Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 152
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 290
Как става отписването от дадена тема?
На тема "Футболни фенове 22 "бях вкл следене. Отписах т.е премахнах следено, но днес пак ми излизат нови отговори, защо?

# 10 291
Как става отписването от дадена тема?
На тема "Футболни фенове 22 "бях вкл следене. Отписах т.е премахнах следено, но днес пак ми излизат нови отговори, защо?
Следвайте стъпките за Спиране на известия за нови отговори в теми с Ваше участие.

# 10 292
  • Dope Reach
Мога ли да помоля да се премахне снимката? Благодаря! Simple Smile

https://bg-mam.ma/p/1173170/40140606

# 10 293
Как мога да видя кои са потребителите които са харесали моя публикация?Благодаря!

# 10 294
  • Варна
Не можеш.

# 10 295
  • София
Направий си регистрация през Фейсбук вход, но сега не мога да сменя екранното си име защото не зная текущата си парола. Какво трябва да направя за да променя екранното си име?

# 10 296
Аз имам въпрос, на който не беше отговорено, зададен в съотвената тема, затова пренасям тук.
Едно и също мнение в две различни теми - в едната бива изтрито, в друтата е ок?
Става дума за Кралските работи и за Звездни компромати.

Защо няколко пъти мое мнение, относно определена кралска особа, без то да бъде обидно, бива изтрито?

Бях помолила някой да опише правилата какво може и какво не да пишем, в свободата на словото си (отправено към един конкретин модератор) но отново отговор не получих.

# 10 297
  • Sofia
Отговорът е в многократните ми публикации в темата "Кралски работи и клюки".
Няма да допуснем да я превръщате в бойно поле.
Колкото и да се докладвате взаимно и да виждате само собствената си гледна точка, темата се модерира адекватно.
Звездни компромати уверено върви в същата посока.
Ако този цирк продължи, темите ще се заключват временно. В сила е изричното предупреждение за ограничения при  нарочни провокации и търсене на скандал в темата.

# 10 298
Искам да ви кажа, че търсачката ви за нищо не става. Писах търсене по дума, след това включих и търсене с филтри в съответния раздел, група, тема. При все, че съм сигурна, че точно тази дума я писах точно в определена тема преди има няма три седмици резултатите, които ми излизат са от 2008, 2009, 2011 година. Има ли някаква надежда да се оправи тази търсачка или да продължавам да си ползвам гугъл, който за 2 секунди откри точно това, което търся тук?

# 10 299
А защо изтрихте още няколко мнения на други потребители с питане???
Точно след моето????

Кой всъщност надзирава, вас, модераторите, за да не правите своеволия? Каквито очевидно правите и то точно един конкретен?

Отговорът на тати въобще не е ясен, така че нека се обоснове.

# 10 300
  • Sofia
Моля, запознайте се с правилата на форума.
Тази тема има точно определено предназначение.
Отговорът ми е съвсем конкретен.

# 10 301
А къде в правилата на форума мога да намеря отговор на въпроса за новите потребители?
И пак да попитам.
Толерирате ли т.нар. "мултиакаунтинг"? Каква хубава българска дума.

# 10 302
Не, не е конкретен. Попитах какво лошо имаше в пост, в който твърдя, че всеки би могъл да свърши това, което и лицето Х. Отговор не получих.

Освен това, от тати,  отговор не получих и когато му докладвах, два поста, които бяха очевидни обиди към потребители в темата. Защо? Това беше в събота. Постовете си седят обаче.

# 10 303
  • Sofia
Не, не е конкретен. Попитах какво лошо имаше в пост, в който твърдя, че всеки би могъл да свърши това, което и лицето Х. Отговор не получих.

Освен това, от тати,  отговор не получих и когато му докладвах, два поста, които бяха очевидни обиди към потребители в темата. Защо? Това беше в събота. Постовете си седят обаче.
Премахнатата публикация, заедно с подобните на нея са с цел недопускане на скандали и разправии в темата.
Определена група потребители цели това да бъде реализирано на всяка цена.
Докладваните от Вас публикации не съдържат персонални обиди и не съм счел за нужно да премахна.

А къде в правилата на форума мога да намеря отговор на въпроса за новите потребители?
И пак да попитам.

Имате функционалност за сигнализиране за подобни и други нередности.
В правилата на форума изрично е указано, че мултиакаунтът е забранен, заобикалянето на наложена забрана - също.

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 13:54 от Tatti

# 10 304
...
И пак да попитам.

Имате функционалност за сигнализиране за подобни и други нередности.
В правилата на форума изрично е указано, че мултиакаунтът е забранен, заобикалянето на наложена забрана - също.

Ами сигнализирах. Тук. В темата. Глас в пустиня.
https://bg-mam.ma/p/840351/40074175

При използването на т.нар. функционалност "Информирай модератор" не се получава обратна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт