Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 355
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 425
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защото най-хубавото на този форум е, че е форум и не е Фейсбук.
Голяма част от потребителите ценим тук точно това. И си го браним от фейсбук маниаците.

# 10 426
  • София
Фейса не може да стъпи на малкия пръст на Бг мама.
И не трябва да запада, защото след умирането на клубовете на дира този сайт остана последния бастион пред масовото оглупяване/зомбиране, а.к.а. социалните платформи.

# 10 427
Цитат
Никой не може да ми извади нито един разумен аргумент в полза на това, защото не е добре да има такава опция

Аргумента е само един - Форума е обществен и е предназначен да бъде достъпен за всички. Няма моя, твоя или неговата тема. Веднъж пусната тема, пост или снимка те стават публични и могат да бъдат виждани от всички, както и коментирани след регистрация при спазване правилата на форума. Това е различна социална мрежа, която няма нищо общо с Фейсбук. Който иска затворени групи, ограничен достъп и контрол над потребители в групата си да ползва него(Фейсбук) и/или подобните му.

# 10 428
# 10 429
Никой не може да ми извади нито един разумен аргумент в полза на това, защото не е добре да има такава опция !
В повечето случаи коментарите на въпросните потребители са цитирани и към тях има отговори. Така или иначе ще видите мнението им в отговорите на другите. Някои отговарят и без да цитират или в един пост има комбиниран отговор към този и друг потребител. Ако всички те също са скрити, това ще засегне други публикации и ще наруши целостта на темата.

# 10 430
Малко е прекалено в публичен форум да имаме претенции кого да четем и кого не. Просто подминавате тези, които не са ви приятни и готово.
Мен ме вълнуват емотиконките, че сериозно се изложиха по този въпрос.

# 10 431
  • София
Какво да направя, ако някой ме тормози на лични съобщения?

# 10 432
Антония,
Ако върнеш страниците назад, ще видиш препоръка от модератор да блокираш потребителя. Wink

# 10 433
Форумът е свободна форма за изява. Ако случайно някой реши да обикаля по темите и да чете какво съм писал, няма как да му попреча. Ако случайно реши, че може да ми повлияе на настроението автоматично ще попадне в графата игнорирани. Въпрос на самоконтрол и психика. Точно по тази причина отдавна не чета теми любими на кръг потребители - нито аз си опъвам нервите нито не техните да ми отговарят. Така че всичко е въпрос на личен избор. Ако вие не може да си контролирате поведението и искате някой друг под формата на забрана да ви възпира, не си мислете, че останалият свят не може.
Наистина е паднала оградата на детската градина

# 10 434
Няма ли да се чудиш какви несвързани работи пише Х, нямащи общо с поста пред неговия, а той всъщност отговаря на У. Ама ти не го виждаш.

# 10 435
  • Буркина Фасо
Мисля, че НСЧ много точно и разбираемо го е обяснила. Какво още го дъвчете Smiley
"В повечето случаи коментарите на въпросните потребители са цитирани и към тях има отговори. Така или иначе ще видите мнението им в отговорите на другите. Някои отговарят и без да цитират или в един пост има комбиниран отговор към този и друг потребител. Ако всички те също са скрити, това ще засегне други публикации и ще наруши целостта на темата."

# 10 436
  • София
Моля, заключете тази тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1181073

Има ли възможност от следващата тема
Скрит текст:
, темите да станат месечни?

# 10 437
Къде може да прочета кога мненията се отчитат като полезни.
Излизат ми съобщения, че еди кой си ми е оценил мнението като полезно, , не бройките не се покачват.

# 10 438
  • София
Има ли възможност темите да станат месечни?
Да.
Излизат ми съобщения, че еди кой си ми е оценил мнението като полезно, , не бройките не се покачват.
В профил -> Публикации -> Полезни мнения можете да видите, кои ваши мнения са отбелязани като полезни.

# 10 439
Има ли възможност темите да станат месечни?
Да.
В профил -> Публикации -> Полезни мнения можете да видите, кои ваши мнения са отбелязани като полезни.
Знам това. По горе написах точно какво не ми е ясно.
Имам да речем 320 полезни, после виждам, че още еди колко си са ми отметнали, но бройката си остава същата.
Значи независимо колко хора са го харесали, само едно се зачита.
Интересно!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 13:11 от vasq_5

Общи условия

Активация на акаунт