Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 161
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 265
"Покажи се" е тема за лични снимки...
Тези снимки(тази и тази) от автора на публикацията ли са направени?

# 11 266
Във форума има много теми за авторски снимки. Модератори или администратори не проверяват авторството на публикуваните. При претенции от Ваша страна към дадена снимка, посочете от къде е взета и ако има основание, ще бъде премахната.

Конкретните снимки наистина не са на автора на публикациите, за това изтривам двата поста.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 20:31 от bubanka

# 11 267
  • София
Привет! Моля да заключите тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1231808

Благодаря Simple Smile

# 11 268
Привет! Моля да заключите тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1231808

Благодаря Simple Smile
Готово.

# 11 269
  • Колибите
Как да спра следенето на темата?
Спряла съм го от настройките, но въпреки това ми излизат съобщенията?

# 11 270
  • Canada
В мобилната версия, когато натисна бутона полезно, ме праща на върха на страницата.

# 11 271
Как да спра следенето на темата?
Спряла съм го от настройките, но въпреки това ми излизат съобщенията?

Цитирам Бубанка:
Цитат
Меню /горния ляв ъгъл/ - Нови отговори - в десната страна на списъка до заглавието на всяка тема има кошче /"премахни от списъка, спира следенето"/ - клик.
Следващо влизане в конкретната тема включва отново известията за нея. Това е за тема, в която сте писала.

Ако само сте включила известия за тема, в която не сте публикувала - Профил - Моят избор - Следени теми - Спри следенето

# 11 272
Важно е и да кажем, че ако темата се отвори, без значение да се чете или от "харесване на коментар", то известията пак се появяват.

# 11 273
  • София
Кога ще бъде оправен следния проблем: в процес на писане на ЛС, при маркиране на дума или текст автоматично всичко написано излиза на "преглед" и не може да се коригира, т.е. не може да се изтрие нищо маркирано, а следва да се триемо само буква по буква, без да се маркира? Изобщо имате ли намерения да го оправите? Благодаря!

# 11 274
Преди месец и аз питах. Отговорът бе че знаят за проблема.

# 11 275
  • Буркина Фасо
маркираш текста без да пускаш бутона на мишката и натискаш DEL.
всичко маркирано се трие.

# 11 276
Здравейте, може ли да коментирам тема в раздел "Имена" ? Проблем ли е, ако коментирам нещо там ?
Само една е темата в този раздел, в която бих се радвал да се включа.

# 11 277
Ако темата не е заключена, можете.

# 11 278
  • Колибите
Важно е и да кажем, че ако темата се отвори, без значение да се чете или от "харесване на коментар", то известията пак се появяват.
Ясно, при мен случаят явно е такъв. Защото съм процедирала по описания по-горе от Бубанка начин, не е като да не съм го направила и отново ми излизат съобщения за следена тема. Както и да е, това да ми е проблемът Laughing Laughing.

# 11 279
  • в морето до колене
Аз мога да допълня и още един начин да се "възраждат" известията - на мен понякога ми се случва да маркирам целия Клюкарник / всички теми / като прочетени; един вид "да ги започна от нулата". Е, след такова "машинно" (а не реално) прочитане, тема, в която съм писала преди много време и вече не следя, отново се активира и започвам да получавам известия за нови отговори.
Така че пак се налага да ги изключвам.

Общи условия

Активация на акаунт