Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 192
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 250
  • Испания
Няма промени по вмъкване на изображенията от наша страна. За жалост има периодични проблеми с imageshack. Въпреки че услугата, която ползваме, е бизнес и платена, то има периодични проблеми с достъпа до качените изображения. Надяваме се да е само временен проблем и услугата да се стабилизира. В противен случай ще търсим алтернативна услуга, която да използваме.

Всъщност не разбирам защо плащате за услуга, която не получавате/-ме.

Аман!

Предварителен преглед:

Нарочно повторих емотикона, поне един да се публикува, но не.

# 5 251
Защо на заглавната страница виждам някаква препоръчана тема ("За коледни кулинарни проблеми" май), а се отваря За бързи кулинарни въпроси? Това ми се случва за втори път, преди няколко седмици някаква друга тема ме водеше към същата - за бързите кулинарни въпроси! Нещо при мен ли е грешката?! Ползвам мобилната версия.
Няма грешка. В случая Редакторът представя избрана тема по начин, който прецени за най-подходящ, а вече коя е темата се вижда след като влезете в нея. Например в случаите, в които името е дълго или недостатъчно насочващо. А в анонса под него се доуточнява за какво е темата.

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 12:30 от Не се сърди, човече

# 5 252
  • ту тук, ту там
Много подвеждащо! Не че ми е особено важно, ама все пак...
Благодаря за отговора.

# 5 253
Защо темата Звездни компромати има части, като в клюкарника може и да са над 50 страница темите? Като ,,Да се оплачем..'' не се правят нови теми за нея и много други.

# 5 254
От вчера или онзи ден не си виждам аватара. Може би е от мястото, където е качен, но аз нямам никакъв спомен къде съм го качвала... Да го кача ли наново от друго място, или да чакам да се "оправи" сайтът, на който е бил качен първоначално?

# 5 255
Аватарът Ви е в прикачи.ком, който в момента не работи: http://www.prikachi.com/
По-добре го качете директно в бг-мамма.

# 5 256
Аватарът Ви е в прикачи.ком, който в момента не работи: http://www.prikachi.com/
По-добре го качете директно в бг-мамма.

Благодаря, направих го.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 13:23 от BirdsFlu

# 5 257
# 5 258
В предварителния преглед тага center в комбинация video не работи. Пример

# 5 259
  • Испания
Здравейте!

Темата за Х Фактор стигна 50 страници, но концертът все още тече, така че ще надхвърлим 50.

Може ли утре следобяд да пусна нова тема?

# 5 260
Здравейте!

Темата за Х Фактор стигна 50 страници, но концертът все още тече, така че ще надхвърлим 50.

Може ли утре следобяд да пусна нова тема?

Може. Приятно гледане, слушане и коментиране!

# 5 261
  • Испания

Може. Приятно гледане, слушане и коментиране!

Много благодаря.

# 5 262
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искам да попитам кой е модератор на "Телевизия" и поради какви причини в темата "Фермата" (от самото й начало) се трият съобщения,всички те рипортнати все от един единствен потребител,въпросния автор на темите Ензим.Изтритите съобщения са насочени към въпросната потребителка с цел да спре да налага цензура кой,какво да пише в "нейната" тема,както някой се беше постарал да ни уточни.Щом нещо не се хареса,тичаме при модератор.

Това,че сте модератори,не ви дава право на своеволия и ако имате сигнал за публикация,е ваше задължение да се запознаете с историята,а не автоматично да триете съобщения и да пляскате с ръце за добре свършена работа.
Както искате от потребителите респект,така смятам,че е правилно да отвръщате със същото.

# 5 263
Личните нападки не се толерират - това е причината да има изтрити постове.
Ако Вие се чувствате лично засегната от нечий пост или смятате, че  даден пост нарушава правилата на форума, също имате възможността на използвате функция "информирай модератор".
Темата не е собственост на конкретен потребител и фактът, че той я пуска, не му дава никакви права или задължения, по-различни от тези на другите потребители, т. е. от него се очаква да спазва правилата на форума като всеки друг.

# 5 264
Така и не получих отговор на моя въпрос!

Общи условия

Активация на акаунт