Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 156
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 975
  • Германия
Какво означава на брой мнения "leet"?

Че имаш(е) 1337 мнения. https://en.wikipedia.org/wiki/Leet
Малка шега от програмистите.

# 3 976
Какво означава на брой мнения "leet"?

Че имаш(е) 1337 мнения. https://en.wikipedia.org/wiki/Leet
Малка шега от програмистите.

Мерси  bouquet

# 3 977
  • На планетата Земя
Припомнете ми какъв беше най-подходящият размер за заглавна снимка на тема.
Благодаря!

# 3 978
  • Телиш/Плевен
Припомнете ми какъв беше най-подходящият размер за заглавна снимка на тема.
Благодаря!
ширина - 990 пиксела
височина - 300 пиксела

# 3 979
# 3 980
Браузерът ми (мозила) постоянно показва съобщение, че е попречил на изскачащ прозорец, когато съм в бг мама. Преди малко съобщението гласеше, че е попречил на 180 изскачащи прозореца. Дали е вирус?

# 3 981
И при мен е същото. Мислех, че блокира рекламни прозорци.

# 3 982
Тази тема вече се е превърнала в нова петминутка на омразата. Надявам се желанието на модераторите за подобряване тона във форума да е реално. Едно е да оставят едната тема под предлог за "компромис и липса на цензура", но е съвсем друго да се такава тема да се оставя за толкова дълго време, при положение че рекламните теми се изтриват за има-няма 10 минути.

Може би е добре да се направи подфорум без модерация и подобни теми да се местят там. Така хем няма да замърсяват, хем ще има компромиси и липса на цензура.

# 3 983
  • Sofia
Тази тема вече се е превърнала в нова петминутка на омразата. Надявам се желанието на модераторите за подобряване тона във форума да е реално. Едно е да оставят едната тема под предлог за "компромис и липса на цензура", но е съвсем друго да се такава тема да се оставя за толкова дълго време, при положение че рекламните теми се изтриват за има-няма 10 минути.

Може би е добре да се направи подфорум без модерация и подобни теми да се местят там. Така хем няма да замърсяват, хем ще има компромиси и липса на цензура.

Нищо ѝ няма на темата. Много си е на място даже!

# 3 984
  • сф
здравейте администратори и модератори,
не смятате ли, че е време да вземете отношение и да предприемете действия относно това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=973281;topicrefid=14

# 3 985
  • Sofia
Темата се следи от пускането и.
Когато е необходимо, се вземат мерки.

# 3 986
# 3 987
    Така не намерих начин да създам една нова тема във форума. Тук съм вече от 2-3 години. Ако ме напътите как да създам една нова тема, ще бъда много благодарна!

# 3 988
  • Телиш/Плевен
    Така не намерих начин да създам една нова тема във форума. Тук съм вече от 2-3 години. Ако ме напътите как да създам една нова тема, ще бъда много благодарна!
За да пуснеш нова тема, първо трябва да се включиш в съответната група и след това да кликнеш на „Нова тема“.
Ето как се става член на група и къде се намира бутонът за пускане на нова тема:
Скрит текст:

# 3 989
За да пуснеш нова тема, първо трябва да се включиш в съответната група и след това да кликнеш на „Нова тема“.
Ето как се става член на група и къде се намира бутонът за пускане на нова тема:
Скрит текст:

И още един въпрос - как да намеря група, която принадлежи темата на въпроса, който искам да задам и как да се включа в нея?!

Общи условия

Активация на акаунт