Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 168
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 480
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, явно не влизаш в СО.  Simple Smile
Права си, не припарвам там Laughing. Досега две теми заключени така съм видяла, и двете са били нейни, та затова реших, че е някаква специална практика да си играе с потребителите с помощта на модераторите- сто страници неприятни реплики, надменно отношение и като им писне на останалите и влязат в тона, плач, че всички са лоши и после искане на ключ.

(всъщност може би по-добре, че заключиха, но аз май ще пусна тема за благотворителността, понеже беше тръгнала наистина интересна дискусия)

# 3 481
Е, тук поне има бягане от темата и вкарване на лични дрязги.
Мен много ме е яд и се дразня, когато някоя пусне тема с някакъв въпрос или по някакъв често срещан проблем, пише се по нея, дават се смислени съвети и в един момент авторката пожелае ключ, защото е получила отговорите, които ѝ трябват. А че темата е интересна и за други хора, които също могат да зададат въпрос и да помолят за помощ, че се е разразила интересна дискусия, която е жалко да се прекъсва, много важно. Това си е нейната тема и тя си решава кога ще се заключи, точка. И модераторите са длъжни да припкат и да изпълняват.  Simple Smile

# 3 482
Току-що: Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 3 483
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 3 484
Е, тук поне има бягане от темата и вкарване на лични дрязги.
Мен много ме е яд и се дразня, когато някоя пусне тема с някакъв въпрос или по някакъв често срещан проблем, пише се по нея, дават се смислени съвети и в един момент авторката пожелае ключ, защото е получила отговорите, които ѝ трябват. А че темата е интересна и за други хора, които също могат да зададат въпрос и да помолят за помощ, че се е разразила интересна дискусия, която е жалко да се прекъсва, много важно. Това си е нейната тема и тя си решава кога ще се заключи, точка. И модераторите са длъжни да припкат и да изпълняват.  Simple Smile

Онова момченце с дългия никнейм същата работа - пускаше по едно време по 20 теми дневно, за всичките иска ключ. Включително и теми, които не са персонални. На такива трябва да им се забрани подобна плодовитост.

# 3 485
  • Испания
Удачно ли е присъствието на тази тема във форума: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=955438&utm_source=Ne … tm_campaign=Mails

# 3 486
Не. Благодаря за сигнала!  bouquet

# 3 487
  • Телиш/Плевен
Сигнал от съфорумка:

Нещо става с моя профил. От телефона го отварям, но от компютъра в офиса- не. С червени букви ми пише, Съжалявам, Гост( аз, Гост, ай ся), наложена ти е забрана за публикуване или изпращане на съобщения в този форум.  newsm78 А сега де!??

# 3 488
  • Sofia
Виждам, че е проблемът е преодолян.
В други такива случаи ЛС или мейл до мен или модератор.

# 3 489
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има ли някакъв начин да се прекратят инсинуациите на потребителката Бумър, че аз имам нещо общо с получените от нея банове? В момента ми организира публичен линч в "нейната" тема, което не и е за пръв път, но надминава всякакви достигнати досега граници. Безкрайно неприятен ми е тормозът, оказван от въпросната, а още по-неприятни опитите да огласява, че тя е тормозената. Не съм я докладвала никога, не съм молила за бан, не се занимавам с интриги от любимия и вид, единствено помолих публично в тази тема да се спре с петорните и десеторни постове в КиТ, които натоварват подфорума. За нейната реакция, която явно и е донесла наказание, нямам никаква вина. Моля модераторите, които са и го наложили, да се намесят и да спрат тези лъжи.

# 3 490
  • Sofia
За последен път моля и двете ви, да прекратите превръщането на форума в арена за разчистване на лични сметки.
Нямам представа какво делите и какви са причините за това, което се разиграва, но при всички случаи мястото му не е тук.
Писах на потребителите в темата, където се развива действието, пиша тук, както и на двете Ви лично.
В този форум няма забрана, която да е наложена самоволно и неаргументирано.

# 3 491
Здравейте,
не мога да отворя новогодишната баница на бг. мама. Още няколко човека са писали,че не могат, къде е проблема? newsm78 newsm78 newsm78

# 3 492
  • Sofia
Какво Ви изписва?
Използвам случая изрично да припомня, че ползването на повече от един профил е изрично забранено. Не се толерират и нарочните регистрации само и единствено за участие в рекламните игри.

# 3 493
Графичният шаблон ,main, , не може да бъде зареден.

# 3 494
А сега пък стана...

Общи условия

Активация на акаунт