Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 761
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 410
  • София
Много моля да решите проблема с пускането на нови анкети при вече пуснати теми. Преди го нямаше този проблем. Мисля, че това остана едно от малкото недовършени неща след спирането на старата версия.
Искам да пусна нова анкета в темата за Живите мъртви.

Благодарим. Simple Smile

# 10 411
И аз чакам отговор на този въпрос...

# 10 412
Моля, заключете
www.bg-mamma.com/?topic=1175684

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 20:14 от Jerry F

# 10 413
Заключих, благодаря!

# 10 414
  • София
Може ли някой да ми каже как да спра следването си в тема,в която вече не искам да участвам?Явно някъде бъркам,защото спрях известията,премахнах от любими и продължават да ми идват известия!

# 10 415
  • Велико Търново
Antoniq73, https://bg-mam.ma/p/840351/38571048

Между другото - търсачката работи, при това - доста добре. Simple Smile

# 10 416
  • София
Здравейте,
Имам следното питане/ предложение. Тъй като темата за коронавируса в Клюкарник взе невиждани размери и на ден се публикуват по 300-400 мнения, от който 3-4 информационни, възможно ли е да наоравите или аз да направя нова тема само с информационни постове.

# 10 417
И кой/как ще следи там да седят само информативните? Дежурен модератор, който да трие нон стоп? 😏Не се заяждам, по скоро не си го представям, затова питам. А и все пак първата страница се актуализира редовно. Може да се чете само тя.

# 10 418
  • Ямбол
Дано да не е възможно. Няма нужда от повече от една тема за този вирус.

# 10 419
Дано няма втора тема, че в тази е премного истерията.

# 10 420
  • Варна
Има, има...

# 10 421
# 10 422
Не намерих тема, за предложение и идеи за сайта и ще пиша тук.
Форума е доста далече от най-добрите от към функционалност и възможности, но то няма и как да се промени към по-добре, ако не сте търси обратната връзка с потребителите.

Липсва една много важна функция, която би повишила доста стойността на форума, конкретно в някои раздели. Това опцията за блокиране на потребител и който е в списъка да не му се виждат публикациите. Може би най-добре двупосочно както е във фейсбук. Така ще се намали разводняването и безсмислените дискусии. На мен лично не ми трябва тази опция, но на други хора ще им е от голяма полза.

Форума ви е много ценен от към информация и трябва да се стремите постоянно да го подобрявате. Виждам и доста не добре направени неща, но си мисля, че нямате желание за развитие от сегашното ниво и за това няма да коментирам другите неща сега.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 01:08 от Stallion001

# 10 423
  • Sofia
Въвеждането на такава опция би било пълна идиотия.

Искаш да кажеш, че ако някой се пада автор на дадена тема, блокираните от него юзъри следва изобщо да не разбират за съществуването на въпросната тема?!

Трудно ти е да прескочиш пост от потребител, когото не харесваш, или какво?

# 10 424
Точно това е проблема, аз мога да прескачам който си искам коментар, НО други хора не могат и виждам, че се тормозят психически и ако си чела внимателно аргументите ми, аз съм обяснил, защо е добре да има тази опция.

Заради такива хора, които не могат да игнорират нечии публикации се затлачват цели теми съм безсмислени его драсканици, както и от хора, които имат нужда да разтоварят малко от негативната си енергия и това директно сваля стойността на темите, защото не се пише по тях. Също и отблъсква другите потребители, които биха искали да пишат по конкретната тема. Това се случва в повечето теми в раздела "Семейни отношения"

Не се бях сетил и за това което каза, ами това е много добре автора на дадена тема да има този контрол, точно защото това енеговата тема. Във фейсбук са го измисли много добре, може дори без блокиране на профил, да се избира, кой да не вижда или кои само да вижда нашата публикация. Освен това, ако беше помислила малко повече, щеше да се сетиш, че и да е блокиран някой, той пак може да вижда темите и всички коментари ако не е логнат в профила си ! Ако е блокиран от автор на тема, ще може да чете, но няма да може да коментира.

Никой не може да ми извади нито един разумен аргумент в полза на това, защото не е добре да има такава опция !

Общи условия

Активация на акаунт