Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 654
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 280
Старата версия е налична и активна на адрес http://old.bg-mamma.com
Линкът се ползва от по-малко от 2% от потребителите на сайта.
Ще бъде добавен във футъра (долната лента) на сайта.

това означава ли, че старата версия ще може да се ползва и в бъдеще???
и нали в новата версия щеше да има нови емотикони, специално създадени за БГ-мамма?

# 5 281
Както сме писали нееднократно, старата версия ще бъде достъпна още известно време до напълно завършване на новата версия (десктоп и мобилна версия), като срокът не е фиксиран конкретно.

Относно емотиконите също съм писала - този комплект ще бъде подменен, като ще бъдат добавени нови версии на най-често използваните анимирани емотикони от старата версия (вече е подадена заявката за изработката им).

# 5 282
  • Варна
Здравейте, не знам тук ли е мястото, получих мейл че е използвана функция Забравена парола, а аз не съм се опитвала да влизам. Мога ли да получа информация откъде и как е станало това? Благодаря!

# 5 283
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Старата версия е налична и активна на адрес http://old.bg-mamma.com
Линкът се ползва от по-малко от 2% от потребителите на сайта.
Ще бъде добавен във футъра (долната лента) на сайта.
Намирам за логично линкът да се ползва от малко потребители, тъй като го ползват потребители, които по някаква причина изобщо влизат в новата версия. Аз на служебния компютър ползвам само и единствено старата версия. Забранила съм си да допускам грешката от там да се напъхвам в новата. Не е логично обаче ползващите основно старата версия, ако инцидентно са влезли в новата (2%), да нямат начин да се върнат обратно. Нещо, което често ми се налага на домашния компютър, който неизбежно споделям с личните си идиоти. Надявам се добавянето, макар и най-долу, да се случи в рамките на броени дни. Peace

# 5 284
Доста бъркате. Малцина са ползващите старата версия. Въпреки това ще бъде добавен линк във футъра още утре. Промяната на адреса от www на old изисква по-малко от секунда при желание.

# 5 285
Доста бъркате. Малцина са ползващите старата версия.
Мисля,че вие бъркате... Пуснете една анкета и всички ще разберем. Hands V

# 5 286
По-добре кажете ще има ли бутон за преминаване към мобилната версия. Че сега пътя обратно минава и през двете стари версии...

# 5 287
  • Испания
По-добре кажете ще има ли бутон за преминаване към мобилната версия. Че сега пътя обратно минава и през двете стари версии...

Аз видях това на страницата долу вдясно:

# 5 288
От мобилния не се вижда, поне от моя Андроид:
Скрит текст:

# 5 289
Пуснете една анкета и всички ще разберем. Hands V
Анкетата, както и изразени мнения от определен брой потребители, влезли в точно определена тема-анкета не са равносилни по никакъв начин на реална статистика за ползване на сайта. Има такава тема, която е активна вече 5 месеца и общо участвалите в нея са 105 човека (гласували в анкетата 466), от които не всички са против новата версия (при ~ 1 млн. уникални потребители на месечна база).  

По-добре кажете ще има ли бутон за преминаване към мобилната версия.
Бутон към мобилна и към пълната версия има в дъното на всяка страница на сайта.

Android

Ако имате предвид старата версия, то това е "замразен" проект вече и на него няма да се правят никакви промени и добавки.

П.П. Видях приложения скрийншот - имате предвид бъг, който се проявява при зареждане на пълна версия при някои мобилни устройства, както и при преминаване от мобилна в пълна версия в десктоп браузер в responsive mode - записан е като задача вече.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 23:17 от Mamma

# 5 290
Само при мен ли е проблема с темата "Изтегли късмет"?
Излиза ми така:

# 5 291
През телефон ли е това и какъв?
Виждам, че резолюцията, с която сте заредили играта (размерът на екрана) е с изключително малка височина 1025x576, което е... странно. Да сте смалявали прозореца на браузера?

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 00:41 от Mamma

# 5 292
Не, от компютър. Firefox, Windows 10
Сега пробвах през телефон, излиза нормално.

Просто изрязах част от страницата, за да я покажа, иначе мога да ви я кача и цялата.

Нов късмет, отново по този начин

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 00:52 от Хоп-Троп!

# 5 293
Такова презастъпване може да се прояви при височина по-малка от 700 пиксела (при минимална стандартна височина 768 изглежда като приложения скрийншот) или при неколкократно zoom-ване на страницата.

Стандартна минимална височина 768 пиксела
Скрит текст:

На каква резолюция разглеждате страницата?
Пробвайте на натиснете Ctrl+0 ако неволно сте увеличили изгледа.

П.П. - Видях и от приложения от Вас скрийншот - увеличили сте три пъти - на 133% разглеждате страницата. Това е причината. На 100%, 110% и 120% няма презастъпване - едва при трикратно увеличение се получава. Ctrl и - или Ctrl и 0 ще нормализират изгледа.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 00:56 от Mamma

# 5 294
Да, явно проблемът идва точно от трикратно увеличение.
Извинявам се.

Общи условия

Активация на акаунт