Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 783
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 665
Не знам тук ли трябва да пиша, ако не е правилното място, моля за насока къде.
Не мога да публикувам мнение през новата версия. Като цъкна на бутона нито зарежда, нито нищо, колкото и да чакам нищо не се случва. През мобилната версия (новата) и през старата нормална нямам такъв проблем. Какво мога да направя по въпроса или как да се свържа с някого от техническа поддръжка.

# 4 666
  • Sofia
http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=573012;sa=showPosts Репортнах едното, но всички мнения на потребителя са реклама, едва ли имате договорка.
Благодаря.

Не знам тук ли трябва да пиша, ако не е правилното място, моля за насока къде.
Не мога да публикувам мнение през новата версия. Като цъкна на бутона нито зарежда, нито нищо, колкото и да чакам нищо не се случва. През мобилната версия (новата) и през старата нормална нямам такъв проблем. Какво мога да направя по въпроса или как да се свържа с някого от техническа поддръжка.
Няма видима причина.
На ЛС ще се опитаме да прецизираме проблема.

# 4 667
Имат ли право рекламодателите да си рекламират услугите извън започнатите от тях теми?

# 4 668
Не. Благодаря за сигнала! Премахнати са публикациите, които имате предвид. Ще бъде комуникирано с рекламодателя.

# 4 669
  • Пловдив
Мама, моля кажете ми как да си увелича времето на сесията на влизане. Писна ми това влизане и излизане от сайта пред 20 мин. Пробвах какво ли не, не става!

# 4 670
През новата версия не става, премини на старата и си увеличи времето.

# 4 671
  • Пловдив
А защо не опиташ с бутона "Запомни ме"?

# 4 672
Как се праща лично съобщение в новата мобилна версия?
Също така и не си виждам съобщенията от там.

Simple Smile

# 4 673

Simple Smile

Функция "Лични съобщения" в новата версия към момента няма.

# 4 674

Simple Smile

Благодаря.

# 4 675

Simple Smile

Благодаря.
.

Прощавай, сега видях, че когато кликнеш върху човечето в горния десен ъгъл ти излиза това:

Когато кликнеш върху плика отваря нов под прозорец към съобщенията и старата версия.

# 4 676
  • Сф
http://m.bg-mamma.com/?topic=992941
Този потребител, реклама?

# 4 677
  • София
В мобилната версия когато първото съобщение на страницата (на всяка страница от темата) е по-дълго не може да се отвори и да се прочете цялото. Когато е по-надолу по страницата се отваря без проблеми.

# 4 678

Simple Smile

Благодаря.
.

Прощавай, сега видях, че когато кликнеш върху човечето в горния десен ъгъл ти излиза това:

Когато кликнеш върху плика отваря нов под прозорец към съобщенията и старата версия.

Искам например сега на теб да ти пиша лично съобщение и не знам как. Иначе получитените и изпратени стари съобщения ги видях.

# 4 679
  • София
Както си там под списъка с изпратените/получени съобщения има лента (синя с бял надпис) Напиши ново съобщение.
Обаче до колкото виждам трябва да си си копнала името на потребителя, уж има някакво търсене, но при мен не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт