Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 681
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 580
Извинете за безпокойството, но мой пост е изтрит. Може ли да ме информирате с какво точно поста е нарушил правилата? И също така ако не Ви затруднява да ми разясните как точно термина "едно негро" не е попада в графата ксенофобско и/или расистко определение?
Благодаря за отделеното време.

# 5 581
  • Sofia
Разбира се.
Не мисля, че декларация на откровени заяждания трябва да се толерира, а освен това, когато някой има претенции към публикациите на другите, следва да е стриктен  към собствените си. Визираната от Вас фраза бе своевременно премахната, но явно сте пропуснали този факт.

# 5 582
Благодаря за отговора на първия поставен въпрос. Като коментар на отговора Ви ще си позволя лукса да попитам повторно с какво точно поста ми е нарушил правилата на форума?
Втория въпрос остава отворен, без да имам претенции освен, че се чувствам обиден от отношението към цвета на кожата ми.

# 5 583
  • Sofia
Цитирам собствената Ви публикация:
Цитат
Заяждам се, откровено!

А и току-що докладвах и Хелена Педерсдатер
Вторият въпрос е затворен с модераторската намеса, която видно сте пропуснали.

# 5 584
Не! Не съм пропуснал намесата и се опитвам да разбера двойния стандарт прилаган в медията наречена форум. Ако едно мнение нарушава правилата, модераторите и администраторите нямат задължение да го коригират според правилата. Достатъчно е само да го изтрият. Това не е мое мнение, а на член от екипа Ви - за справка няколко дена назад точно в тази тема. В конкретния случай с "едно негро", мнението не е изтрито според Вашите правила, а е коригирано в противоречие на същите тези правила цитирани като аргумент от член на екипа отговорен за спазването на същите тези правила.
Цитат
Заяждам се, откровено!

"Заяждам се, откровено" ( nonsense като аргумент - липсата или присъствието му не променя фактите и хипотезите изказани в написаното ) или споменаването на член на шведката монархия е причина за изтриването?

# 5 585
Защо от мобилната версия не мога да разглеждам само написаните от мен мнения?

# 5 586
http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=579629;sa=showPosts
Две еднакви теми и то на грешно място.

# 5 587
  • София
Има ли възможност да се добавя анкета по средата на тема?

# 5 588
Пишете на мен или избран от вас модератор, за да я добавим.

# 5 589
  • Испания
Ще може ли в новата версия да се добавя анкета по всяко време, докато темата е отворена, или всеки път трябва да се моли модератор?

# 5 590
  • София
Има/м някакъв проблем с подаването на сигнал до модератор – опитах се да сигнализирам за реклама и се появи надпис, че услугата временно е недостъпна.

# 5 591
Аз нямам проблем.

# 5 592
  • София
Мда, току-що пробвах и се получи, явно е било нещо временно.

# 5 593
Дали е уместно форумът да се използва за обмяна на информация за сурогатни майки, като се има предвид, че сурогатството не е разрешено от българските закони?
Няма нищо лошо в сурогатството, това е последен вариант на хора които мечтаят и силно искат свое дете, подчертавам свое! Има ситуации в които жената има яйцеклетки, мъжкия материал е ОК, но няма имплантиране или поради здравословни причини не може да има износване на плода, това е шанса да имат детенце, да “наемат” жена която срещу заплащане и договор да сбъдне мечтата им.
Аз лично от моите опити, неуспешни, разбита психика съм се замислила сериозно, чета от 2-3 месеца по темата, вероятно ще се спра на Украйна. Търсих в нета дали някой е пробвал там, но понеже в бг е неузаконено и никой не споделя. Ако някой се е свързвал с клиника и има повече инфо, ще съм много благодарна да пише на лични.

# 5 594
Цитат
Заяждам се, откровено!

"Заяждам се, откровено" ( nonsense като аргумент - липсата или присъствието му не променя фактите и хипотезите изказани в написаното ) или споменаването на член на шведката монархия е причина за изтриването?
Тук, нещо? Триене на мнение и коригиране на пост според пристрастията на модератор, упс "правилата на форума"?

Общи условия

Активация на акаунт