Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 977
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 310
  • ту тук, ту там
Благодаря!  Simple Smile

# 2 311
Да де, ама в някои постове то присъства изписано най-отдолу! И първият ми въпрос беше точно дали потребителят сам го копира и го добавя, за да бъде публикувано и видимо в поста му,

Да, някои потребители го публикуват с цел да покажат колко бързо се пише в дадена тема, т. е. "докато аз напиша този пост ... "

"Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор."

в случая постът на Балерина.

# 2 312
Този и този профил от един и същ човек ли се ползват ?
И при положение, че в правилата е записано
"Не се трият стари публикации по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема."
защо са изтрити тези публикации?

# 2 313
Този и този профил от един и същ човек ли се ползват ?

Не.

Цитат
защо са изтрити тези публикации?

Тук съм обяснила защо.

# 2 314
# 2 315
  • София
Подписът и потр. име на този потребител - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=537554

# 2 316
Здравейте.
Бихте ли ми помогнали как да направя така,че в следените от мен теми най-горе на стр. да излизат тези в които има нови отговори и не съм прочела, и едва след тях тези в които няма такива или вече са прочетени.
Сега ми се подреждат разбъркано без ред.
Благодаря bouquet

# 2 317
  • Sofia
Автоматично се нареждат, но в момента функцията не работи коректно.
Предадено е и ще бъде оправено.

# 2 318
Благодаря  Peace

# 2 319
Последните няколко дни, при публикуване на отговор, виждам това:
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 2 320
И при мен, днес, на няколко пъти, но и в интерес на истината, само за момент, съобщения за connection problems. Или "too many connections", или друга невъзможност за връзка. Затварям и влизам отново - става.

# 2 321
И при мен така, само че когато съм през мобилния.

# 2 322
  • Sofia
Знаем за това. Благодаря. Работи се по въпроса и проблемът ще бъде отстранен.

# 2 323
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Днес, при няколкото ми влизания в тема през "Нови отговори" и квадратчето "ново", 3 пъти ме праща на първия пост от тази сутрин вместо на новите постове.

П.П. На четвъртото влизане се оправи. Peace

# 2 324
  • София
Може ли да погледнете и този профил – http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=537729;sa=showPosts

Общи условия

Активация на акаунт