Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 188
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, благодаря за сигнала.
Темата е отключена и ще бъде активна с един ден повече  - до 26.09.2016 включително.
Благодаря от мое и от името на заинтересованата потребителка! bouquet

# 3 166
как мога да създам тема?гледах маики като мен търсеха нещо работа искам да предложа надомна работа,за 1 час на ден

# 3 167
  • София
как мога да създам тема?гледах маики като мен търсеха нещо работа искам да предложа надомна работа,за 1 час на ден
"как мога да създам тема?" - Включвате се към дадената група.
"искам да предложа надомна работа,за 1 час на ден" - Не можете да пуснете подобна обява. А защо - ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите!

# 3 168
  • Ямбол
Новорегистрирани потребители, които е възможно да нямат нищо общо помежду си, но е странно, че за отрицателно време са открили и прочели условията на рекламната тема на PIC.bg по едно и също време (буквално веднага след регистрацията си):

Беше по-голяма серията. И на нас ни направи впечатление.
Неотговарящите на условията са санкционирани. Играта е атрактивна и е възможно някъде да е публикуван линк насам, от който да е предизвикан този ефект.
Останах с впечатлението, че има правило, което да не дава право на новорегистрирани да участват. Има ли го или само за дублиране на регистрации? Понеже в последната страница на темата има поне 3 регистрации само заради играта.

# 3 169
Няма правило, което да забранява участието на новорегистрирани потребители в игрите. Налагат се рестрикции и се отстраняват публикациите на потребители, нарушаващи правилата на сайта (множество регистрации от един потребител, писане на латиница и др.).

# 3 170
  • Sofia
   Защо темата "?Въпроси всякакви за СО?" вече не е закована най-отгоре в раздел "Семейни отношения"? Thinking

# 3 171
  • София
Не мога да разбера защо не ми се виждат детските профили/лентички?

# 3 172
  • Испания
Здравейте!

От два часа не получавам имейли за новопубликувани мнения в теми, които следя. Беше ми странно, че не получавам нищо, погледнах във форума и видях, че през това време се е публикувало в темите.

Дали някой друг има същия проблем?

Допълвам: директно са отишли в папка "СПАМ". Миналата седмица пък имейлът за лични съобщения отиваше в папка "Рекламни съобщения".  Tired

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 19:05 от smileys

# 3 173
   Защо темата "?Въпроси всякакви за СО?" вече не е закована най-отгоре в раздел "Семейни отношения"?
Няма необходимост темата да е закована.
Ако има нови отговори в нея, то ще Ви се появи в списъка. Може да я достъпите и през собствените си публикации, както и да я добавите в Любими.

Не мога да разбера защо не ми се виждат детските профили/лентички?
Не виждам в подписа Ви добавен код за лентички.

# 3 174
  • Където морето целува небето...
Здравейте, влизам си в профила, но въпреки това не виждам лентичките и подписите на останалите потребители, както и профилните снимки на някои съфорумки. На какво може да се дължи?

# 3 175
Току-що: Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]
Не знам дали е инцидентно и само при мен.

# 3 176
  • Телиш/Плевен
Здравейте, влизам си в профила, но въпреки това не виждам лентичките и подписите на останалите потребители, както и профилните снимки на някои съфорумки. На какво може да се дължи?
На настройките в профила вероятно. Peace
Ето как да го оправиш:
Скрит текст:

Този мой пост ми излиза като нов в известията.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 10:39 от Лале в дъжда

# 3 177
  • сф
според написаното в правилата, може в някои раздели да се пускат теми анонимно, но  на  практика не може.

# 3 178
  • Sofia
според написаното в правилата, може в някои раздели да се пускат теми анонимно, но  на  практика не може.

Аз пък знам точно обратното – че няма как да се пусне тема анонимно, може само отделни постове.

# 3 179
Причините може да са различни, включително бавна връзка, невъзможност за връзка с външен сървър и т.н. Моля, дайте конкретен пример с линк към профил или публикация, където не виждате аватар и лентичка.

Току-що: Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]
Не знам дали е инцидентно и само при мен.
Благодаря за сигнала. За жалост това е само част от съобщението за грешка, на база на която няма как да проверим какво се е случило. Моля, ако отново се прояви, пишете ни отново и цитирайте цялото съобщение или направете скрийншот. Много благодаря!

според написаното в правилата, може в някои раздели да се пускат теми анонимно, но  на  практика не може.
В някои от групите може да се публикуват отговори анонимно. Няма възможност за стартиране на теми
анонимно.

Общи условия

Активация на акаунт