Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 395
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 5 655
Има ли причина мобилната версия да ми изглежда така

Изчистих кеш , хронология и т.н. Thinking

# 5 656
На какъв принцип се трият мненията в тази тема:
http://old.bg-mamma.com/?topic=1012224.msg36191612#new

Ако се изтрие сичкото офтопик, темата ще е максимум 10 страници, значи не е по този признак, а гледам, че на места е трито толкова несвързано и така в нищото са някои коментари, били в отговор на други, че все едно някакви лунатици пишат.

И в други теми съм забелязвала подобна тенденция.

# 5 657
  • София
Има ли причина мобилната версия да ми изглежда така
Скрит текст:

Изчистих кеш , хронология и т.н. Thinking

Вече, така си изглежда - с нова визия!

# 5 658
Да,използвам новата версия предимно , но сега е раздърпана и неможе да се чете Thinking
Скрит текст:

Явно ми се е бъгнал самия браузър.
Благодаря.

# 5 659
Марси, сигурна ли си, че не си минала на пълната версия през телефона. Провери дали има "m" преди бг мамма ком.

# 5 660
Да, мобилната е и на втората снимка се вижда адреса -има m. Влязох през друг браузър и се оправи.
Благодаря Hug

# 5 661
# 5 662
Пак си изтрих всички известия за непрочетени теми в мобилната. Съвсем случайно естествено.  Има ли вариант пак да сложите подсказка: "Сигурни ли сте....."?

# 5 663
  • София
Как да спра да получавам известия за нови отговори в тема с мое участие?

# 5 664
  • Германия
Когато видиш, че има нови съобщения във въпросната тема и преди да влезеш в нея, кликваш горе вляво на трите чертички -> Нови отговори -> под заглавието на темата, която не искаш да следиш има едно кошче - кликваш на него. Би трябвало да ти се появи съобщение, че вече няма да получаваш известия за тази тема.
Ако по някое време влезеш пак в нея, известяването ще започне пак.

# 5 665
Когато видиш, че има нови съобщения във въпросната тема и преди да влезеш в нея, кликваш горе вляво на трите чертички -> Нови отговори -> под заглавието на темата, която не искаш да следиш има едно кошче - кликваш на него. Би трябвало да ти се появи съобщение, че вече няма да получаваш известия за тази тема.
Ако по някое време влезеш пак в нея, известяването ще започне пак.
А от мобилната има ли вариант?

# 5 666
Явно не. Току що проверих.

# 5 667
Пак да питам.
Пак си изтрих всички известия за непрочетени теми в мобилната. Съвсем случайно естествено.  Има ли вариант пак да сложите подсказка: "Сигурни ли сте....."?
Ако не се предвижда, моля само за едно кратко НЕ.
Благодаря ви предварително.

# 5 668
  • Sofia
Предвижда се.

# 5 669

Общи условия

Активация на акаунт