Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 442
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 265
  • Sofia
Отговорът е ясен и е даван нееднократно.
Правилото за нови теми при достигане на 50 страници бе въведено за намаляване натоварването на техниката преди години. Запази се при периодичните теми с цел прегледност и не се абсолютизира. Оставените теми с натрупване на мнениня, обикновено са от типа въпрос-отговор или тематиката не предполага делене.
Периодичността не е "наказание" и темите са равнопоставени.

# 5 266
Камбаната пак не работи. Всички отговори, които прочетох в последния половин час си стоят като нови.

# 5 267
Камбаната пак не работи. Всички отговори, които прочетох в последния половин час си стоят като нови.

И при мен - със старата версия - известията за нови отговори в следени теми не се обновяват след прочитането им.

# 5 268
 За тази тема показва 2 нови отговора след като писах поста си, а в известията като "последен отговор" е отбелязан на Татти от снощи.
Пиша нов пост, понеже не ми разрешава да редактирам предния - появява се "Не може да бъде намерено мнение
Обратно"

# 5 269
  • Козлодуй
И на мен сутринта не ми позволяваше да редактирам едно мнение но аз бях упорита и успях Simple Smile

# 5 270
# 5 271
  • Sofia
Да.
Благодаря.

# 5 272
  • София
Моля Simple Smile

# 5 273
  • София
И още една, подозирам стара, ентусиастка – http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=577055;sa=showPosts

# 5 274
  • Sofia
Аз ли полудявам или при мен отпреди малко липсва бутонът, с който се отива към старата версия?

На негово място стои някаква "Игра с късмети"...

# 5 275
Не, не си полудяла. И при мен е така.

# 5 276
  • Sofia
Е, кофти, кажете как да се върнем към старата версия, в такъв случай, че от тая новата ми идва да си шибна екрана!

Редактирам се – върнах се чрез този линк: цък. Peace

# 5 277
Къде изчезна опцията да се връща старата версия?

# 5 278
  • Sofia
Погледни 1 пост нагоре. Peace

# 5 279
Старата версия е налична и активна на адрес http://old.bg-mamma.com
Линкът се ползва от по-малко от 2% от потребителите на сайта.
Ще бъде добавен във футъра (долната лента) на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт