Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 423
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 9 720
# 9 721
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля модератор да изтрие мненията ми в тази тема - https://old.bg-mamma.com/?topic=1148741.new#new , тъй като очевидно дискусията отиде в посока набиване на канчето и "елате да видим кой какво знае за физичните характеристики на материалите" - нещо, доста различно от идеята на самата тема.

# 9 722
milenaka, благодарим за сигнала!

profi_1, постовете са премахнати.

# 9 723
  • София
Исках да споделя впечатленията си от капсулите Ленор, подарък от играта на форума и Ленор, но темата е заключена. Мислех, че срокът е до днес вечерта.

# 9 724
# 9 725
  • София
Как мога да преустановя известията за нов отговор в тема, в която съм коментирала, но не следя? Един път само да коментирам нещо и после няма отърваване от известия.

# 9 726
# 9 727
Току що потребител изтри коментар под моя  и така моите коментара станаха едно след друго .Моля за съдействие ,знам че не е позволено  Close

# 9 728
Бих искала да знам по каква причина е изтрито мнението ми от тази сутрин в темата за кралските клюки.
Бих искала да знам кой точно модератор стои зад справедливата преценка, че моето мнение нарушава правилата на форума и в същото време си е затворил очите за предходното мнение.

# 9 729
Бих искала да знам по каква причина е изтрито мнението ми от тази сутрин в темата за кралските клюки.
Бих искала да знам кой точно модератор стои зад справедливата преценка, че моето мнение нарушава правилата на форума и в същото време си е затворил очите за предходното мнение.

Вашето мнение беше насочено към другите потребители в темата, за това беше изтрито.
Моля за линк към мнението, което според Вас съм пропуснала.

# 9 730
Вашето мнение беше насочено към другите потребители в темата, за това беше изтрито.
Моля за линк към мнението, което според Вас съм пропуснала.
Мнението, непосредствено преди изтритото моето.
Няколко са потребителките в онази тема, които редовно си позволяват груб и грозен език. И ако на някой му писне и ги среже, виновен е той, а тяхното поведение се толерира. На два -три пъти лично са ме обиждали, но принципно ми е под достойнството да се оплаквам на модератор. И все пак, всяко нещо си има граници.

# 9 731
Вижте този потребител https://old.bg-mamma.com/?action=profile;u=652302 и публикациите

# 9 732
Блу, в темата изтрих и много други постове, за това Ви помолих за линк към конкретното, което според Вас нарушава правилата, но не е изтрито.

elpi, благодарим за сигнала!

Vrabcho_, темата се чете ежедневно от модератор или администратор /често от повече от един/ и редовно се почиства. Налагат се и други наказания на потребителите освен премахване на постовете им.

# 9 733
Блу, в темата изтрих и много други постове, за това Ви помолих за линк към конкретното, което според Вас нарушава правилата, но не е изтрито.

Бубанка, заповядайте - #1022, https://www.bg-mamma.com/?topic=1160008.1020

Винаги може да се намери нормален начин да кажеш, че не харесваш външността и поведението на някой, е, може да си изтървеш езика един два пъти, но в случая става въпрос за груби и грозни епитети постоянно. Та дори не става въпрос за сериен убиец, диктатор или нещо подобно. Откъде толкова неприязън? Чета темата за развлечение и отпускане, а в крайна сметка подобни постове ме натоварват. Наистина много момичета спряха да пишат, защото с присъствието си няколко потребителки направиха темата неприятна. Не знам какви мерки се вземат срещу тях и колко са ефективни, но аз усещам предимно мерки срещу мен.

# 9 734
Не виждам дали имам съобщения. Как да го оправя Моля ви помогнете ми

Общи условия

Активация на акаунт