Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 543
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 745
Обида или обвинение не се изтрива така.
За пореден път се възпротивявате, че е премахната обида към Вас.
Ако Вие желаете да четете обиди, то това не е правилното място.

Мерси, мама. Ще опитам да намеря въпросните постове, но това ще бъде търсене на игла, в купа сено. Ако успея, ще пиша.
Благодаря предварително!

# 2 746
Това ,че вие сте я изтрили просто не я прави по-малко такава.
 Може и бу трябвало да има и други засегнати,ако аз реално съм виновна.
 Клевета с гума не се трие.

# 2 747
Нямам намерение да влизам в напълно излишни полемики с Вас.
Вие си противоречите в рамките на една публикация (едновременно допускане на виновност и твърдо обвинение в клевета).
Скрит текст:
Може и бу трябвало да има и други засегнати,ако аз реално съм виновна.
 Клевета с гума не се трие.
Смятам, че аз бях достатъчно ясна в предишния си отговор.

П.П. В допълнение, за информация на всички:
Напълно възможно е някой да публикува клип или изображение от даден сайт, чийто домейн е баннат от Google заради зловредно съдържание, което въобще не означава, че потребителят умишлено е публикувал вирус, а и в 99.99% от случаите даденото изображение или видео не са зловредни, но антивирусните защити, както и Chrome браузерът, реагират, тъй като са хостнати на домейн/сайт с лоша репутация.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 01:14 от Mamma

# 2 748
  • Варна
На мен не ми се е задействала антивирусната от клиповете на Жармен. Няма вируси.
Други оплаквания имаше относно клиповете.
Жармен, Мамма изтри за добро.

# 2 749
Сандоканчев търчи и клевети из теми какво ли не - това беше поредното . Не си играя и аз да донасям на админи.
  Имаше подхвърляния , че му пиша на лични едва ли не  любовни писма и какво ли още не. Блокирала съм го .
Днешното беше последната капка и имам право да съм възмутена.

# 2 750
Жармен, ако имате претенции, че нечия публикация е в нарушение на правилата на сайта или законовите норми, то имате възможност и съответния инструмент, който форумът предлага, да сигнализирате за това.
Доколкото разбирам за пореден път "не може да си губите времето" и не Ви се "играе" с такива неща, но за сметка се възмущавате многократно в тази тема, искайки неясно какво.
Моля, преустановете излишните и неуместните за тази тема коментари.

# 2 751
И тази публикация ще се изтрие . След това потребители започват да ме нападат , че не стоя зад думите си и си трия постовете. И така до безкрай.
  Мога да дам пример с конкретни потребители .
  Благодаря . Не смятам да споря повече.
   Да продължава всичко до безкрай .

# 2 752
Сандоканчев търчи и клевети из теми какво ли не - това беше поредното . Не си играя и аз да донасям на админи.
  Имаше подхвърляния , че му пиша на лични едва ли не  любовни писма и какво ли още не. Блокирала съм го .
Гледай по - ведро на живота. Тактиката, че нападението, е най - добрата стратегия, може да ти изиграе лоша шега. Щом съм казал нещо, значи съм сигурен, какво съм казал, точка. Шикалкавиш и не изглежда добре.

# 2 753
Гледай по - ведро на живота. Тактиката, че нападението, е най - добрата стратегия, може да ти изиграе лоша шега. Щом съм казал нещо, значи съм сигурен, какво съм казал, точка. Шикалкавиш и не изглежда добре.
Реален човек с реални снимки и деца - усмихнати и гледащи ведро - няма как да ги е отгледал такива ,ако не гледа ведро .
   Ето един зловреден клип. Хубава вечер .

При мен на първо място е истината - никакви тактики и нападения и ако ще и бан да получа си държа на нея .

# 2 754
И този клип не ми тръгна. Да не би грешката да е в моя комп newsm78

# 2 755
  • Sofia
   При мен тръгна. Peace

# 2 756
При мен също.

# 2 757
 Извинявам се , че поисках извинение за клевети . Хубава вечер .

# 2 758
Скрит текст:
И тази публикация ще се изтрие . След това потребители започват да ме нападат , че не стоя зад думите си и си трия постовете. И така до безкрай.
  Мога да дам пример с конкретни потребители .
  Благодаря . Не смятам да споря повече.
   Да продължава всичко до безкрай .
Реален човек с реални снимки и деца - усмихнати и гледащи ведро - няма как да ги е отгледал такива ,ако не гледа ведро .
   Ето един зловреден клип. Хубава вечер .
Извинявам се , че поисках извинение за клевети . Хубава вечер .
Жармен, отправям за последен път предупреждение да се съобразявате с темата, която е сериозна и се следи от всички модератори, администратори, технически лица, както и от стотици потребители.
За пореден път ще Ви припомня целта и формата на темата и тя категорично не е за изясняване на лични отношения между Вас и който и да било потребител.
При следващата демонстрация на нежелание за съобразяване с правилата тук, то ще бъда принудена да наложа съответната санкция.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 02:02 от Mamma

# 2 759
Нямам отношения с въпросният или въпросната - потребител или потребителка . За да имам отношения с някой той трябва да е реална личност .
 Все още не смятам да си имам виртуални другарчета и такива животи .
Пак Жармен ......

Общи условия

Активация на акаунт