Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 453
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 250
Нещо не се справям с изключването на известия от теми, в които съм участвала. Прочетох инструкциите на Мама в сектор FAQ, но нещо пак не успявам.

# 11 251
Ако си от телефона, мини първо на пълната версия, най-долу на страницата, в черното поле.

# 11 252
От пълната версия опитвам.

# 11 253
Трябва да има нов отговор в темата, от която искаш да се отпишеш. Отиваш на трите хоризонтални черти->нови отговори-> плъзваш курсора на дясно, появява се кошче, което натискаш. Изчакваш няколко секунди, след което темата ти изчезва. Ако отново влезеш да четеш, пак започват да ти излизат известия за нея.

# 11 254
  • Ямбол
Ако е през телефон няма курсор, но ако застане на реда на темата, кошчето пак се появява.

# 11 255
Добре, ще опитам пак. Чакам нов отговор.
През мобилната пък съвсем се затрих.

# 11 256
Темата за обсъждане на блогърите бе заключена заради използван 'език на омразата', макар и да е списвана в същия тон близо 2 години. Защо не е изтрита, или поне постовете съдържащи този език ми е чудно, аз продължавам да получавам известия за харесвания от нея.

# 11 257
  • Sofia
Дадохме достатъчно информация за заключването и предстоящите процеси в няколкото подобни теми и във форума като цяло. Поддържането на подобна тема и непрестанната борба с нарочни регистрации и група потребители, чиято цел е единствено осмиване, подигравки, квалификации и обиди е в разрез с идеята и смисъла на форума. След подробен преглед ще се реши съдбата на предишните теми, както и подобните поредици, в които се развиват аналогични процеси.
Това е само началото на процес за промяна на тона във форума и връщането на основното му предназначение и ценности.
За възражения, разполагате с административния имейл на форума.

# 11 258
Ще се затварят ли теми за риалити предавания за в бъдеще? Питам, защото участниците често са провокативни и реакциите на тяхното поведение може би също ще се приемат за език на омразата.

# 11 259
Покажи се - В тази тема позволени ли са снимките взети от интернет, тоест не лични?
Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020 - В тази позволени ли са кратките линкове(тип bit.ly)?
Ще ми отговорите ли на тези въпроси?

# 11 260
"Покажи се" е тема за лични снимки, кратките линкове са допустими.

# 11 261
Здравейте! Не намирам начин за промяна на мейл в личния ми профил. Понеже този, с който съм регистрирана, е вече в миналото, а в момента ми трябва такъв за възстановяване на паролата за Бг мамма (не мога да се логна на устройство, където трябва да въведа и паролата за сайта, която явно съм забравила)...Та има ли начин да променям част от данните си в профила? Надявам се става ясно какво питам Confused

# 11 262
От мобилната версия минете на пълната с бутона върху черната лента, която се намира най-долу на страницата.
Инструкциите за промяна на паролата можете да намерите тук.

# 11 263
Много благодаря!

# 11 264
Аз пък искам да попитам, защо темата "Да спрем езика на омразата" е заключена и не може да се добавят отговори....Не е ли идеята да се създаде дискусия...Или аз нещо не разбирам добре. В момента ми напомня на  конско от класната, като в ученическите години...

Общи условия

Активация на акаунт