Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 985
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 910
Изкочи незаключена тема от 2019г. https://m.bg-mamma.com/?topic=1132525.msg39251756#new

# 11 911
Ще ми обясните ли защо някой изтри от тази тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1192360
коментара ми с текст:

"Да, сравнявай ме с болшевики, защото не смятам, че заради няколко бранша трябва да жертваме хиляди животи и дългосрочното здравословно състояние на още много хора. Времената са тежки, разходите за фриволности се свиват. Но в крайна сметка ти си и човекът, който смята за нормално да жертваш милиони животи, за да продължи детето ти да ходи на училище, аккто си е свикнало и да не му се нарушава обичайното ежедневие"

Но е оставен коментарът, на който отговарям и в който ме сравняват с болшевик?

https://bg-mam.ma/p/1192360/41765803

# 11 912
Изтрих още няколко реплики между вас и другата потребителка. Посоченият пост съм пропуснала. Моля да се придържате към правилата на форума, да се въздържате от лични нападки и да не нарушавате добрия тон.

# 11 913
Изтрих още няколко реплики между вас и другата потребителка. Посоченият пост съм пропуснала. Моля да се придържате към правилата на форума, да се въздържате от лични нападки и да не нарушавате добрия тон.

Не виждам с какво моят коментар беше проблем;; беше си съвсем по темата, а последното изречение добавяше контекст на позициите на другата потребителка. Мисля, че е уместно и е полезно за другите в дискусията да са наясно в следствие на какъв светоглед са мненията й. По-добре да бяхте оставили и двата коментара, вместо да триете и нейния. Нямам нищо против да си личи що за човек е, стига да се виждат и моите отговори на нейните нападки.

# 11 914
Кога ще може да се качват няколко снимки накуп?

# 11 915
Добре, с какво коментарът ми в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1192360.3765

с текст:
"Не са ми взимали жилище, защото си правя сметката, че не искам да се заробвам за 30 години напред, за да изплатя една кутийка, а не съм на принципа "юруш на апартаментите, че не останаха".
Също така да запозная някои хора с един полезен сайт: https://www.jobs.bg/ Аз го посещавам редовно, за да предвиждам резервни варианти, ако си изгубя работата, въпреки че засега няма изглед за това. И не гледам само работа, която ще ми бъде приятна, с която съм свикнала и т.н. - гледам всичко, което мисля, че бих могла да върша.
Тези, които призовават към емпатия, могат да се отбият в темата "Сблъскахте ли се "челно" с коронавируса?". "

не е по темата или не се харесва на някой модератор?

Смисълът е, че:
1. Финансовите проблеми, които ще имат някои хора, са свързани с тяхното поведение и финансови решения в продължение на много време. Хората, които са взимали по-разумни решения, не са толкова засегнати.
2. Има засегнати браншове, но това не значи, че работа няма - посочих сайт, в коййто има много обяви и подчертах, че ако човек наистина иска да работи и не проявява капризи, може да си намери работа.
3. Напомних защо има мерки, които икономически могат да навредят на някого - защото с еопитваме да спасим човешки животи и насочих съфорумците към темата за тези, които самите са се разболели или пък техни близки.

# 11 916
Темата е за икономическите последици от световната пандемия. Вашият отговор е свързан с личен опит от преди нея, т.е. няма връзка с разглеждания въпрос.
Също така темата не е място за предлагане и търсене на работа.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 15:13 от Не се сърди, човече

# 11 917
Темата е за икономическите последици от световната пандемия. Вашият отговор е свързан с личен опит от преди нея, т.е. няма връзка с разглеждания въпрос.
Също така темата не е място за предлагане и търсене на работа.

Да, и моят отговор е, че някои неща се приписват само на пандемията, а не са.
И моят "личен опит" беше в отговор на това, че някой започна да пита знаела ли съм какво е някой да ми отнеме жилището, но този въпрос е по темата явно, само отговорът не е.
Не предалагам работа, посочих, че има къде да се намери, ако някой търси, т.е. безработицата не е защото няма работа в следствие на пандемията, а защото някои хора не искат да вършат определена работа.

# 11 918
Анкетата на МаркетЛинкс, която се появява, с ваше съгласие ли е или е бъг в системата? Въпреки, че вече я попълних 😀

# 11 919
  • Mediterraneo
Аз искам да попитам нещо, надявам се не бъркам мястото.
Преди време, в началото на септември сигурно, спечелих от една игра на Самсунг хладилна чанта. Преди друго известно време получих съобщение, че ще се забавят наградите. До днес няма нищо получено. Само при мен ли е така или?

# 11 920
Последно да чакаме до края на месеца.

# 11 921
  • Mediterraneo
А, добре. Дано до другото лято дойде.

# 11 922
Здравейте! През последните 2-3 дни имам проблеми с известията (в мобилната версия, не съм сигурна дали в десктоп версия е същото, не съм проверявала на компютър). Ако имам известие за харесан мой коментар + известие за нови отговори в една и съща тема, прегледам ли едното, другото известие изчезва. Сигурна съм, че до преди 2-3 дни не беше така и си стояха и двете известия независимо едно от друго до момента на преглеждането им. Може ли да помоля да проверите какъв е проблемът? Благодаря предварително!

# 11 923
  • София
Здравейте! През последните 2-3 дни имам проблеми с известията (в мобилната версия, не съм сигурна дали в десктоп версия е същото, не съм проверявала на компютър). Ако имам известие за харесан мой коментар + известие за нови отговори в една и съща тема, прегледам ли едното, другото известие изчезва. Сигурна съм, че до преди 2-3 дни не беше така и си стояха и двете известия независимо едно от друго до момента на преглеждането им. Може ли да помоля да проверите какъв е проблемът? Благодаря предварително!
Същият проблем и при мен в мобилната - изчезват мненията, а преди не беше така.

# 11 924
  • Испания
Какво се е случило през нощта с темата за МастърШеф? Имам десет имейла за нови публикации, в част от тях има един и същ текст, другите са празни. В темата липсват тези десет поста.

Общи условия

Активация на акаунт