Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 128
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 625
  • Варна
Ами просто форумът периодично се връща в някакво положение от през нощта, няма отговори, писани след 1 - 2 часа. Като опресниш 10-на пъти се появяват и постовете от сутринта и така до след малко, когато пак се връща състоянието от през нощта.

# 5 626
Днес цяла сутрин /и от вкъщи, и от офиса/ като отворя форума ми излиза, че по темата за Истанбулската конвенция в Клюкарника имам непрочетени 20 нови мнения. Кликна ли върху тях всеки път ме изпраща на мнение № 1235 - "Всички тези академици до един са ченгета". Държавна сигурност ли е намесена или има някакъв проблем?

# 5 627
"Мнението което се опитвате да цитирате или не съществува, или е изтрито, или не е достъпно за виждане от вас."

ей това ми се показва , когато искам да пиша в/у цитат (в случая на джедай)  Laughing
проблем има и с датата и часа. преди малко писах лични и получавах отговори с вчерашна дата 23-ти.
след 10-на мин.  изчезнаха днешните писма в моята поща.
вярно , вчера го даваха тройно критичен ден  Joy

Отвори си първо поле за писане ( с бутона " отговори") и използвай " вмъкни цитат". За момента върши работа.

# 5 628
  • Буркина Фасо
точно това щях да пиша като следващ проблем
натискам бутон Отговор и ми излиза полето за писане , но  въпроси, отговори и цитати с днешна дата не ми излизат.  последното , което е видимо, е с вчерашна дата от 22.53 ч  на Sensuality   hahaha

# 5 629
Уж се пооправиха нещата за момента. Макар, че редакцията на мнение е "мисията невъзможна" почти.

# 5 630
  • Sofia
Имаше проблем, изискващ техническа намеса. Отстранен е.
Извиняваме се.

# 5 631
  • София
Възможно ли е наградите от Новогодишната игра с късмети да се получат в офис на Еконт? За София става въпрос, наградата е комплект Dove.

# 5 632
  • София
Да попитам!
Темата "Води ли защитата на жените от насилие, до признаване на гей браковете?" има за много кратко време 30000 преглеждания и 1900 коментара. В момента има 30 човека, активни в нея.
Защо не се появява в "Най-коментирани" или "Най-активни", като се отвори сайта Ви?
Има на първо място "Препоръчано от редакторите", което го разбирам, искате някаква своя политика да наложите във форума.
Има и някакви спонсорирани предложения, това също го разбирам, всички работим за пари.
Не разберам защо обаче тема, от която очевидно се вълнуват много хора и на ден има по 100-200 коментара не излиза като най-активна.
Ако може да ми отговорите и без да се хващате за детайли, малко съм закръглила цифрите, с 0,5% примерно.

# 5 633
  • София
Има я в "най-популярни". До "Убито е цяло семейство...", под рекламата.

# 5 634
# 5 635
  • Ямбол
В този ред на мисли, да споделя, че този потребител, в старанието си да популяризира някаква своя теза или не знам точно с каква цел, тръгна да пуска в доста от училищните теми линк към някаква статия от жълт сайт. Не е много приятно в тези теми, а и с пускането на едно и също си е спам.

# 5 636
  • София
На моя компютър не излиза темата в популярни. Направих снимка, ако ми кажете как ще Ви я пратя. Не знам на телефона дали излиза.

Популярни
Да се оплачем...
37 537
Клюкарник
С какво ви дразнят свекървите - тема 91
596
Семейни отношения
С колко пари живеете на месец?
828
Клюкарник
?Въпроси всякакви?
69 499
Клюкарник
Бързи здравословни въпроси и отговори – 11
638
Здравословни проблеми и профилактика
Къде да намеря сериозно момиче в София
613
Семейни отношения
Бихте ли отишли на спектакъл с участието на Максим Стависки
359
Клюкарник
Сърдити роднини заради името на детето
419
Семейни отношения
Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

Ето това са темите, копирах ги.

# 5 637
Алгоритъмът за Популярни не взема предвид само броя отговори и броя на прочитания на темата, а и брой уникални посещения на темата през последните дни и редица други параметри.

Копирали сте 9-те теми от карето Популярни на първа страница, които виждате в момента.
Списъкът с популярните теми от последните 10 дни е тук http://www.bg-mamma.com/?action=topic_listing;sa=most_popular
На първа страница се показват 9 от тях като периодично се променя извадката от пълния списък.

# 5 638
  • София
В линка, който сте дали въпросната тема не излиза, като популярна.

# 5 639
В линка, който сте дали въпросната тема не излиза, като популярна.
При мен излиза. Изчисти си кеша и пробвай пак.

Общи условия

Активация на акаунт