Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 343
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 555
При мен е чисто бяла.
Аз продължавам да си настоявам при четене на нови отговори да ме води на наистина неотваряните от мен страници, а не както сега, ако съм изчела 5 от примерно 20 изписани страници, се брои, че съм прочела всичките 20 и при следващо отваряне ме води не на 6 с., а на 21 страница.

# 3 556
  • София
При мен е чисто бяла.
Аз продължавам да си настоявам при четене на нови отговори да ме води на наистина неотваряните от мен страници, а не както сега, ако съм изчела 5 от примерно 20 изписани страници, се брои, че съм прочела всичките 20 и при следващо отваряне ме води не на 6 с., а на 21 страница.
В новата май е както искаш  например "Колко Ви е сметката за ток на месец? 78 нови " това 78 нови е червенко, та като го цъкнеш те поставя в началото на тези нови непрочетени. Обаче иначе ако цъкнеш на заглавието на темата те мята на първа страница, което е пълна тъпотия,  на мен ми се иска както до сега да имам възможност да отида на последната страница от темата.

Като цяло ненужното обновление идва отново с множество проблеми.

# 3 557
При мен е чисто бяла.
В новата май е както искаш  например "Колко Ви е сметката за ток на месец? 78 нови " това 78 нови е червенко, та като го цъкнеш те поставя в началото на тези нови непрочетени.
То и сега е така.
Но ако тези 78 нови са примерно 3 страници, а аз изчета само едната от тях, въпреки това ми се броят изчетени всичките три.

# 3 558
  • София
аха, сега схванах. Не мисля, че може да знаят какво си прочела и какво не, по-точно се броят непрочетени, отговорите, които са натрупани след отваряне на темата, след като веднъж си отворила темата, тя се приема за прегледана/прочетена и т.н.

# 3 559
Никога не разбрах кому е нужно това да се променя до неузнаваемост вида на този форум?! Тъкмо свикнеш с едно и айде, ново!  ooooh! И то е по-сбъркано и по-неудобно от предишното. newsm78 Защо нещо като работи нормално и е удобно, трябва да се променя?
Анкета, въпроси и после никой не се интересува удобно ли е на потребителите или не. 100 години БГ мама изглеждаше по един начин, сега тук за две години трета кожа... И за какво?! Thinking
Това написах и в анкетата, ама там сте ограничили отговора до две изречения...

# 3 560
  • Варна
Дайте да я видим новата версия!
При мен си е постарому.
Единствено имах за малко бъг-като натисна "нови отговори" и излизат и такива теми, в които съм прочела тези отговори.

# 3 561
  • София
Може ли поне един принт-скрийн за тези, при които не се зарежда новата версия? Благодаря.

# 3 562
  • София
При мен си е постарому.
Единствено имах за малко бъг-като натисна "нови отговори" и излизат и такива теми, в които съм прочела тези отговори.
Кликни горе на жълтата лента със син бутон, с надпис : бг мама се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си. Включете се>

# 3 563
  • Варна
При мен си е постарому.
Кликни горе на жълтата лента със син бутон, с надпис : бг мама се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си. Включете се>
Бих, ама при мен няма такава опция все още.
При мен всичко е постарому.

# 3 564
  • София
А аз кликвам върху "Включете се" и нищо. Всичко си е сон-шон-жмо  Mr. Green

# 3 565
Може ли поне един принт-скрийн за тези, при които не се зарежда новата версия? Благодаря.
http://alpha.bg-mamma.com
Скрит текст:

# 3 566
  • София

Скрит текст:

# 3 567
аха, сега схванах. Не мисля, че може да знаят какво си прочела и какво не, по-точно се броят непрочетени, отговорите, които са натрупани след отваряне на темата, след като веднъж си отворила темата, тя се приема за прегледана/прочетена и т.н.
Естествено че може, след като не съм отваряла тези страници.
В предната версия и тук беше точно по този начин.

# 3 568
  • Ямбол
Естествено че може, след като не съм отваряла тези страници.
В предната версия и тук беше точно по този начин.
Тук никога не е било по този начин.Nerd

# 3 569
  • София
Благодаря ви, Бижу и milasara  Peace

Общи условия

Активация на акаунт