Peace
Аз ползвам само мобилната версия.

# 2 306
Елени, за да се появи червения надпис в края на твоя пост след публикуването -копи и пейст.  Не става автоматично.  Peace

# 2 307
  • Sofia
Това е системно предупреждение и не касае по никакъв начин съдържанието на публикацията Ви.
Просто натискате отново бутон "Публикувай".

# 2 308
  • ту тук, ту там
Да де, ама в някои постове то присъства изписано най-отдолу! И първият ми въпрос беше точно дали потребителят сам го копира и го добавя, за да бъде публикувано и видимо в поста му, или автоматично се появява там! Защото на мен не ми се появява автоматично в поста, макар да получавам такова системно предупреждение, когато натисна бутона за публикуване. След това трябва да потвърдя/повторя натискането на "публикувай", за да публикувам поста, но системното предупреждение не е видимо в поста!

# 2 309
Потребителят сам го копира и го добавя, за да бъде публикувано и видимо в поста му Wink

Общи условия

Активация на акаунт