Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 613
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 385
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някакво обяснение защо старата версия в момента излиза под формата на списъци с линкове?  newsm78
Засякох  и други потребители в различни теми да споделят същия проблем.
Уточнявам, че прозорците за публикуване на отговор, личните съобщения и профила се отварят нормално, стига да ги откриеш в първоначалния мармалад.

П.П. Допълвам, че вероятно проблемът е само за ползващите Мозила. Peace

# 5 386
И със Сафари е същото.

# 5 387
На Мозила съм.
Вече се оправи старата версия. Peace

# 5 388
Точно се затруднявах с казуса как и къде мога да успея да пиша за проблема със старата версия и виждам, че вече е отстранен. Не съм на мозила. Явно проблемът си е за всички. Благодаря, че го отстранихте.

# 5 389
За някои може да е отстранен, но за други  не е! Нарочно ли го счупиха - за да ползваме новата. Точно тази вечер ли?!

# 5 390
  • Sofia
Нищо не е отстранено! При мен проблемът все още си го има. С Chrome съм, ако има значение...

# 5 391
Здравейте, имам едно запитване към администраторите.

Бих искала да публикувам психологически въпросник към майки и татковци с деца до 1 година. Аз съм студентка, завършваща магистратура Клинична Психология и данните от това изследване ще бъдат използвани за написване и защита на дипломната ми работа. Въпросът ми е дали е разрешено публикуването на такъв въпросник и дали мога да го публикувам в отделни групи по интереси или има друг, по-предпочитан вариант?

Ето и въпросника: https://app.evalandgo.com/s/?id=JTk2aiU5OWklOTglQTk=&a=JTk1byU5MW4lOTclQUE=

# 5 392
Нищо не е отстранено! При мен проблемът все още си го има. С Chrome съм, ако има значение...
Аз също съм на Chrome. Рестартирах компютъра и след това се оправи. Може и случайно съвпадение да е newsm78

# 5 393
  • Sofia
И при мен вече се оправи. Peace

# 5 394
Как се прави анкета?

# 5 395
Избирате подходящия форум -> Нова тема -> Добави анкета

# 5 396
  • Другата България
Какво става със старата версия? Защо е в такъв вид?

# 5 397
И при мен не е ок, като списък излиза. С Internet Explorer 11 Съм.

# 5 398
И аз имам проблем със старата версия, с Хром съм. Наложи се да мина на новата. Нищо не се е оправило.

https://prnt.sc/hqxkd8

# 5 399
Изтрийте кеша и вижте пак.

Опитах няколко пъти, но при мен си излиза нормално. С хром съм.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт