Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 104
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 895
Всички доклади се четат от екипа и се обсъждат действията по тях. Когато е необходимо, се свъзваме с потребителите на лични съобщения. Най-често потребителите сами виждат какви действия са предприети по доклада им или поне голяма част от направеното.

# 5 896
Мога ли по някакъв начин да си видя стари мои постове?
В предишната версия имаше такава опция, сега в мобилната версия не успях да се ориентирам. Благодаря предварително

# 5 897
От мобилната не може, но има опция да минете на пълната версия и там вече има подобна опция.

# 5 898
Новата мобилна версия за сега не предлага възможност да прегледате списъка с постовете си.
Можете да го направите в пълната тук.

# 5 899
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
От няколко дни (2-3) не мога да ползвам ЛС в старата версия - форматът е разтеглен хоризонтално и бутонът "изпрати" остава в невидимата дясна част. Получените съобщения пък не могат да бъдат прочетени, защото се вижда само несъществена част от лявата им половина.
Защо е така?
Някой ти е пратил съобщение с линк или снимка, и ти е разтеглил страницата. Виж кое е това съобщение и го изтрий. А иначе имаш плъзгач отдолу и можеш да си местиш страницата и да си видиш бутона "изпрати".
Благодаря ти много! Наистина ми изпратиха снимки. Но плъзгачът не помогна, толкова разтеглено беше.  Laughing Обаче успях да изпратя отговор и да ги видя в новата версия.

# 5 900
  • в морето до колене
Нужна ми е помощ от модератор.
В тази тема - http://www.bg-mamma.com/?topic=1020284 - като пусках анкетата, съм задала възможност само за един отговор. А анкетата е от ШЕСТ отделни части - така че трябва да могат да се дават поне 6 отговора.
Но не мога сама да редактирам - нито в новата, нито в старата версия.

Освен това една част от началния пост е списъкът с номинациите. Сега вече го имам с линкове.
Мога ли да изпратя на някой от вас на ЛС новия текст, за да го подмените в темата?

# 5 901
Анкетата вече е с възможност за шест гласа.
Пишете ми лс с новия текст на темата и дали желаете да увелича гласовете в анкетата и на колко.

# 5 902
  • в сърцето на един мъж...
Вчера пробвах да пусна през новата версия снимка от линк. Не се получи. Наложи се да мина през старата.

# 5 903
  • Испания
Вчера пробвах да пусна през новата версия снимка от линк. Не се получи. Наложи се да мина през старата.

Непрекъснато ползвам тази опция. Ето: Взех линка от тема, в която съм публикувала. Да не би да не взимаш правилно линка?

# 5 904
  • в сърцето на един мъж...
За да го напиша, значи не се получава. Не ми е за първи път.

# 5 905
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В старата версия, при влизане през нов отговор, вместо на него, праща най-долу на страницата. Имаше такъв бъг наскоро само в темата за "Красиво мъжко лице", който се оправи. Вчера и днес това се получава в няколко теми в "Романтични сериали". Peace

# 5 906
  • София
От днес имам проблем. В новата версия на сайта не мога да кача снимка от моя компютър,
 но от някой сайт мога да качвам. Изписва грешка 74....

п.п. Сега видях, че е оправено.  Peace

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 09:56 от Amiamo

# 5 907
Моля модератор да заключи тази тема, следващата - номер 8 - е публикувана преди повече от 2 месеца. Благодаря!
http://old.bg-mamma.com/?topic=990705.750;topicrefid=20

# 5 908
През мобилната версия под някои мнения има брой оценявания като Полезно.
Получавам в Нови отговори кой е оценил мое мнение като такова.
През пълната виждат ли се всички оценили някое мое като такова?
А на друг потребител мога ли да видя?

# 5 909
През пълната виждат ли се всички оценили някое мое като такова?
А на друг потребител мога ли да видя?
Не, самите потребители, оценили поста Ви като полезен, не се виждат като списък с никове.
На друг потребител можете да видите списъка с мнения, оценени като полезни и колко души са ги оценили като полезни, т. е. онова, което виждате и за собствените си постове.

Общи условия

Активация на акаунт