Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 620
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 340
Ползвам италик, когато искам да цитирам част от статия, например. Така е по-прегледно и се отличава от моите изречения. Широко използвано е навсякъде за тази цел, не мисля, че е излишен и тук.

E кода ръчно ли да го пиша ?
Не. Натискаш фотоапаратчето (вмъкни изображение). Там имаш вариант да качиш снимка от компютъра или "Можете да добавите изображение и от URL адрес", ентер и ще излезе снимката. След което ако искаш да излезе цялата снимка се натиска само "Потвърди". А ако искаш само част от нея, маркираш желаното (много полезно ми е това, преди трябваше да ги режа, записвам, качвам някъде в нета и чак тогава да давам линк).

# 5 341
Ползвам италик, когато искам да цитирам част от статия, например. Така е по-прегледно и се отличава от моите изречения. Широко използвано е навсякъде за тази цел, не мисля, че е излишен и тук.

E кода ръчно ли да го пиша ?
Не. Натискаш фотоапаратчето (вмъкни изображение). Там имаш вариант да качиш снимка от компютъра или "Можете да добавите изображение и от URL адрес", ентер и ще излезе снимката. След което ако искаш да излезе цялата снимка се натиска само "Потвърди". А ако искаш само част от нея, маркираш желаното (много полезно ми е това, преди трябваше да ги режа, записвам, качвам някъде в нета и чак тогава да давам линк).

Ясно, сега се получи. Благодаря!

# 5 342

И аз така. Peace

# 5 343
Хубаво, хайде да стои, щото е много важен за две потребителки Peace, половината даже не знаят за какво е, ама карай. Тогава list кой го ползва, та и то стои в мобилната? Спойлер за скрит текст е важен, защото се цитират големи статии, качват се безброй снимки и всеки път трябва да пиша таговете на ръка до припадък! Но наистина вече ще почна да качвам всичко открито да стават чаршафи каквито щат, защото е просто...  smile3505
До сега не съм изневерила на форума 11 години, не пиша в никой друг форум! Но явно ще си търся друг, в който да си комуникирам с хора, да се забавлявам и да си губя времето. Тук е обидно изморително заради нелепи нововъведения, това просто е абсурд - да се молиш една година да не махат нещо добро и работещо, и нищо да не се променя за добро!

# 5 344
  • София
Разбирам защо някои опции ви липсват, не разбирам обаче защо други, които ги има трябва да се махнат, защото на две потребителки не им вършели работа или не знаят за какво са... не, опциите не трябва да се махат, просто трябва да се добавят липсващите.

По мобилната по принцип има много работа, може би само за нея трябва да има отделна тема. В пълната версия нещата далеч не са така зле, не че си няма минуси и проблеми, но тя и старата версия имаше, която всъщност също не беше чак толкова стара и не по-малко оплювана, нали така Wink

# 5 345
И аз не ползвам много опции, но не ми пречат да ги има.

# 5 346
Защото така конструиран в новия интерфейс на мобилната няма място за повече функционални икони. Трябва с кибритена клечица ли да натискам икончиците по дисплея, за да уцеля една, а не три едновременно като надзъцкат още пет бутончета? Ми нали е за телефон мобилната, не за 42" телевизор?! Да се изнесат най-необходимите неща, а не да се добавят 10 и да не може да се ползва ни едно!
Да не говорим, че като отворя полето за писане от подскачането на страницата постоянно се натиска неволно някой бутон и ми се лепват тагове за нещо си, което въобще нямам намерение да ползвам...
Неразбориите са толкова, толкова много, че е необяснимо абсурдно за мен! ooooh!

# 5 347
  • София
~Lily~
 - по принцип може да се направи най-ползваните опции да са видими (когато ги добавят всичките ест), а по-радко ползваните да се показват допълнително, като екстри... няма нужда нещо да се трие и маха, въпрос на организация.

За adelinda
 и за другите незнаещите тук са описани (вярно като за старата версия), кое за какво е и как се използва и какви са очакваните резултати...
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=help;page=post#bbcref
и още малко за форматирането + тема в която да си правиш експерименти http://www.bg-mamma.com/?topic=76041

# 5 348
Господа и дами Модератори и Администратори,
Бихте ли ми посочили къде да прочета каква отговорност носят Собствениците на сайта в случай, че се докаже наличие на постове насаждащи религиозна и расова омраза!
Благодаря!

# 5 349
  • София
Пише го в правилата.

# 5 350
От известно време насам ми прави впечатление, че потребителите масово пускат последователно по два и три поста, което противоречи на правилата. Ще кажете да докладвам, но в темите пишат и модератори и ми е странно, че не взимат отношение. Почти няма тема, която да следя и да не виждам последователни постове на един и същи потребител.

# 5 351
От известно време насам ми прави впечатление, че потребителите масово пускат последователно по два и три поста, което противоречи на правилата. Ще кажете да докладвам, но в темите пишат и модератори и ми е странно, че не взимат отношение. Почти няма тема, която да следя и да не виждам последователни постове на един и същи потребител.
Винаги, когато модератор забележи последователни постове редактира първия пост и към него добавя другите. А потребителя се предупреждава с ЛС. Възможно е да има пропуснати, докладвайте винаги, когато попаднете на такива постове.

# 5 352
  • Испания

Винаги, когато модератор забележи последователни постове редактира първия пост и към него добавя другите. А потребителя се предупреждава с ЛС. Възможно е да има пропуснати, докладвайте винаги, когато попаднете на такива постове.

Това винаги ли се прави? А когато има лични нападки към някого и постът се изтрива от модератор, също ли се предупреждава потребителя?

# 5 353
Да.
А ако нарушението продължава се предприемат и по-строги мерки.

# 5 354
  • Испания
Да.
А ако нарушението продължава се предприемат и по-строги мерки.

Това е новост за мен. Наскоро пак писах и тук /тогава Татти ми отговори/, и в друга тема, че практиката само да се трият подобни постове няма никакъв ефект.

Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт