Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 783
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 635
И при мен се появява същата грешка като от горните публикации. Интересно е, че я няма ако не съм влезнала в профила си.

# 4 636
  • Някъде там
Здравейте!!!В новата версия на бг мама от компютъра на всяка тема ми излиза това:
Fatal error: Call to a member function messageProperties() on a non-object in /var/www/bg-mamma/beta/Themes/bgmamma/DisplayV3.template.php on line 1120
и нищо не може да се чете в темите?Къде да търся проблема Благодаря

# 4 637
И при мен се появява същата грешка като от горните публикации. Интересно е, че я няма ако не съм влезнала в профила си.
Потвърждавам.
Добавям, че нямам проблем с новата мобилна през телефон и с пълната версия през таблет. Съобщението се изписва само, когато съм влязла в профила си и използвам настолен компютър.
Появата му съвпадна с последния ъпдейт на Windows 10, ако това има някакво значение.

# 4 638
В подписа на този потребител ми излиза реклама:

http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=23044

Това от форума ли е, или от потребителя? Интересното е, че ако се отвори тази страница през интернет експлорър, рекламата се сменя при всеки рефреш и прилича на реклами от Гугъл.

# 4 639
  • Sofia
Здравейте!!!В новата версия на бг мама от компютъра на всяка тема ми излиза това:
Fatal error: Call to a member function messageProperties() on a non-object in /var/www/bg-mamma/beta/Themes/bgmamma/DisplayV3.template.php on line 1120

Грешката се дължеше на ъпдейт на интегрирана външна функция. Проблемът е локализиран и вече отстранен.
Благодаря.

В подписа на този потребител ми излиза реклама:

http://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=23044

Това от форума ли е, или от потребителя? Интересното е, че ако се отвори тази страница през интернет експлорър, рекламата се сменя при всеки рефреш и прилича на реклами от Гугъл.

Сложена беше лентичка към сайт, който пуска реклами в това поле. Премахната е.
Благодаря.

# 4 640
Как да пусна лично съобщение в мобилната версия? От профил на потребител не виждам такава опция.

# 4 641
Как да пусна лично съобщение в мобилната версия? От профил на потребител не виждам такава опция.
Ползвайте старата мобилна:
Трябва да отбележа, че мобилната версия е още в процес на разработка (личните съобщения и др.). Старата мобилна версия е достъпна на адрес http://oldm.bg-mamma.com/

# 4 642
Каква е разликата между това  профилът ми да има ранг "отказал се" и  това да е замразен.И ако след време отново искам да го активирам как става?

# 4 643
  • Sofia
Каква е разликата между това  профилът ми да има ранг "отказал се" и  това да е замразен.И ако след време отново искам да го активирам как става?

Практически никаква.
И в двата случая с мейл до администратор или до модератор.

# 4 644
  • В две мънички очи...
Здравейте,

Опитах се да публикувам в Търся книга, но ми дава че е заключена Темата не е достигнала 50 стр. и не знам защо е заключена.

# 4 645
  • София
ЗДравейте, имам въпрос, не съм влизала от доста време, днес публикувах няколко мнения, но не знам защо не ми се отваря '' проверка правопис'' newsm78 къде може да е проблема Rolling Eyes предварително Благодаря за отделеното време и Ви желая усмихнат ден bouquet

# 4 646
  • Sofia
Здравейте,

Опитах се да публикувам в Търся книга, но ми дава че е заключена Темата не е достигнала 50 стр. и не знам защо е заключена.
Погрешка. Отключена е. Благодаря.

# 4 647

Същото нещо ми се случи, но вчера се оправи, без да правя нищо. Докато я имаше тази грешка, използвах форума през старата версия. Надявам се да не се повтори.

# 4 648
  • Пловдив
При мен също се оправиха проблемите.

# 4 649
Не мога да спра известията за тази тема. Показа че не са включени. Пускам ги и ги спирам, същото.

Общи условия

Активация на акаунт