Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 162
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 455
  • Fairbanks, Alaska
Едва ли ще го направят. Ако го направят, потребителите ще се разделят на групички. Преди време питах една потребителка, защо е толкова важно, да се виждат всички изказали благодарност. Каза ми, че в някои теми, е хубаво да знаеш, кой е съгласен с мнението ти.

Според теб какво означава това?

# 10 456
  • Козлодуй
И аз с бутона "Полезно" благодаря за отговор или публикация която ми е харесала Simple Smile Радвам се, че го има и не се бях сетила че хората не виждат че съм "благодарила" Simple Smile

# 10 457
И аз така.
Сега разбирам, че някои си броят лайковете.
През ум не ми е минало, даже и не знаех къде е, ако Дама Пика не беше обяснила.

# 10 458
  • София
Има ли възможност темите да станат месечни?
Да.

Чудесно! Моля, направете го. Simple Smile

# 10 459
Е като сме тръгнали да просим, да спомена и скрития текст в мобилната.

Бутон “не харесвам” е напълно излишен. Спокойно може да си кажеш мнението като не си съгласен с нещо.

# 10 460
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Потънали в собствената си суета и интересуващи се кой и колко ги е "харесал", някои се опитвате напълно да обезсмислите истинското и съществено значение на бутона "Полезно". Не знам за кой хиляден път в тази тема отново, и отново, пак почва да се дъвче безумното му ползване като лайкване, а не по действителното му предназначение /вечно ще има нови потребители не разбрали за какво служи/. Докато гледате на него по този начин няма да разберете безсмислеността на питанията ви "Ама що виждам само Х, а не виждам У и Z?"
За кого мнението ми е полезно, и за кого не, не ме интересува и няма значение за мен. Важното е, че на някого ще му свърши работа и си го е отбелязал. Какво ми пука дали това е Иванка, Драганка, Петканка или Стоянка! Все едно да водиш на отчет кои хора са сготвили яйца на очи, ама поръсени точно с ей оня червен пипер, дето ти си го казал.
Дано разкарат тоя тъп палец пред надписа, че белким се прочете какво пише на бутона!

# 10 461
Ох, за скрития текст в мобилната и аз апелирам. Не, че не задобрях в изписването му ръчно, насън да ме бутнеш и го изписвам, ама..!

Инак аз много харесвам бутона "Полезно" и го ползвам активно, но, да, приемам го най вече като "Харесвам". И си лайквам де що видя (това, което наистина харесвам и ми е полезно) и се кефя и на мен като ми вдигнат палец. Детска му работа, но ми доставя радост и удоволствие. Grinning

# 10 462
  • София
От вчера е ужас с една реклама на Дав. Появи ли се в някоя тема, заема целия екран, и виждам само нея, не може да се скролне, не може да се видят мненията, отваря се сайтът на Дав и при всеки опит да отворя друга произволна тема ми отваря отново сайта им. Темите излизат прочетени, а дори не съм видяла мненията заради рекламата.
Здравейте,
Тъй като не можем да репродуцираме проблема, а е възможно тази реклама да е "сервирана" външно, то моля да направите скрийншот на банера, както и да укажете с какво устройство и браузер ползвате форума.
Благодаря!
Пак се появи огромната реклама на Дав. През телефон, Хром. Излиза извън екрана даже.
Скрит текст:

# 10 463
  • София
Може ли да погледнете темата за оплакванията в Клюкарника, защото пак е налазена от коронавируса?

# 10 464
И на мен постоянно ми излиза тази реклама. Използвам интерент експлорър.

# 10 465
Някой може ли да ми каже, защо в камбаната горе постоянно ми излизат съобщения, че потребителя Х е публикувал мнение в раздел Y. Нито познавам потребителя Х, нито пък съм писал в раздел Y. Защо камбаната ме уведомява за неща които не ме интересуват и не ме засягат по никакъв начин?
За теми в които съм писал разбирам. Ама какво общо имам аз с това че някой си потребител е публикувал нова тема някъде си. Какво ме интересува мен това и защо трябва да бъда уведомяван за това?

# 10 466
  • София
Някой може ли да ми каже, защо в камбаната горе постоянно ми излизат съобщения, че потребителя Х е публикувал мнение в раздел Y. Нито познавам потребителя Х, нито пък съм писал в раздел Y. Защо камбаната ме уведомява за неща които не ме интересуват и не ме засягат по никакъв начин?
За теми в които съм писал разбирам. Ама какво общо имам аз с това че някой си потребител е публикувал нова тема някъде си. Какво ме интересува мен това и защо трябва да бъда уведомяван за това?
Да не би да си му разглеждал профила и да си го добавил в списъка с приятели?

# 10 467

Защото следиш дадения раздел.

Влез в раздела, от който получаваш известия - до бутона НОВА ТЕМА, има бутон СЛЕДИ с камбанка. Деактивирай.

# 10 468
  • Варна
Понякога сливат теми с подобна насоченост и ако си писал в тема, която после е слята с друга, започваш да получаваш известия за новата.

# 10 469

На мен ми излизат новите теми в готварския раздел. Но се оказа, че съм си включила получаването на известия за нови теми там. А кога съм го направила, нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт