Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 500
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 540
Използвайте "Информирай модератор" за първия пост на темата и напишете какво желаете или изпратете лично съобщение до избран от Вас модератор или администратор с линк към темата и желанието си.

# 6 541
Здравейте! Във връзка с новия регламент за защита на личните данни дадох съгласието си  и съответно натиснах запази, но бихте ли ми потвърдили, че профилът ми няма да бъде изтрит след 25.05.2018 г., тъй като не излиза никакво съобщение, след като натисна бутона запази.

# 6 542
Аз маркирах първите три опции, т.к. четвъртата не я желая. И при мен не излезе никакво съобщение. И аз имам същия въпрос - запазва ли се профилът ми, при това положение?

# 6 543
  • софия
И аз не съм маркирала последния чек, нямам съобщение.

# 6 544
Можете да проверите Вашите съгласия в профила си тук. Всеки от Вас тримата има отбелязан необходимия брой за запазването на профила му.

# 6 545
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какъв е необходимият брой? Аз като отмятах точка по точка, постоянно ме връщаше да отметна и последната, а не искам да участвам в томболи и игри. Ще ми се закрие ли профила, ако не отметна и това? Може да са ми глупави въпросите, но нямам възможност в момента нито да чета темата страници назад, нито да ровя из дългите обяснения какво и защо с тези нови условия.

# 6 546
Четвъртото съгласие не е задължително:

Цитат
Желая да бъда уведомяван за провеждане на игри/томболи с награди, офлайн събития и други маркетингови активности и съм съгласен личните ми данни да бъдат събирани с цел комуникация за тези събития и изпращане на награди (незадължително).

Вашият профил също ще бъде активен след 24 май, защото имате отбелязани първите три съгласия.

# 6 547
Благодаря, Бубанка.
Значи всичко си е наред.
Лека вечер желая!

# 6 548
Така изглежда секцията за лични данни в профила с приети съгласия СЛЕД натискане на бутона "Запази":

За приети четири съгласия:

За приети три съгласия:

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 16:28 от bubanka

# 6 549
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Четвъртото съгласие не е задължително:

Цитат
Желая да бъда уведомяван за провеждане на игри/томболи с награди, офлайн събития и други маркетингови активности и съм съгласен личните ми данни да бъдат събирани с цел комуникация за тези събития и изпращане на награди (незадължително).

Вашият профил също ще бъде активен след 24 май, защото имате отбелязани първите три съгласия.
Благодаря!

# 6 550
Гледам, че аватарите на някои потребители са абсолютно еднакви, "служебни", от форума. След като сменихте версията на сайта с по-модерна, кога да очакваме нови аватари, защото тези снимковите са като от 90-те години на миналия век. Или вече сте ги сменили в новата версия, а само в старата си стоят ретро-снимките?

# 6 551
Има ли някакъв вариант през мобилната версия да успея да си кача аватар и подпис?

# 6 552
Опитах 66 пъти да си сменя аватара - не става и не става.
Само при мен ли е така ?

# 6 553
http://m.bg-mamma.com/?topic=1038969
Разбрахме вече.
2 теми пуска с еднаква информация.

# 6 554
Здравейте, имам проблем с качване на снимка за аватар. Опитвах от компютъра и от линк, не става и в двата случая. Показва, че се качва, но реално я няма.

Общи условия

Активация на акаунт