Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 560
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 280
Подчертаното е насочено към мой коментар. От кога се позволява такъв език към потребителите?

Защото фондацията е била обща, нали така? Каквото и да са правили, правили са го заедно Simple Smile
Заедно да си носят и последствията!

Ех, този Андрю, бе! Големи защитнички си има в България Wink
Забелязала съм, българските жени са много склонни да оправдават мъже мръсници и насилници.

# 11 281
Постът е премахнат. Благодарим за сигнала.

# 11 282
Честитките за имен/рожден ден в коя да е тема брои ли се за спам, ако е само това в публикацията?

# 11 283
Ако темата не е в отчетните подфоруми за бременност, майчинство и деца или в "Потребителски групи" - да.

# 11 284
В такъв случай как този коментар се връзва с темата?

# 11 285
Този пост е в контекста на темата, в която е публикуван.
Въпросът Ви горе не беше доуточнен и отговорът ми се отнася за пожелания към потребители на форума.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 10:22 от bubanka

# 11 286
Бубанка, защо сте редактирали мой коментар, но сте пропуснали да редактирате на друг потребител. Или някой могат да си пишат каквото им дойде на акъла, но не застават зад думите си.
На кое от правилата във форума противоречеше мнението ми, та си позволихте да го редактирате?

# 11 287
Изравянето на лични истории от профила на потребителя не намирам за подходящо за съответната тема.
Изтрила съм пост на потребителката в отговор на редактирания Ваш, сега коригирах и този, на който Вие отговаряте.

# 11 288
Нормално е ако потребителката  цитира личния си опит , да се поднесе коректно такъв. Когато обаче потребителката използва изопачаване на информация, която тя самата е публикувала в публичен форум.... така излиза, че информацията публикувана от нея е коректна, а аз хейтя ( публикация #839).
Прочетох отново правилата на форума, постът ми не е в нарушение на нито едно от тях.

# 11 289
Този пост е контекста на темата, в която е публикуван.
Как рождения ден на жената на продуцента се връзва с темата „Маскираният певец“? Thinking
Ако темата не е в отчетните подфоруми за бременност, майчинство и деца или в "Потребителски групи" - да.
Забелязах, че поздравите за рожден и имен ден се оставят, независимо в коя тема са. Аз не следя нито една тема от изброените подфоруми, затова попитах дали е спам или не.
Например:
Скрит текст:
В контекста на темата ли са?

# 11 290
Ако сме пропуснали пост, съдържащ само посоченото от Вас пожелание, моля използвайте функция "информирай модератор" и ще бъде премахнат.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 10:21 от bubanka

# 11 291
  • Испания
Този пост е контекста на темата, в която е публикуван.
Как рождения ден на жената на продуцента се връзва с темата „Маскираният певец“? Thinking

Жената на продуцента е стилист на формата.

# 11 292
  • София
 Сигурно въпросът е доста позакъснял, но чак сега обръщам внимание - може ли потребител да види кои хора са му сметнали поста за Полезен? В нотификациите се вижда само последния  - напр. Пешо и още 11 оцениха мнението ви като полезно. Но тези 11 май не могат да се видят, ако си нон-стоп онлайн, за да ги проследиш?

# 11 293
Не можеш.

# 11 294
  • Германия
Още не можеш, но е предвидено като опция.

Общи условия

Активация на акаунт