Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 566
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 370
Форумът е публичен и публикациите, направени от потребителите в него са достъпни за всеки.
Ако дадена публикация не е докладвана, то тя може въобще да не е прегледана от модератор. Точно това цитирах по-горе - няма задължение да следим всяко написано мнение във форума.

Както написаното от Вас, така и написаното от мен като процедура е общо и некасаещо конкретна публикация.

Ако посочите точно мнение, ще мога да отговоря съвсем конкретно и при нужда ще се консултираме с юристите ни и ще получите ясен отговор.

# 5 371
  • Русе
Защо след като махна отметката за следене, тъй като не искам по вече да следя дадена тема  то тя продължава да ми излиза в секция известия и да ме оповестява за всеки даден отговор в темата при положение, че вече не съм натиснала "Следи"?

# 5 372
Ако посочите точно мнение, ще мога да отговоря съвсем конкретно
Примерно си сменя подписа с фразата "Няма да ни заместите!". Чашата с мляко виждам, че отцеля доста дълго време.

# 5 373
Примерно си сменя подписа с фразата "Няма да ни заместите!". Чашата с мляко виждам, че отцеля доста дълго време.
И защо да е проблем?
Явно има закодирани послания, които не разбирам.

# 5 374
Аз пък много добре разбирам посланието, хахаха.

# 5 375
  • Куциндрел
Кой кого няма да замести?

# 5 376
Аз пък много добре разбирам посланието, хахаха.

Превод за неразбралите простосмъртни може ли? Благодаря предварително.

# 5 377
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен пък някой да ми преведе "отцеля".

# 5 378
Защо след като махна отметката за следене, тъй като не искам по вече да следя дадена тема  то тя продължава да ми излиза в секция известия и да ме оповестява за всеки даден отговор в темата при положение, че вече не съм натиснала "Следи"?
Защото сте влизали в темата.
Идете на Нови отговори, когато се появят такива и изберете кошчето за темите, за които не желаете да получавате известия.
Но ако пак влезете отново ще имате такива.

# 5 379
  • Mediterraneo
При всяко пускане на анкета към съществуваща тема ли ще трябва да се обръщаме към модератор?! Още едно от невероятните удобства на новата версия?!
Имам една страница със заглавия, които да влязат в анкета. За по- удобно ще трябва да ги копирам, да ги пратя на модератор, а той да пусне анкетата? Така ли ще се процедира вече или е само временен бъг? Всъщност колко да е временен, получава се често, откакто имаме новата версия.
Благодаря!

# 5 380
При всяко пускане на анкета към съществуваща тема ли ще трябва да се обръщаме към модератор?! Още едно от невероятните удобства на новата версия?!
Имам една страница със заглавия, които да влязат в анкета. За по- удобно ще трябва да ги копирам, да ги пратя на модератор, а той да пусне анкетата? Така ли ще се процедира вече или е само временен бъг? Всъщност колко да е временен, получава се често, откакто имаме новата версия.
Благодаря!
Ползвай старата версия.

# 5 381
Скоро няма да я има и как тогава?

# 5 382
Временен бъг е.

# 5 383
  • София
Няма да я има, когато оправят бъговете по новата, доколкото помня.

# 5 384
Не знам колко временен бъг е, защото аз от както се появи новата версия се логвам в старата, за да пусна анкета, защото ми гърми грешка.

Общи условия

Активация на акаунт