Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 791
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 140
  • Варна
Блу, линк към конкретен пост може да се даде и като позиционираш курсора на датата и часа горе вдясно на съответното мнение и с десен бутон избереш "Копиране адреса на връзката". След това използваш опцията "връзка" в горната лента при писане на пост и пействаш въпросния адрес.

Получава се това https://bg-mam.ma/p/840351/40062032 и като последваш линка, се отваря въпросното мнение, ако не е премахнато.

Дано да е станало ясно...

С опция "Информирай модератор" няма да те прехвърли в тази тема, а директно към модовете.

# 10 141

С опция "Информирай модератор" няма да те прехвърли в тази тема, а директно към модовете.
Това ми е достатъчно засега. Предпочитам да информирам само модератор, а не цял форум, че някой е нарушил правила.

# 10 142
  • Варна
Разбирам това. Мисълта ми беше, че ако искаш по някаква причина да дадеш препратка към пост, не е нужно да го цитираш или да даваш номер, а може и с линк по описания начин. Първоначално въпросът ти бе точно такъв.

Когато е заради нарушение на правилата или добрия тон, като цяло, другия вариант е по-добър. Понякога е неизбежно. да се прибегне към подобно докладване.

# 10 143
Разбирам това. Мисълта ми беше, че ако искаш по някаква причина да дадеш препратка към пост, не е нужно да го цитираш или да даваш номер, а може и с линк по описания начин. Първоначално въпросът ти бе точно такъв.

Когато е заради нарушение на правилата или добрия тон, като цяло, другия вариант е по-добър. Понякога е неизбежно. да се прибегне към подобно докладване.
Да, да, благодаря, beljata.Hands Thumbsup Маркирайки поста ти като полезен, вече го имам записан и при нужда мога да погледна как се дава препратка към конкретен пост.

# 10 144
  • Варна
Хич пък не ми е идвало на ума да ползвам опцията за харесване, за да запазя полезни постове. Изобщо рядко ползвам тази опция...

И аз благодаря! Flowers Hibiscus

По темата:
Днес няколко пъти ми се случва да ми дава, че сесията ми е изтекла, докато пиша съобщението. При това, без да съм се бавила, както неведнъж се е срлучвало без такова предупреждение. Наложи се да правя неколкократно опити, докато в крайна сметка публикувам.
Вероятно се дължи на текуща работа по редактора.

# 10 145
А като използваме опцията, къде да намеря тези полезни постове?
Намирам само моите, които някой е „цъкнал”?

# 10 146
Влизате си във вашия профил, избирате "моят избор" и в менюто от ляво има "списък полезно". В този списък са постовете, които вие сте маркирали като полезни.

# 10 147
Хич пък не ми е идвало на ума да ползвам опцията за харесване, за да запазя полезни постове. Изобщо рядко ползвам тази опция...

Аз бутона "полезно" го използвам само за постове, които биха ми били полезни в бъдеще - като препоръки за продукт, координати на лекари и зъболекари и т.н.

Ако тръгна да "лайквам" всичко, после тези наистина полезни постове трудно се намират в стотиците лайкнати от мен постове, които се трупат в профила ми на десетки страници и самата функция "полезно" се обезмисля.

# 10 148
Блу, много благодаря. 😊Как не съм се сетила там да ровя, не знам.

# 10 149
  • Варна
PURE, както казах, рядко го ползвам. Ако съм го правила обаче, не е било с цел да запазя инфо, а защото подкрепям нечие мнение. Вместо да копирам и да пиша "+1/+10/+100". Полезната информация направо си копирам във файлове - обикновено е свързана с пътуване или кулинария. Не казвам, че  правилно. Наистина не ми е минало през ума за тази полезност на опцията, която споменавате. Защото и аз като Re-Born не съм ровила в профила си. Сега го открих, след нейния въпрос.
А иначе безогледното "лайкване" и за мен е напълно безсмислено.
Скрит текст:
Имам едва 27 "лайкнати" поста. Леле, колко съм пестелива.

# 10 150
Хубаво би било да има два бутона, един "Харесвам" и един "Полезно".

# 10 151
  • Sofia
Имам едва 27 "лайкнати" поста. Леле, колко съм пестелива.

Ле-ле, аз току-що проверих и се оказа, че съм like-нала 12 000 поста. Rolling Eyes Направо не мога да повярвам кога съм навъртяла толкова много.

# 10 152
Хубаво би било да има два бутона, един "Харесвам" и един "Полезно".
И аз споделям мнението на Джаста Праста thumbsup

# 10 153
  • Варна
Ей на, сега кликнах върху "Полезно" за поста на Джаста Праста, защото наистина смятам идеята ѝ за полезна, а не защото ми носи полезна информация.

Към админите...
Възможно ли е да се добави бутон "Харесвам", който да е отличава харесаните мнения от полезните такива, които бихме пазили за информация?

# 10 154
  • Ямбол
...
Към админите...
Възможно ли е да се добави бутон "Харесвам", който да е отличава харесаните мнения от полезните такива, които бихме пазили за информация?
Към админите, ако е възможно да се добави, да не го правите. Достатъчно са бутончетата, няма нужда от още.

Общи условия

Активация на акаунт