Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 636
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 310
Мама каза за единия милион. А от броя на редовно списващите трябва да извадим теб, Бърдс Флу  и още мисля две съфорумки,  които казаха, че са на новата версия, значи са 19 996.

# 5 311
  • Русе
Мама каза за единия милион. А от броя на редовно списващите трябва да извадим теб, Бърдс Флу  и още мисля две съфорумки,  които казаха, че са на новата версия, значи са 19 996.
 Питам, от къде извади че 20 000 са редовно списващите. Има ли такава достъпна статистика. Ако трябва да сме точни и бройката за вадене не е точна, което прави изказването неточно и тенденциозно.

# 5 312
  • София
2 процента от 1 млн са 20 000 човека. Тъкмо това са редовно четящите и  списващите, знаещи как да минат на старата версия. Освен ако не се водите по случайно преминаващите.
  Тази статистика от къде е. Не съм случайно преминаващ.
И на мен ми стана интересно от къде са тези цифри.
Също пиша редовно, от много месеци не ползвам старата версия. Нека всеки да говори от свое име.

# 5 313
Разсъждавам, че за да ползва някой старата версия, значи е редовен потребител, малко или много. Може и веднъж седмично да влиза, но не е случайно попаднал. То и без това старите масово не могат да се ориентират, какво остава за новите.  А за анкетите направо отричате социологията, няма как да гласуват 100 процента.

# 5 314
  • Русе
  Има и друго. Доста потребители, винаги са си търсили и използвали старата версия и Новата им е по-скоро непозната, защото не са работили на нея. Интерфейсът и подредбата на новата е различен и когато останаха без възможността да ползват познатото не могат да свикнат веднага с Новата.

# 5 315
Ползвам все още старата заради емотиконите.
Нищо сложно няма в новата.

# 5 316
Като сме го обърнали на отчетна и аз да кажа, че точно 2 дни ми отне да свикна с новата версия. Липсват ми единствено емотиконите и това, че на началната страница, където е списъкът с темите, в старата версия се отбелязва колко непрочетени отговора има във всички теми, независимо дали ги следя или съм писала в тях или не. В новата версия това го няма и трябва да влизам в съответния подфорум и да си търся темите, които чета, но не следя и не пиша в тях и съответно не ми излизат в известията. Камбаната ми е много удобна, не ми излизат ненужни неща - само темите, които следя и в които пиша.
Мога да качвам снимки директно от устройствата, с които работя, не е нужно да се чудя къде първо да ги постна.
Има бъгове, да, ще ги оправят. Не ми е жизнено важно, информацията, която ми трябва си я намирам.

Та това, че тези, които харесваме новата версия на форума, не го оповестяваме във всеки пост не значи, че не съществуваме Simple Smile

# 5 317
Процентът, който съм написала, и който обсъждате не се отнася за хората, които постоянно ползват старата версия, а е процент от хората, които поне веднъж са кликнали на този бутон от пускането му (ставаше въпрос за липсата на линка към старата версия, който вече е наличен във футъра). Това въобще не означава, че всички тези хора са останали да ползват старата версия. Що се касае до публикациите - да, има такава статистика и тя е в пъти повече за ползващите новата версия - малко над 1 към 100 (на 100 публикации, направени през новата версия, се пада малко над 1 от старата).

Благодаря на всички, изказали мнението си!
За пореден път напомням, че темата не е за спорове относно стара и нова версия.
Ако имате конкретни въпроси, свързани с използването на дадена функционалност или друг въпрос към модератор - това е мястото.

С това наистина приключвам безсмисления спор.
Желая Ви лека вечер и приятна подготовка за предстоящата празнична седмица!

Здравейте, не знам тук ли е мястото, получих мейл че е използвана функция Забравена парола, а аз не съм се опитвала да влизам. Мога ли да получа информация откъде и как е станало това? Благодаря!
Alexandra, моля, препратете писмото на admin@bg-mamma.com
Благодаря!

# 5 318
Също пиша редовно, от много месеци не ползвам старата версия. Нека всеки да говори от свое име.
И аз като теб. Хубаво се случи, че съвпадна с момента, в който спряха възможността да показвам снимки от сайта, в който ги качвах безплатно, за да дам линк тук. Огромно удобство ми е тази опция. А че е имало временно проблем, случва се. И преди сайтовете, в който слагахме снимките падаха и изчезваха аватари и изображения, но не помня бурни реакции.

# 5 319
  • Sofia
Между другото, забелязала съм, че в редките пъти, в които съм ползвала новата версия, част от снимките излизат някак си разтегнато на екрана ми. newsm78 Някой има ли представа защо това е така?

# 5 320
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Между другото, забелязала съм, че в редките пъти, в които съм ползвала новата версия, част от снимките излизат някак си разтегнато на екрана ми. newsm78 Някой има ли представа защо това е така?

Точно това беше причината да се върна към старата версия.Снимките ми излизат разтеглени и размазани.
Иначе използвах основно новата версия и не е никак сложн,но докато не се изчистят всички бъгове съм решила да не се мъча повече с нея.

# 5 321
  • До сърцето...
... но докато не се изчистят всички бъгове съм решила да не се мъча повече с нея.

Е, това ще стане поне след 2 години. И дотогава бутона за връщане към старата версия е необходим  Mr. Green

# 5 322
Тази тема може да се заключи: http://old.bg-mamma.com/?topic=992481

# 5 323
... но докато не се изчистят всички бъгове съм решила да не се мъча повече с нея.

Е, това ще стане поне след 2 години. И дотогава бутона за връщане към старата версия е необходим  Mr. Green
Нека всеки ползва, която версия му харесва. Не виждам смисъл да се премахва бутона за старата версия.

# 5 324
Mamma, само да попитам - вие отчитате колко души ползват старата версия по броя на кликванията върху линка препращащ към нея, нали така? А хващате ли хората, като мен например, които си имат запаметен линка в лентата на отметките на браузъра и си влизат директно от там? Може би статистиката ви всъщност не е никак вярна. И друго - ще има ли промяна в цветовата схема? Разберете, че изобщо не е приятно за четене в момента. Прекалено бяло е, може поне да разграничите мненията както в старата версия с различен фон.
И не пиша в другата тема, защото там никой от вас не отговаря, само тук изказвате мнение.

Общи условия

Активация на акаунт