Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 076
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 770
В темата спамо-чатът и офтопикът са изключително много. Има подфорум за спамо-чат теми ("Потребителски групи"), в който можете да пуснете тема и да пишете за всичко, за което желаете, от ежедневието си и "Оплачи се" да остане за тези, които наистина имат нужда да разкажат за притесненията и оплакванията си.

# 10 771
Само се чудя кой ще ви използва старата тема само за да си лъсне историята без да получи подкрепа и коментар за болежката си? Ей така..да стои изпляскано някакво голо оплакване, и с какво тема в този си вид ще подпомогне някой - дали пишещ дали само влязъл да чете, и това по какъв начин кореспондира със заявените претенции на форума да е платформа за взаимопомощ?

# 10 772
Тета, пост (съвсем примерен) "направих мусака и стана много вкусна" и десет следващи поста кой каква вкусотия е приготвил за вечеря, не е оплакване или проблем колкото и да се опитваме да го пречупим и сведем до такова. Смислени и адекватни постове за взаимопомощ към потребител с проблем не се премахват.

# 10 773
# 10 774
В темата спамо-чатът и офтопикът са изключително много. Има подфорум за спамо-чат теми ("Потребителски групи"), в който можете да пуснете тема и да пишете за всичко, за което желаете, от ежедневието си и "Оплачи се" да остане за тези, които наистина имат нужда да разкажат за притесненията и оплакванията си.
Надявам се, че няма да бъде проблем, новата тема, която създадох в Потребителски групи,  да бъде месечна, а не да приключва на 50-та страница, защото само от сутринта до сега, вече са изписани 8. Ако има проблем с наличието на две теми с еднаква тематика, моля кажете.

# 10 775
Ще бъде най-удобно темата да е месечна като други бързо изписващи се в същия подфорум.

Ако има проблем с наличието на две теми с еднаква тематика, моля кажете.

Има подфорум за спамо-чат теми ("Потребителски групи"), в който можете да пуснете тема и да пишете за всичко, за което желаете, от ежедневието си и "Оплачи се" да остане за тези, които наистина имат нужда да разкажат за притесненията и оплакванията си.

Темите вече не са с еднакво съдържание.

# 10 776
Здравейте, забелязвам, че шрифта в мобилната версия е станал супер дребен (днес късния следобед, сутринта и по обяд си беше ОК). Проблемът не е в мен, защото първо нищо не съм правила и второ, когато отворя друг сайт всичко ми е наред.

# 10 777
При мен няма промяна.
Виж да не си си променила големината на шрифта на телефона.

# 10 778
Лейди, освен да кажеш модел на телефона и от кой браузър влизаш във форума, за да се опитаме да помогнем.

# 10 779
Да, извинявам се - iPhone 6S ми е телефона, ползвам стандартния браузер Safari. Прилагам снимка, за да добиете представа за какво говоря:
Скрит текст:

# 10 780
Не си ли на пълната версия на сайта, а не на мобилната? Погледни в адресната лента, започва ли с https://m.bg-mamma.com/ Ако не, просто натисни този линк.

# 10 781
В мобилната съм. Изрязах постовете, за да не се виждат имената на потребителите, че да не се сърдят (случвало се е).

# 10 782
Това намирам в мрежата за конкретния проблем.
https://support.apple.com/bg-bg/guide/iphone/iph3e2e1fb0/ios
Виждам, че настройката може да бъде и само на един единствен прозорец. Погледни дали няма да ти помогне статията.

# 10 783
  • In the land of Never Never
Има ли възможност да търсиш своите мнения в дадена тема? Искам да се позова на свое мнение, но не ми се чете цялата тема, за да го намеря.

# 10 784
Прочети си твоите публикации.

Общи условия

Активация на акаунт