Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 903
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 025
Редно ли е да съществува тема, в която проблемът в първия пост е  редактиран така, че не става ясно какво  се обсъжда?
Имам предвид тази тема :
https://www.bg-mamma.com/?topic=1092361

# 8 026
Не. Благодаря за сигнала!

# 8 027
  • In the land of Never Never
Имам един въпрос - как се прави препратка към линк, без да се посочва самия линк, а примерно пишеш "прочетете тук" и там се съдържа препратката? Благодаря!

# 8 028
Въпроси към модераторите и администраторите се изписва по следния начин:

Код:
[url=https://www.bg-mamma.com/?topic=840351]Въпроси към модераторите и администраторите[/url]

# 8 029
  • Куциндрел
До кога ще бъде толкова бяло/светло в новата версия?
Сега гледам мненията на една потребителка и очите ме заболяха, не мога да се концентрирам върху текста заради това бяло. В темите пак не е по-различно, нищо че е леко сиво отстрани. Пак очите ми шарят из целия екран неволно заради цветовете.
Поне в старата версия никовете бяха в синьо и на фона на бялото се засичаха лесно, менията бяха - едно бяло, едно много светло синьо и това допринасяше за по-лесното четене.

# 8 030
До кога ще бъде толкова бяло/светло в новата версия?
Сега гледам мненията на една потребителка и очите ме заболяха, не мога да се концентрирам върху текста заради това бяло. В темите пак не е по-различно, нищо че е леко сиво отстрани. Пак очите ми шарят из целия екран неволно заради цветовете.
Поне в старата версия никовете бяха в синьо и на фона на бялото се засичаха лесно, менията бяха - едно бяло, едно много светло синьо и това допринасяше за по-лесното четене.

Напълно съм съгласна с твоите оплаквания - този бял фон е безумен, а не е да не съм опитвала да свикна с него. Нито мога да се концетрирам да чета, нито имам ищах да пиша в новата версия. Като добавим и тези грамадански правоъгълници "Полезно" и "Цитирай" във всеки пост, е пълно мазало - бял фон и ако мненията са кратки с по едно/две изречения, само правоъгълници ми се набиват в полезрението. Аз за себе си съм решила изчезне ли старата версия да си деактивирам профила - няма да се мъча нито да чета, нито да пиша.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:56 от Анонимен

# 8 031
Аз няколко пъти питах за тъмна тема, но не ми се отговори. И на мен не ми харесва бяла. Надявам се да направят нещо по въпроса.

# 8 032
  • София
Как да се отпиша от тема, в която само съм лайкнала коментари? Цъкам в менюто на спри следенето, после не влизам, но пак ми излизат горе нови отговори.

# 8 033
Как да се отпиша от тема, в която само съм лайкнала коментари? Цъкам в менюто на спри следенето, после не влизам, но пак ми излизат горе нови отговори.
Заповядай:

# 8 034
  • София
Мерси! Simple Smile

# 8 035
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!
Имам проблем от днес с форума - издребня ми шрифтът, без да съм променяла никъде нищо. В "отговор" положението също е много зле - буквичките са толкова дребни, че едва ги виждам. Одвен това под "отговор" мненията са дадени обобщени, а не цялото мнение, както беше преди.
Можете ли да ми помогнете или аз някъде нещо съм объркала?

# 8 036
  • Другата България
Проблемът е от вчера, не е от днес.
Има го само в старата версия, която вече не се поддържа.
При мен е същото.

# 8 037
  • Mediterraneo
По повод друга тема ми направи впечатление едно разминаване и ще се радвам някой да ми го обясни съвсем лаишки.
Когато цъкна на профила на Светълчо, например, тук в темата, виждам 9010 публикации и 1541 вдигнати палеца.
Влизайки в нейните статистики виждам 9010 публикации и 663 палеца.
Откъде идва това разминаване?

# 8 038
Светълчо            е писала  663 поста, които някой ,дори един е харесал.Но някои постове са харесаин повече пъти , от 10 човека примерно и събрани тези палци правят 1541 от 663 поста.    А другите постеве никой не е харесал и не се класират

# 8 039
По повод друга тема ми направи впечатление едно разминаване и ще се радвам някой да ми го обясни съвсем лаишки.
Когато цъкна на профила на Светълчо, например, тук в темата, виждам 9010 публикации и 1541 вдигнати палеца.
Влизайки в нейните статистики виждам 9010 публикации и 663 палеца.
Откъде идва това разминаване?
663 мнения на този потребител са оценени като полезни.
Но някои или всички публикации са получили повече от 1 палец, 1541 е общият брой оценки за тези 663 полезни мнения.

Общи условия

Активация на акаунт