Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 397
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 440
  • София
Не е така. Понякога (аз също) някой цъка без да иска Полезно, после си маха цъкнатото. В известията ти излиза като отбелязано, но то реално не е.

# 10 441
Ми харесаното мнение реално е едно, какво значение има, че 200 човека са го харесали.

# 10 442
Точно така. На мен много често ми се случва при скролване и обикновено си махам веднага отметката.

# 10 443
Бройката на хората харесали мнения се променя/нараства. Тази бройка можеш да видиш като кликнеш на профила си до аватара си. Там се вижда бройката на полезните мнения по отношение на това колко хора са вдигнали палец, т. е. виждаш броя на хората харесали постовете ти, но май от телефон не става. В Статистиката се вижда броя на харесаните постове, но там те се отчитат по отношение на самите мнения, т. е. едно мнение - един палец без оглед на това колко хора са харесали един твой пост. Не знам дали се разбра.

# 10 444
През пълната версия може и от телефон.

# 10 445
От вчера е ужас с една реклама на Дав. Появи ли се в някоя тема, заема целия екран, и виждам само нея, не може да се скролне, не може да се видят мненията, отваря се сайтът на Дав и при всеки опит да отворя друга произволна тема ми отваря отново сайта им. Темите излизат прочетени, а дори не съм видяла мненията заради рекламата.

# 10 446
Кати, вярно, да, през пълната версия става.

# 10 447
  • Велико Търново
vasq_5, кое пък му е интересното? Dara888 много добре го е написала.
В подсекцията "Полезни" на секция "Публикации" се броят полезни публикации, независимо от това колко гласа има всяка една от тях. Бройката на гласовете се вижда в "балончето" под самата публикация. На мен повече ми е интересна Вашата реакция, при положение, че това са повече от очевидни неща.
А и какво чак такова голямо значение има броят на "полезните" публикации? Вие за "лайкове" ли пишете във форума? Или може би получавате хонорар за "полезност"? Satisfied
И още нещо ми е много е интересно - защо заради едно изречение цитирате цяла една публикация, в която също има цитати? Още повече, че Вашата публикация е непосредствено след цитираната.

# 10 448
От вчера е ужас с една реклама на Дав. Появи ли се в някоя тема, заема целия екран, и виждам само нея, не може да се скролне, не може да се видят мненията, отваря се сайтът на Дав и при всеки опит да отворя друга произволна тема ми отваря отново сайта им. Темите излизат прочетени, а дори не съм видяла мненията заради рекламата.
Здравейте,
Тъй като не можем да репродуцираме проблема, а е възможно тази реклама да е "сервирана" външно, то моля да направите скрийншот на банера, както и да укажете с какво устройство и браузер ползвате форума.
Благодаря!

# 10 449
  • София
А да ... има ли вариант да задам някаква опция в камбанката (известията) да не ми излизат тези, които са харесали някакво мое мнение?

# 10 450
А да ... има ли вариант да задам някаква опция в камбанката (известията) да не ми излизат тези, които са харесали някакво мое мнение?
Предвидено е като част от следващата версия на системата за известия.

# 10 451
А по въпроса за пускането на анкети работи ли се?

# 10 452
  • Велико Търново
А, да, за известията за оценяване на мнение като полезно наистина не е лошо да може да се избира дали да ги виждаме или не. Радвам се, че се работи по въпроса.
Освен това има и нещо друго. Според наблюденията ми, към момента "полезно" се използва по-скоро в смисъл на "харесвам", а на всички ни е ясно, че това са две различни неща. Предполагам, че първоначалната идея е била наистина да се отбелязват полезните публикации. Само че благодарение на влиянието на социалните мрежи "палчето" вече придобива съвсем друго значение и тази идея доста се е размила. Знам, че е трудно да се направят различни опции, но така или иначе "полезно" вече отдавна няма, просто може да се коригира на "харесвам" или нещо такова.
И още нещо - дали не може да отпадне 24-часовото ограничение за редактиране на нулевото мнение на темата? Това, всъщност, може би е свързано с възможността за включване на анкета по всяко време, та ако се работи по едното, вероятно ще се има предвид и другото.

# 10 453
DamaPika, винаги използвам скрит текст, когато е необходимо.
Аз също не харесвам големите "чаршафи", но днес не ми се получава скрития текст т.е не успях.
Никога не съм гледала тези отметки/харесвания и до последно бях със старата версия.
Тези дни имах доста харесвания на един пост и реших да проверя как се отразява. Какво толкова странно има защо някой иска да разбере нещо?
Да не сте учителка?
Благодаря на всички отговорили ми на въпроса без заяждане.

# 10 454
Аз пък искам пак да попитам кога ще се виждат имената на всички, които са харесали поста? Питам поради една причина. Зададох скоро въпрос в кулинарна тема със снимки. Получих отговор и вместо да разводнявам допълнително темата с излишен спам (нямам снимка), сложих един "палец". За мен това е обратна връзка, прочела съм и благодаря за отговора. Да, но след две минути и друг е сложил палец и сега вече потребителят няма да види, че съм "благодарила", вижда само последния. А да остане неговият отговор без последвала реакция ми се струва невъзпитано. Направил си е труда, отговорил е на запитването ми. И затова пиша цял пост с едно "благодаря".

Общи условия

Активация на акаунт