Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 184
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 305
  • Испания
В новата няма.

# 7 306
  • Другата България
Тоест, няма изобщо известяване за редакция или няма как да се види къде е тя?

# 7 307
  • Euskal Herria
Не се появява известие за редактиране на пост в тема.  Често се случва, когато отворя за нов коментар, едва тогава да видя, че предишен пост е допълван или редактиран. Но това се вижда, ако е последния прочетен пост. Ако е някъде по-напред, не се разбира.

# 7 308
  • Другата България
Ясно, благодаря ти, Янче!
Поредната недомислица на новата версия.
Поне за мен. Mr. Green

# 7 309
  • Sofia
В старата версия има/ше известие (знаменцето), когато някой е редактирал пост в тема, която следиш/ участваш.

Благодаря за пояснението! Peace

Интересно, никога не съм знаела за тази опция.

# 7 310
Поредната недомислица на новата версия.
Поне за мен
А всъщност имаше огромен брой изразени недоволства, че в известията в старата версия излизат като отбелязани с нови отговори теми, в които има редакции, а не нови и непрочетени отговори. Недомислица може да е за Вас. Решенията за промяна на функционалности не се вземат на база 5 човека, оплакали се в тази тема, а на база доста подробни статистики, анализи или технологични промени и нужди.

# 7 311
Как да спра известията затова , че някой е писал в тема , която следях преди време??? С мобилна версия съм, също съм изключила известия иконката , която е в горната част под заглавието и пак постоянно ме информира като е писал някой... моля за инфо

# 7 312
Как да спра известията затова , че някой е писал в тема , която следях преди време??? С мобилна версия съм, също съм изключила известия иконката , която е в горната част под заглавието и пак постоянно ме информира като е писал някой... моля за инфо
Преминаване на пълна версия -> Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка. Спира следенето (кошче)

# 7 313
Добро утро!
Моля да заключите темата, благодаря!

http://old.bg-mamma.com/?topic=1057804.new#new

# 7 314
Как мога да се отпиша от тема, в която съм писала, но вече не искам да получавам известия за нови отговори?
Не откривам такава опция нито в мобилната, нито в пълната версия.
Не намирам също така и как да премина към старата версия, където използвах опцията за отписване.

# 7 315
Как мога да се отпиша от тема, в която съм писала, но вече не искам да получавам известия за нови отговори?
Не откривам такава опция нито в мобилната, нито в пълната версия.
Не намирам също така и как да премина към старата версия, където използвах опцията за отписване.
1 пост по-нагоре Simple Smile
Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка. Спира следенето (кошче)

# 7 316

Спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие
Ако вече не проявявате интерес към темата и не желаете да получавате известия за нови отговори в нея, можете да прекратите известяването.

1. От Основно меню - секция Абонаменти - изберете Нови отговори.
2. В страницата Нови отговори в теми с мое участие посочете реда със заглавието на темата, за която желаете да спрете известяването.
3. Кликнете върху бутона , който се визуализира в долния десен ъгъл на реда със заглавието на темата.

Имайте предвид, че ако отново проявите интерес към темата и я отворите за четене, известяването ще се възобнови.

# 7 317
Здравейте, Simple Smile
Аз ли правя нещо грешно, или има проблем с търсачката на сайта?
Най-редовно когато търся тема (дори изписвайки пълното и име) ми се показват старите (приключени), но не и последната, която е активна към този момент.
В момента се интересувам от “Прахове и омекотители”, а търсачката ми показва тема 14 от 2013г. и назад, но нищо от тази година.
Моля за помощ, как да се справя с този проблем.

# 7 318
  • Испания
Здравейте, Simple Smile
Аз ли правя нещо грешно, или има проблем с търсачката на сайта?
Най-редовно когато търся тема (дори изписвайки пълното и име) ми се показват старите (приключени), но не и последната, която е активна към този момент.
В момента се интересувам от “Прахове и омекотители”, а търсачката ми показва тема 14 от 2013г. и назад, но нищо от тази година.
Моля за помощ, как да се справя с този проблем.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1060916.msg37487660#new

# 7 319
Благодаря Smileys.
Защо когато аз търся темата по име, изобщо не ми излиза нищо от 2013 нататък?

Общи условия

Активация на акаунт