Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 702
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 295
Моля, оставете възможност за старата версия - за мен новата е неприемлива!!! Не мога да се съглася , че само 2% я ползват - моля направете нова анкета!

# 5 296
  • Русе
Моля, оставете възможност за старата версия - за мен новата е неприемлива!!! Не мога да се съглася , че само 2% я ползват - моля направете нова анкета!
    каква анкета. Това е статистика от реалното използване на сайта, което е най-точното и недвусмислено потвърждение на избора на потребителите.

# 5 297
Както по въпроса за анкетата, така и по отношение на функционирането и линк към старата версия, съм отговорила изчерпателно снощи.
Накратко: старата версия е активна; линк ще бъде добавен в долната лента на сайта; анкетата не е показател, който да представя реалното ползване на сайта.

Скрит текст:
Анкетата, както и изразени мнения от определен брой потребители, влезли в точно определена тема-анкета не са равносилни по никакъв начин на реална статистика за ползване на сайта. Има такава тема, която е активна вече 5 месеца и общо участвалите в нея са 105 човека (гласували в анкетата 466), от които не всички са против новата версия (при ~ 1 млн. уникални потребители на месечна база). 

Въпреки това ще бъде добавен линк във футъра още утре. Промяната на адреса от www на old изисква по-малко от секунда при желание.

Старата версия е налична и активна на адрес http://old.bg-mamma.com
Ще бъде добавен във футъра (долната лента) на сайта.

# 5 298
И аз не мога да свикна с новата версия. Не ми харесва.
Имам проблем с играта с късмети. На телефона не ми излиза цялото съдържание. Само като завъртя екрана частично е малко по-добре, но пак не се вижда целият текст и не ми дава да смаля.

# 5 299
Какво значи „не мога да свикна”, аз дето не ползвам компютър седнах онзи ден и всичко намерих. Как да свикнете с нещо, което не ползвате?

# 5 300
  • Козлодуй
Новата версия е по-хубава защото могат да се качват снимки директно във форума а не да се търси място къде да се качат и тогава линк Simple Smile
Недостатъка на новата е че няма достъп до всички теми и форуми като се щракне на логото Simple Smile

# 5 301
Не съм казал, лейди, че не намирам нещо, а че не ми харесва. Да, рядко го ползвам и не мога да свикна.

# 5 302

Наясно съм, че всеки смята, че неговото мнение е най-меродавно и ако има още 5-10-50 човека, изказали същото мнение, вече приемат, че са мнозинство. Също така съм наясно с това, че доста хора отказват дори да опитат, защото са свикнали със старата версия и категорично директно отхвърлят новата. Но статистиките, които се ползват, са на външни метрик компании и числата не лъжат. Всички планирания и оферти се правят само и единствено на база на новата версия, което е достатъчно показателно. Да, по новата версия все още има доста работа - както отстраняване на бъгове, така и доразработване на функционалности (филтриране на известия, нови емотикони, форма за публикуване и т.н.), и затова тя е beta и затова все още старата версия е достъпна и активна. Това обаче не значи, че има някакъв вариант, в който старата версия да остане завинаги. С развитието на технологиите и браузерите дори е възможно да започнат да изскачат проблеми в старата версия, поради несъвместимост с новите технологии. С това смятам да приключа дискусията по отношение на "старата версия".

Имам проблем с играта с късмети. На телефона не ми излиза цялото съдържание. Само като завъртя екрана частично е малко по-добре, но пак не се вижда целият текст и не ми дава да смаля.
Какъв е телефонът и браузерът? Мобилната версия на късметите ли зареждате или пълната версия през мобилен телефон?

Недостатъка на новата е че няма достъп до всички теми и форуми като се щракне на логото

Ако кликнете на която и да е категория от менюто се зарежда страницата с всички категории и групи.
http://www.bg-mamma.com/?action=explore

# 5 303
  • Козлодуй

Недостатъка на новата е че няма достъп до всички теми и форуми като се щракне на логото

Ако кликнете на която и да е категория от менюто се зарежда страницата с всички категории и групи.
http://www.bg-mamma.com/?action=explore
Аха бавно загрях но го намерих първо натискам меню и тогава долу избирам категория ама защо толкова сложно вместо като щракна на логото да излезе целия форум не зная Simple Smile

# 5 304
Новата версия е по-хубава защото могат да се качват снимки директно във форума а не да се търси място къде да се качат и тогава линк Simple Smile
Недостатъка на новата е че няма достъп до всички теми и форуми като се щракне на логото Simple Smile
О, да! И после се чудиш къде да ги прекачиш, и редактираш 10 пъти, защото или са сплескани, или изобщо не излизат!
Недостатъците на новата версия са безброй, но това няма никакво значение, защото вълнува само потребителите. Close

# 5 305
Старата версия е налична и активна на адрес http://old.bg-mamma.com
Линкът се ползва от по-малко от 2% от потребителите на сайта.
Когато по подразбиране беше старата версия, колко процента от потребителите използваха http://beta.bg-mamma.com ?

# 5 306
  • Sofia
Да, и аз точно това щях да кажа. Голям смях с цитирането на тези числа и статистики. Та нали всички потребители, които влизат на случаен принцип в сайта, директно са препратени към новата версия! Ето, вече и бутонът за връщане към старата съвсем се потурчи, та е почти невъзможно да я ползваш. Mr. Green

# 5 307
Mamma, сансунг j5 е телефона, хром е браузъра. Зареждам мобилната.

# 5 308
2 процента от 1 млн са 20 000 човека. Тъкмо това са редовно четящите и  списващите, знаещи как да минат на старата версия. Освен ако не се водите по случайно преминаващите.

# 5 309
  • Русе
2 процента от 1 млн са 20 000 човека. Тъкмо това са редовно четящите и  списващите, знаещи как да минат на старата версия. Освен ако не се водите по случайно преминаващите.
  Тази статистика от къде е. Не съм случайно преминаващ.

Общи условия

Активация на акаунт