Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 946
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 300
SenkoTron - този акаунт броди в половината теми в СО и си предлага магьосническите услуги на жени с проблеми. Има си подфорум за тези неща, който се интересува ще погледне, това неговото е точно опит да злоупотреби и да се възползва от отчаянието на хората - т.е. шарлатанство. Ако има как да му се премахнат публикациите ...

Подкрепям. Обикаля да търси лабилни хора с проблеми и фино ги насочва на лични, а там какво става - кой знае.  Rolling Eyes

А чакай да разкажа. Аз реших да го пробвам дали иска пари. Не че ще му правя глупавите ритуали. Изключително заядливо и злобно човече. Десетки съобщения трябваше да разменим. Питам го аз за ритуала, а той почти нищо не обяснява. И първия му въпрос е защо ми е ритуала  Flutter Ми сигурно щото ще събирам шишарки. Хем злобен, хем тъп. Във всяко съобщение прозира злобата му и се заяжда за глупости. Прати ме в някакъв руски форум за черна магия, в който нямаше почти никаква информация, а някакви символи на картинки с много малко обяснения. И му викам да помогне с руския и какво точно да правя. И пак почна да излива жлъч. Вика, че от шумерски бил превеждал, пък аз от един руски не съм могла Joy
Хем предлага ритуал, хем като го питаш се заяжда и не обяснява като хората. Накрая избълва един тон обиди. Естесвено, отвърнах двойно и подобаващо и го блокнах.
Пари не ми е искал.
А може би ако бях предложила, щеше да е по-любезен, знам ли  Laughing
Определено му хлопа дъската.

# 6 301
Здравейте, следих една тема - "Ин витро с донорска яйцеклетка", но сега в следени теми я няма, с търсачката не я намирам, а когато потърся с Гугъл ми се появява грешка 404?

# 6 302
  • София
Здравейте, следих една тема - "Ин витро с донорска яйцеклетка", но сега в следени теми я няма, с търсачката не я намирам, а когато потърся с Гугъл ми се появява грешка 404?
Изтрита е по молба на автора.

# 6 303
Как да спра изпращането до имейла си на съобщения за всички отговори които получавам тук? Използвам една пред пратка под всеки имейл “спри известията от тук”, но се отваря линк?
Профил - Настройки - Имейл известяване - При включено известяване за тема и/или група да се изпраща съобщение за: Нищо
Къде са тези настройки, въобще не ги откривам Cold Sweat

# 6 304
  • София
Скрит текст:
Как да спра изпращането до имейла си на съобщения за всички отговори които получавам тук? Използвам една пред пратка под всеки имейл “спри известията от тук”, но се отваря линк?
Профил - Настройки - Имейл известяване - При включено известяване за тема и/или група да се изпраща съобщение за: Нищо

# 6 305
Не мога да качвам снимки от няколко дни. Когато избера "прикачи от устройство", ми изписва "за съжаление Хром спря". В телефона ли е повредата?

# 6 306
Не мога да качвам снимки от няколко дни. Когато избера "прикачи от устройство", ми изписва "за съжаление Хром спря". В телефона ли е повредата?

На мен и без да прикачвам снимки ми излиза такова съобщение, когато съм в БГ Мама?

# 6 307
И аз съм така от събота....не мога да прикача снимка. Мислех да не е от телефона и това, че преподписах договор вчера....???
Изписва ми същото...че гугъл хром спрял да работи?

# 6 308
Скрит текст:

Благодаря, но аз съм само с мобилната версия, трябваше да уточня Sad

# 6 309
Не можете да редактирате профила си през мобилната версия. Минете на пълната или ми напишете на лс точно какви промени желаете, за да ги направя вместо Вас.

# 6 310
Не можете да редактирате профила си през мобилната версия. Минете на пълната или ми напишете на лс точно какви промени желаете, за да ги направя вместо Вас.
Промените са да не получавам известията на имейла си. Благодаря ви, ако го направите вместо мен!

# 6 311
Готово, вече няма да получавате.

# 6 312
Проблемът е във версията на Хром и е масов. За съжаление е извън нашите компетенции и не можем да направим нищо по този въпрос. Чака се ъпдейт/поправка на браузера.

http://piunikaweb.com/2018/04/28/google-says-fix-incoming-for-ch … issue-on-android/

# 6 313
От днес не си виждам аватара? Странно, защото и поодписа ми е от същия сайт, а само аватара ми изчезна? Thinking

# 6 314
Подписът Ви е качен на друго място, аватарът е в tinypic.com
Вероятно има проблем със сайта и не зарежда, защото не само Вие /с аватар, качен в tinypic.com/ се оплаквате тази вечер от липса на аватар.

Общи условия

Активация на акаунт